kozak_patryk Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 Witam wszystkich przestawiam moją kochaną niunie .. AUDI A4 B5 Avant 97 rok 2.6 V6 Jedyne zdjęcie które udało mi się odkopać świeżo po kupnie wyglądała tak Wyposażenie w niej było takie Klima tronik 2 elektryka grzane dupki Raczej nic więcej nie było w wyposażeniu I rozpocząłem mody zderzak lift a był przedlfit po czym felgi od s4 także były pomalowane zaciski na czerwono i niestety strata pracy rezanie stanęło w miejscu a na dodatek wypadek pół roku później znalazłem nowa lepszą prace Zacząłem ostro rezezać pomalowanie felg na czarno ogarnięcie uszkodzeń po wypadku Wywalenie starego środka założenie skór fotele kanapy boczki podłokietnik ,orgi tubę bo dostałem do kompletu skór ale że nie miałem co zrobić to ją wstawiłem ale nie jest podłączona poprowadzenie nowej instalacji do elektrycznych lędźwi bo nie było w starych fotelach a w skórach były .. Wymiana lamp na lampy liftowe soczewkowe założenie xenonu .. Założenie orgin zderzak rs4 podłączenie sprysków .zmiana zbiorniczka na dwie pompki z pompką pod spryski ... Pomalowanie felg s4 na zielono wraz z zaciskami Malowanie środków lamp na czarno podłączenie podświetlanych klamek wewnątrz podłączenie elektrycznych szyb stylu... Założenie gwintu mts czerwone Założenie licznika z pełnym fisem oraz zmiana obręczy w liczniku na aluminiowe Założenie kierownicy 3 ramien.s-line plus obszycie zaraz ciemną skora Przyciemnione szyby auto hit Szymczak Bytów podświetlanie ledowe tablic W garażu czekają na mnie mody takie jak słoneczniki podświetlane PANEL POD 4 ELEKR do przodu od strony kierowcy felgi nowe s-line 18 wypolerowane na lustro bo S4 17 zielone sprzedane Oczywiscie nie bede psial pierdolów takich jak oleje rozrząd czy zawieszenie bo to normalne Ramki A4 KLUB ZAŁOŻONE WLEPKA TAKŻE Na chwile obecną nie pamiętam więcej w razie czego będę podawał fotki które odnalazłem i rzeczy które zrobiłem a nie pamiętam I także przepraszam za jakie kol wiek błędy ....
a4-freunde Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 auto fajne .... ale poskładasz ten zderzak do kupy?
kozak_patryk Opublikowano 12 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zderzaki poskładane przód i tyl rs4 ---------- Post dopisany 12-06-2013 at 20:50 ---------- Poprzedni post napisany 05-06-2013 at 22:48 ---------- ---------- Post dopisany at 20:51 ---------- Poprzedni post napisany at 20:50 ---------- wiecej fotek za jakiś czas ---------- Post dopisany at 21:20 ---------- Poprzedni post napisany at 20:51 ---------- ---------- Post dopisany at 21:25 ---------- Poprzedni post napisany at 21:20 ---------- ---------- Post dopisany at 21:26 ---------- Poprzedni post napisany at 21:25 ---------- ---------- Post dopisany at 21:26 ---------- Poprzedni post napisany at 21:26 ---------- ---------- Post dopisany at 21:26 ---------- Poprzedni post napisany at 21:26 ---------- ---------- Post dopisany at 21:27 ---------- Poprzedni post napisany at 21:26 ---------- ---------- Post dopisany at 21:28 ---------- Poprzedni post napisany at 21:27 ---------- ---------- Post dopisany at 21:30 ---------- Poprzedni post napisany at 21:28 ---------- ---------- Post dopisany at 21:34 ---------- Poprzedni post napisany at 21:30 ---------- ---------- Post dopisany at 21:36 ---------- Poprzedni post napisany at 21:34 ---------- ---------- Post dopisany at 21:37 ---------- Poprzedni post napisany at 21:36 ---------- ---------- Post dopisany at 21:38 ---------- Poprzedni post napisany at 21:37 ---------- ---------- Post dopisany at 21:40 ---------- Poprzedni post napisany at 21:38 ----------
Magicbattle Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 no fajny koks zrobiles. troche chyba zle Ci wyszlo pod lampami z przodu?? zrob lepsze foto. tak jest masakra.
kozak_patryk Opublikowano 23 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2013 ---------- Post dopisany at 21:45 ---------- Poprzedni post napisany at 21:44 ---------- ---------- Post dopisany at 21:46 ---------- Poprzedni post napisany at 21:45 ---------- ---------- Post dopisany at 21:48 ---------- Poprzedni post napisany at 21:46 ---------- ---------- Post dopisany at 21:49 ---------- Poprzedni post napisany at 21:48 ---------- ---------- Post dopisany at 21:51 ---------- Poprzedni post napisany at 21:49 ---------- ---------- Post dopisany at 21:57 ---------- Poprzedni post napisany at 21:51 ---------- Plany w garażu czeka strumienica i końcowy wydech jeszcze w tym tyg ... 22 czerwca odwiedza mnie na pomorzu HarryH Z FORUM przyjeżdża do miejscowości Chłopy i tam dojeżdżam i będzie ogarniał mi kompletny pełen fis Więc jego wyłącznie zasługa i wielkie dzięki za to oprócz TEGO DUŻO INNYCH PLANÓW MAM ALE ZOBACZYMY CO BĘDZIE I CZY fundusze pozwolą ---------- Post dopisany at 22:04 ---------- Poprzedni post napisany at 21:57 ---------- no fajny koks zrobiles. troche chyba zle Ci wyszlo pod lampami z przodu?? zrob lepsze foto. tak jest masakra. dzięki dzieki to jeszcze fotki byly przed rezaniem zderzaków tzn dopasowywania nawet jak widać na zdjęciu nie ma zderzaka tył rs4 ---------- Post dopisany 16-06-2013 at 20:47 ---------- Poprzedni post napisany 12-06-2013 at 22:04 ---------- ---------- Post dopisany at 20:51 ---------- Poprzedni post napisany at 20:47 ---------- ---------- Post dopisany at 20:53 ---------- Poprzedni post napisany at 20:51 ---------- ---------- Post dopisany at 20:55 ---------- Poprzedni post napisany at 20:53 ---------- ---------- Post dopisany at 20:57 ---------- Poprzedni post napisany at 20:55 ---------- ---------- Post dopisany 23-06-2013 at 20:34 ---------- Poprzedni post napisany 16-06-2013 at 20:57 ---------- rezanie fisa Z góry podziękowanie dla HarryH za pociągniecie instalacji do fisa i załatwienia kostek z mojej strony wystarczy wyszukać nowy zegar z pełnym fisem bo mój lcd jest uszkodzony ....i podłączenie czujnika temp.oleju oraz instalacji do zbiorniczka z płynem spryskiwaczy po zakończonej akcji za RZUCĘ foty
pioteros Opublikowano 23 Czerwca 2013 Opublikowano 23 Czerwca 2013 masz dekory od kłatro? auto na plus jak najbardziej tak dalej
kozak_patryk Opublikowano 23 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2013 masz dekory od kłatro?auto na plus jak najbardziej tak dalej nA to wygląda heee ---------- Post dopisany at 20:53 ---------- Poprzedni post napisany at 20:53 ---------- masz dekory od kłatro?auto na plus jak najbardziej tak dalej na to wygląda heee
HarryH Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 No Patryk cały czas do przodu ;-) Ja dzisiaj walczylem z elektryka szyb tył i konsola poliftowa 2din ;-) Podeślę Ci efekty ;-)
kozak_patryk Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2013 mam też podłączone tył ale tylko działa z tylnich boczków chciałem dalszą instalacje kłaść z panelu przedniego by móc sterować ale nie mogę ogarnąć więc bede kład ori instalacje pod cztery elektrycz czekają na mnie w garażu poza tym doszedł gril rs4 i wydech kiedyś wrzucę foty ---------- Post dopisany at 21:39 ---------- Poprzedni post napisany at 21:37 ---------- a tu zdjęcie z vw mani ---------- Post dopisany at 21:50 ---------- Poprzedni post napisany at 21:39 ---------- Przed rezaniem było tak a jest tak tzn był bez fisa ---------- Post dopisany at 21:51 ---------- Poprzedni post napisany at 21:50 ---------- No Patryk cały czas do przodu ;-) Ja dzisiaj walczylem z elektryka szyb tył i konsola poliftowa 2din ;-) Podeślę Ci efekty ;-) oki czekam na efekty końcowe
Rekomendowane odpowiedzi