Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam poważny problem z wyborem telefonu, zastanawiam się nad Samsungiem Galaxy S3 i Sony Xperia T. Telefon potrzebny mi będzie do przeglądanie internetu, robienia zdjęć i ogólnie do zabawy nim :decayed: Proszę o wasze zdania na temat tych smartfonów :hi:

Opublikowano

Z tych dwóch Galaxy - jak dotąd bezawaryjny w gronie moich znajomych

gdzie o X T nie można tego powiedzieć (2 znajomych oddało na reklamacje)

Ja od wczoraj zaczynam upalanie HTC one X :kox:

Opublikowano
Z tych dwóch Galaxy - jak dotąd bezawaryjny w gronie moich znajomych

gdzie o X T nie można tego powiedzieć (2 znajomych oddało na reklamacje)

Ja od wczoraj zaczynam upalanie HTC one X :kox:

Zgadzam się z poprzednim, Galaxy S3, udany model, jak S2 ;)

Opublikowano

Aktualnie posiadam S2 i jestem z niego zadowolony. Za sony przemawia cena, za 1300zł nowy można kupić, niestety o s3 w tej cenie można pomażyć :kwasny:

Opublikowano
S3 nic innego chyba ze masz kase to iphone 5

Internetu za dużo nie poogląda na tym I5 nawet jak by kosztowały tyle samo.

---------- Post dopisany at 00:25 ---------- Poprzedni post napisany at 00:20 ----------

Za sony przemawia cena, za 1300zł nowy można kupić, niestety o s3 w tej cenie można pomażyć :kwasny:

Tak ale jednak warto dołożyć te 350 zł bo technicznie lepszy telefon i ma lepsze wsparcie softu.

Opublikowano
S3 nic innego chyba ze masz kase to iphone 5

Internetu za dużo nie poogląda na tym I5 nawet jak by kosztowały tyle samo.

---------- Post dopisany at 00:25 ---------- Poprzedni post napisany at 00:20 ----------

Za sony przemawia cena, za 1300zł nowy można kupić, niestety o s3 w tej cenie można pomażyć :kwasny:

Tak ale jednak warto dołożyć te 350 zł bo technicznie lepszy telefon i ma lepsze wsparcie softu.

Lepsze wsparcie softu to się zgadza ale czy technicznie lepszy w to już wątpię, a do tego ta tandetna jakoś wykonania samsunga :/ ja bym wybrał xperie t, może dlatego że mam s ;-)

Wysyłane z mojego LT26i za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

a myślałeś o one X? bardoz fajny telefonik :naughty:

Opublikowano
a myślałeś o one X? bardoz fajny telefonik :naughty:

Potwierdzam bardzo fajny i na pewno lepiej wykonany od Samsunga

Opublikowano

oj wiecie co plastikowa obudowa to jeszcze nie powod by tak jechać po S3. sam zakupilem i od razu wlozylem w solidny pokrowiec i nie martwoe sie czy mi upadnie czy porysuje sie na blacie stolu. a bebechy ma świetne i wydajnościowo jak dla mnie to praktycznie mistrz smartfonow poki co. nie wiem jak jest z Xperia Z ale to juz troche kosztuje cacko. Iphone 5 jak cale apple, jestes ograniczony do ich sklepu, nie masz takiej swobody jak przy Androidzie i w S3. Samsung pozwolil praktycznie na robienie z galaxy wszystkiego co przyjdzie Tobie do glowy. Polecam

Opublikowano

Za te pieniadze = Galaxy S+ ORI etui... polecam!

Opublikowano

A więc tak, wybór padł na Samsunga. Teraz tylko muszę swoją S2 sprzedać i wyczaić S3 w dobrej cenie. Jak mi nie podpasuje to sprzedam i będę miał na Xperie ale wątpię żeby tak się stało :decayed: Dzięki wszystkim za pomoc :hi:

Opublikowano

Lepsze wsparcie softu to się zgadza ale czy technicznie lepszy w to już wątpię, a do tego ta tandetna jakoś wykonania samsunga :/ ja bym wybrał xperie t, może dlatego że mam s ;-)

Sprawdź może najpierw dokładnie szczegółowe dane techniczne S3 vs Xperia T a później miej wątpliwości :)

S3 ma szybszy procek i grafikę, T ma lepszą gęstość pikseli ppi, więcej Mpix a który robi lepsze zdjęcia to trzeba porównać, zresztą w wielu testach porównawczych S3 lepiej wypada.

Od S3 lepsza jest Xperia Z ale to już konkurent nowego HTC ONE i nadchodzącego S4

A co do plastiku i obudowy to przeczytaj ten post :arrow2:http://a4-klub.pl/multimedia-komputery-gry-hi-fi-tv-foto-telefonia-internet-gadgety-122/android-188723/index58.html#post3381449

Opublikowano

Sprawdź może najpierw dokładnie szczegółowe dane techniczne S3 vs Xperia T a później miej wątpliwości :)

S3 ma szybszy procek i grafikę, T ma lepszą gęstość pikseli ppi, więcej Mpix a który robi lepsze zdjęcia to trzeba porównać, zresztą w wielu testach porównawczych S3 lepiej wypada.

Od S3 lepsza jest Xperia Z ale to już konkurent nowego HTC ONE i nadchodzącego S4

A co do plastiku i obudowy to przeczytaj ten post :arrow2:http://a4-klub.pl/multimedia-komputery-gry-hi-fi-tv-foto-telefonia-internet-gadgety-122/android-188723/index58.html#post3381449

Dane techniczne są podawane przez producenta wiec może tak wszystko napisać, najistotniejsze są testy benchmark.

Jak komuś nie przeszkadza trzeszczaca obudowa to luz, kupować i się cieszyć :-)

Ogromny plus dla SGS3 łatwość rootowania i ogromna ilość romów, ale o tym autor tematu nic nie wspominał

:-)

Opublikowano

Jak komuś nie przeszkadza trzeszczaca obudowa to luz, kupować i się cieszyć :-)

Mi nic nie trzeszczało zanim kupiłem Case Mate BT ale są przypadki że tak się właśnie dzieje.

Ok nie ma co dalej pisać w tym temacie, można temat:closed:

Opublikowano

a pomyśleć, że telefon miał tylko służyć do rozmawiania:wink:

Opublikowano

a samochod ??? kiedys mial tylko sluzyc do przemieszczania sie :) tzn postęp :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...