Hister123 Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 Witam. Mam poważny problem z wyborem telefonu, zastanawiam się nad Samsungiem Galaxy S3 i Sony Xperia T. Telefon potrzebny mi będzie do przeglądanie internetu, robienia zdjęć i ogólnie do zabawy nim Proszę o wasze zdania na temat tych smartfonów
vdm Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 Z tych dwóch Galaxy - jak dotąd bezawaryjny w gronie moich znajomych gdzie o X T nie można tego powiedzieć (2 znajomych oddało na reklamacje) Ja od wczoraj zaczynam upalanie HTC one X
majkel20 Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 Z tych dwóch Galaxy - jak dotąd bezawaryjny w gronie moich znajomych gdzie o X T nie można tego powiedzieć (2 znajomych oddało na reklamacje) Ja od wczoraj zaczynam upalanie HTC one X Zgadzam się z poprzednim, Galaxy S3, udany model, jak S2
Hister123 Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Opublikowano 2 Marca 2013 Aktualnie posiadam S2 i jestem z niego zadowolony. Za sony przemawia cena, za 1300zł nowy można kupić, niestety o s3 w tej cenie można pomażyć
Kris691 Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 S3 nic innego chyba ze masz kase to iphone 5
PABLO Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 S3 nic innego chyba ze masz kase to iphone 5 Internetu za dużo nie poogląda na tym I5 nawet jak by kosztowały tyle samo. ---------- Post dopisany at 00:25 ---------- Poprzedni post napisany at 00:20 ---------- Za sony przemawia cena, za 1300zł nowy można kupić, niestety o s3 w tej cenie można pomażyć Tak ale jednak warto dołożyć te 350 zł bo technicznie lepszy telefon i ma lepsze wsparcie softu.
guerrero Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 S3 nic innego chyba ze masz kase to iphone 5 Internetu za dużo nie poogląda na tym I5 nawet jak by kosztowały tyle samo. ---------- Post dopisany at 00:25 ---------- Poprzedni post napisany at 00:20 ---------- Za sony przemawia cena, za 1300zł nowy można kupić, niestety o s3 w tej cenie można pomażyć Tak ale jednak warto dołożyć te 350 zł bo technicznie lepszy telefon i ma lepsze wsparcie softu. Lepsze wsparcie softu to się zgadza ale czy technicznie lepszy w to już wątpię, a do tego ta tandetna jakoś wykonania samsunga :/ ja bym wybrał xperie t, może dlatego że mam s ;-) Wysyłane z mojego LT26i za pomocą Tapatalk 2
guerrero Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 a myślałeś o one X? bardoz fajny telefonik Potwierdzam bardzo fajny i na pewno lepiej wykonany od Samsunga Wysyłane z mojego LT26i za pomocą Tapatalk 2
serfin Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 oj wiecie co plastikowa obudowa to jeszcze nie powod by tak jechać po S3. sam zakupilem i od razu wlozylem w solidny pokrowiec i nie martwoe sie czy mi upadnie czy porysuje sie na blacie stolu. a bebechy ma świetne i wydajnościowo jak dla mnie to praktycznie mistrz smartfonow poki co. nie wiem jak jest z Xperia Z ale to juz troche kosztuje cacko. Iphone 5 jak cale apple, jestes ograniczony do ich sklepu, nie masz takiej swobody jak przy Androidzie i w S3. Samsung pozwolil praktycznie na robienie z galaxy wszystkiego co przyjdzie Tobie do glowy. Polecam
jcwpl Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 Za te pieniadze = Galaxy S+ ORI etui... polecam!
Hister123 Opublikowano 6 Marca 2013 Autor Opublikowano 6 Marca 2013 A więc tak, wybór padł na Samsunga. Teraz tylko muszę swoją S2 sprzedać i wyczaić S3 w dobrej cenie. Jak mi nie podpasuje to sprzedam i będę miał na Xperie ale wątpię żeby tak się stało Dzięki wszystkim za pomoc
PABLO Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 Lepsze wsparcie softu to się zgadza ale czy technicznie lepszy w to już wątpię, a do tego ta tandetna jakoś wykonania samsunga :/ ja bym wybrał xperie t, może dlatego że mam s ;-) Sprawdź może najpierw dokładnie szczegółowe dane techniczne S3 vs Xperia T a później miej wątpliwości S3 ma szybszy procek i grafikę, T ma lepszą gęstość pikseli ppi, więcej Mpix a który robi lepsze zdjęcia to trzeba porównać, zresztą w wielu testach porównawczych S3 lepiej wypada. Od S3 lepsza jest Xperia Z ale to już konkurent nowego HTC ONE i nadchodzącego S4 A co do plastiku i obudowy to przeczytaj ten post http://a4-klub.pl/multimedia-komputery-gry-hi-fi-tv-foto-telefonia-internet-gadgety-122/android-188723/index58.html#post3381449
guerrero Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 Sprawdź może najpierw dokładnie szczegółowe dane techniczne S3 vs Xperia T a później miej wątpliwości S3 ma szybszy procek i grafikę, T ma lepszą gęstość pikseli ppi, więcej Mpix a który robi lepsze zdjęcia to trzeba porównać, zresztą w wielu testach porównawczych S3 lepiej wypada. Od S3 lepsza jest Xperia Z ale to już konkurent nowego HTC ONE i nadchodzącego S4 A co do plastiku i obudowy to przeczytaj ten post http://a4-klub.pl/multimedia-komputery-gry-hi-fi-tv-foto-telefonia-internet-gadgety-122/android-188723/index58.html#post3381449 Dane techniczne są podawane przez producenta wiec może tak wszystko napisać, najistotniejsze są testy benchmark. Jak komuś nie przeszkadza trzeszczaca obudowa to luz, kupować i się cieszyć :-) Ogromny plus dla SGS3 łatwość rootowania i ogromna ilość romów, ale o tym autor tematu nic nie wspominał :-) Wysyłane z mojego LT26i za pomocą Tapatalk 2
PABLO Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 Jak komuś nie przeszkadza trzeszczaca obudowa to luz, kupować i się cieszyć :-) Mi nic nie trzeszczało zanim kupiłem Case Mate BT ale są przypadki że tak się właśnie dzieje. Ok nie ma co dalej pisać w tym temacie, można temat:closed:
kiko79 Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 a pomyśleć, że telefon miał tylko służyć do rozmawiania:wink:
czaki22 Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 a samochod ??? kiedys mial tylko sluzyc do przemieszczania sie tzn postęp
Rekomendowane odpowiedzi