karol24 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 cześć! Poradźcie mi bo się zastanawiam, mam okazje zamienić moje Riale 17" na też Riale 18" z dopłata 300zł. coś takiego 17" na coś takiego 18" do mojego z tym, że z tych felg na samochodzie z A8 mam usunięty klar i pasta polerska idzie do mnie pocztą. Teraz sam nie wiem czy zamieniać czy nie bo te 18 będą w razie czego leżały rok w piwnicy zanim na opony nazbieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadysz Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 no wg mnie wygladaje o niebo lepiej a opony mozesz kupic jakies uzywki zawsze na jedn sezon az uzbierasz na nowe nawet bym sie nie zastanawial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin303 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Wzór fajny, wydaje mi się że kozacko będą wyglądać na samochodzie szkoda tylko że najpierw będą musiały poczekać w piwnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol24 Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Tylko w jakim stanie przekonam sie za tydzien bo czekam na wiecej zdjec. Po jednej fotce niewiele da sie wywnioskowac:decayed:k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 ani chwili bym się nie zastanawiał, jeśli oczywiście te 18 nie są jakimś szrotem Te Vipery cieżko chyba byłoby Ci sprzedać, bo mało atrakcyjne są, a tak to będziesz miał coś duuużo ciekawszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 a co to za sens zamieniać się na felgi z dopłatą po to by te felgi leżały cały rok w piwnicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarq Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 te 17 co masz na aucie to jedne z ladniejszych felg od B5 poza flat five pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VTG Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Te 18 dużo ładniejsze, wyglądają bardzo ciekawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol24 Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 No i już jeden sezon na nich latałem czas na inne, Arek, tamte 17 i tak leżą mi bo od roku nikt ich za 600zł nie chce kupić może gdybym dawał za darmo i jeszcze 4ropak to by się ktoś skusił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::KoNik::.. Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 fajne są... ja bym się nie zastanawiał... tym bardziej, że lepiej niech te 18' leżą niż brzydkie Viper 17' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol24 Opublikowano 6 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Bartek, jeśli będą w przyzwoitym stanie tak zrobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kris691 Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 te 2 felgi najladniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dumel Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Jeżeli będą w przyzwoitym stanie.... to ja też bym się nie zastanawiał.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol24 Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 No właśnie nie były w przyzwoitym stanie 300zł dopłaty i raczej 2 do prostowania to chłop przesadził z dopłatą poza tym niestety miłośnik krawężników... temat odpuszczony choć muszę przyznać przymierzyłem i koło mi się bardzo podobał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::KoNik::.. Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Dobrze zrobiłeś Nie ma się co napalac... A potem dokładać do interesu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol24 Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Jak by nie te krawężniki to bym brał po znajomości by mnie dużo to prostowanie nie kosztowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 ładna felga ta na którą miałeś zamieniać celuj w nią u innego sprzedawcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi