r.kuderawiec Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 witam mam problem ze swoją audi Moje audi słabo przyśpiesza wiem ze ten silnik jest słaby no ale wiem ze Ta moja audi ciągneła lepiej Samochud w ogóle prawie nie przyśpiesza na 3,4,5 biegu tylko sie muli od stówy jest troszeczkę lepiej Co to może być? Filtr paliwa wymieniony Świece kopułka itp tez Ciśnienie na tłokach ok 15 bar na każdym tłoku wiec silnik jest ok Macię jakieś pomysły bo ja juz nie mam
basik9634 Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 a nie masz błędów na vagu moze cos sie przestawiło w sterowaniu silnika i pod odciążeniem sie juz nie wkręca ewentualnie moze masz przepustnice uszkodzoną lub brudna przeplywka tez moze byc przyczyna najpierw sprawdź na vagu
r.kuderawiec Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Opublikowano 4 Marca 2013 OK podłącze go pod vga zobaczymy co pokaże ---------- Post dopisany at 16:36 ---------- Poprzedni post napisany at 16:32 ---------- A nie wiesz jak można sprawdzić przepływke czy jest dobra ?czy to tylko można sprawdzić vagu
basik9634 Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 właśnie w adp jest problem z przepływką bo tu nie podaje wartości poboru prądu tylko chyba gramy na litr czy min wiec to nie takie proste najleprze wyjscie to podmiana na taka sama
powaguspisz Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 Może słabo pompa paliwa podaje pod obciążeniem, spada wydajność ciśnienie nowej to 4 bary.
basik9634 Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 zeby to sprawdzic to musisz wpioc w przewud paliwowy manomet
powaguspisz Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 Proszę pisać ładnie powoli i bez błędów
Rekomendowane odpowiedzi