NORT Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 To koledzy musicie sie uzbroic w cierpliwosc bo juz jest ciemno na dwoze zrobie fotke jutro. Pozdrawiam. Sorry koledzy ale zrobie zdiecie lampek w dzien dopiero w sobote bo caly czas wracam do domu z pracy jak jest juz ciemno. Sorrki i pozdrawiam.
Dibo Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 To koledzy musicie sie uzbroic w cierpliwosc bo juz jest ciemno na dwoze zrobie fotke jutro. Pozdrawiam. To czekamy na fotkę i wtedy ocenimy
Młody Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 A oto dzienne fotki . Ja tu nic nie widzę nie mam fotek.
domjenick Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 a jakie zarowki tam sa w tym pasku-ledy?,bo cos za slabo swieca,jak dla mnie,moze po zmaianie zarowek cos by sie poprawilo,a moze to tylko na zdjeciu w dzien tak wyglada...osobiscie jestem zwolennikiem poziomego paska ledow,pod lampami,widzialem zdjecie w nocy tych lamp-jak sie komus podoba-czemu nie,ja obstaje przy poziomym pasku...
Gość mmcv Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 nie przemawiaja do mnie :thumbdown: ... do srebrnego bixenon - jest ciemny w srodku i wyglada za***iście.
miron78 Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 :mysli: troszke tak cukierkowato - jednak do ori....przepaść ( tylko moje zdanie )
gooralos Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 eeee ledy to nie w tym modelu.... stanowczo odpada.... dziś się jednak przekonałem do czarnej ori lampy...
Młody Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Nie wiem czy masz tak kiepsko spasowaną maskę ale prawa strona to porażka a lampy szkoda się wypowiadać
Dibo Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Wogóle gryzą się z sylwetką B6, jakby były tak na siłę upchane
domjenick Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 ...uwazam,ze juz wiecej nic nowego nie wniesiemy do tematu,ale to tylko moje zdanie...proponuje odlozyc temat ''na polke'',bo do niczego ta konwersacja nie prowadzi,poza tym,ze bedziemy sie powtarzac,bo temat tych lamp juz byl...Panowie,litosci...
poziek Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Jak zawsze zgadzam się z domjenickiem...temat zamykam...
Rekomendowane odpowiedzi