darecki_123 Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 Panowie pilna prośba Jakiś sk.... przytarł mi bok auta na parkingu. Zgłosiłem z AC, proponują mi wycene bez rzeczoznawcy.. Ile może kosztować dobra naprawa ? (uszkodzenia jak na zdjęciu) przednie i tylne drzwi przytarte i lekko wgniecone, tylny błotnik, kawałek zderzaka
VTG Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 Między 2elementy po 300zł i tylny błonik powiedzmy 200. Na dzrzwiach kierowcy wygubi odcień. + Odspawanie przez blacharza jakieś 150-200zł. 950-1000zł wychodzi maksymalnie. Szpachli troche pójdzie bo nikt nie odpspawa idealnie ale nie ma co się przejmować.
christopherek Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 zależy też od miasta w jakim będziesz to robił,bo im większe tym ceny w górę szybują
darecki_123 Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Opublikowano 8 Marca 2013 Dzięki. Czyli w kwocie 2500 powinienem się spokojnie wyrobić ? Możecie jeszcze polecić blacharza-lakiernika z okolic Warszawy, Płońska, Mławy lub Ciechanowa ? Zastanawiam się jeszcze nad opcją Smart-Repair. Ile czasu orientacyjnie trwa naprawa elementów, podkład, lakierowanie ... ?
tacim Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 Ja miałem lekko przetarte drzwi i dostałem wymianę na nowe hehe dostałem 3k. Poszła pasta w ruch i nie było prawie śladu.
Dumel Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 Kolego to wszystko zależy od firmy ubezpieczeniowej i od rzeczoznawcy.. ;/ tak jak koledzy piszą wyceny są bardzo rozbieżne.. ;/
Rekomendowane odpowiedzi