Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

zalozenie uzywanej instalacji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie...

chodzi o to ze mam mozliwosc kupienia dwuletniej instalacji BRC i pytanko... mysle ze z instalacja dla jakiegos fachowca nie bedzie problemu, ALE jak wyglada teraz wbicie tego w dowod? jest to wogole mozliwe? z jakimi kosztami moze sie to wiazac?

Opublikowano

legalnie nie można montować używanych instalacji, wszystko nowe

nielegalnie to jak się dogadasz z gazownikiem że ci wystawi fikcyjną fakturę na montaż i wtedy wbijesz gaz w dowód

Sam się kiedyś nad podobnym rozwiązaniem zastanawiałem.

Kupienie części np allegro i własny montaż wychodzi około połowę taniej niż w warsztatach, a w nich to też różnie montują.

Czasem trzeba po nich poprawiać.

Kupiłem auto z instalacją LPG, więc się udało bez gazownika.'

Sam oczywiście powymieniałem to co mi nie pasowało sterownik z wiązką,parownik i wtryski

Opublikowano

Sam ostatnio montowałem używkę fakutura to koszt ok 300 zl na allegro nawet jest ogłoszenie, albo jakis gazownik w okolicy też w tej cenie powinien wystawić.

Opublikowano

ogarnięcie takiej instalacji to żaden problem dla fachowca zostaje tylko kwestia czy się za 300 zeta tego podejmie-w co wątpię bo do używki na pewno będzie musiał dołożyć nowe węże ,wężyki nową miedź czy faro do tego jeszcze dolicz fakturę,homologację no i dzień pracy a później może jeszcze okazać się,że coś nie tak z używką

Opublikowano

Pisze o samych dokumentach.

Opublikowano
  • Autor

noo dokumenty ze tak powiem wszystko jest instalacja jest nowa no 2 lata to i tak nie duzo butla ma legalizacje itd...

ale z tego co widze ogolnie jest to mozliwe... takze jutro popytam u mnie jakis gazownikow :)

Opublikowano

A jaka cena ten instalacji bo to chyba podstawowe pytanie

Opublikowano
  • Autor

kupuje ja od dobrego koleszki :-) takze nie rozmawialismy jeszcze o kasie... jak znajde kogos kto mi to zalozy to wtedy dam znac co mnie ike kosztowalo

Opublikowano

Żeby to się opłacało to 500-700zl max za taka instalacje inaczej moim zdaniem się nie opłaca .

• 2 lata później...
Opublikowano

Może z jakiegoś powypadkowego samochodu? Ja robiłem przekładkę ze starego auta, które rozwaliłem do nowszego. Fakturę wystawili na 400 zł i na tej podstawie wbili co trzeba w dowód rejestracyjny.