niko 1.9 tdi Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 witam wszystkich! mam pytanie-mozna załozyc do audi a4 b6 felgi od innego auta (innych marek) ? słyszałem ze istnieja dystanse pozwalajace zmienic rostaw srób!? czy takie dystanse sa bespieczne? wie ktos cos na ten temat! pozdrawiam wszystkich!
dawid2300 Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Ogólnie grupa vw, audi, seat, skoda mają pokrewne parametry. Co konkretnie chodzi Ci po głowie i od czego chcesz zastosować felgi?:what: Podaj jakieś dane a pomożemy... Twoja audina ma rozstaw śrub 5x112 ale ważnymi parametrami są jeszcze otwór piasty i osadzenie - et. Jeśli chodzi o dystanse to można nimi nawet zmienić rozstaw... Ale zawsze seria pewniejsza.. Wysyłane z mojego za pomocą Tapatalk 2
tomii11 Opublikowano 17 Marca 2013 Opublikowano 17 Marca 2013 Kupisz dystans to bardzo często się wiąże z zakupem dłuższych śrub.
marcin80 Opublikowano 21 Marca 2013 Opublikowano 21 Marca 2013 Witam , mam b5 i mam pytanko czy podejda felgi od mercedesa 5x112 ,szerokość 7jx16,ET 37 ?? z tego co wiem jest inny otwór centrujacy, ale po zastosowaniu pierscieni bedzie okej, chodzi mi glównie o długość szpilek, mam szpilki od orginalnych alu audi, czy beda pasowaly??
KaMaZ87 Opublikowano 22 Marca 2013 Opublikowano 22 Marca 2013 Witam , mam b5 i mam pytanko czy podejda felgi od mercedesa 5x112 ,szerokość 7jx16,ET 37 ?? z tego co wiem jest inny otwór centrujacy, ale po zastosowaniu pierscieni bedzie okej, chodzi mi glównie o długość szpilek, mam szpilki od orginalnych alu audi, czy beda pasowaly?? Przypuszczam za krótkie okażą sie szpilki.
marcin80 Opublikowano 23 Marca 2013 Opublikowano 23 Marca 2013 Z tego co sie dowiedzialem to moga sie tez roznic srednica otworu na srube, bo merce mialy M12 i M14 w poniedzialek jade przypasowac i wszystko sie wyjasni
Rekomendowane odpowiedzi