alek507 Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Moja skromna i pierwsza przygoda z AUDI ! Przedstawiam wam: Moja ADA A4 B5 1.9 tdI - Autko posiadam od końca września 2012! Trafiła mi się naprawdę zadbana i ładna sztuka. Podczas zakupy kryteria miałesm dosyć wymagające ale po wielkich poszukiwaniach, oglądaniach, znalazło się autko dla mnie!. Leżąca pod kocem w garażu u poprzedniego właściciela(w Polsce) dostała ogromnego plusa przy najważniejszej decyzji. Czyste, zadbane, pachnące. Całkowicie oryginalne szyby i lakier(badane elektronicznie). AUDI A4 B5 AVANT Rocznik grudzień 1998 Aktualny, oryginalny przebieg: 220 000 (książka serwisowa) Pojemność: 1.9 TDI. (110 KM/81 kW) Skrzynia manualna Lakier: LZ5L (granatowy-metalic) Wyposażenie: -ABS, -4 elektryczne szyby (domykane z kluczyka) -elektryczne lusterka -oryginalne nagłośnienie wraz z radiem CHORUS -klimatyzacja -centralny zamek, immobiliser -relingi dachowe -oryginalny nigdy nieużywany hak -podłokietnik na tylnej kanapie i takie tam inne standardy. Z mojej strony: - po wymianie rozrządu -wymienione kompletne zawieszenie LERMFORDER -założone chromowane ramki na zegarach -obramówka szyb i tylniej klapy w chromie -oświetlenie w środku LED SMD -tablica i postojówki - LED SMD -zabawa i podążanie za trendami -czerwone zaciski -16' felgi oryginał z A6 czeka w garażu -zimowo na kołpakach AUDI Plany: jestem zadowolony z auta takiego jakie mam, ale wiadomo zawsze coś byśmy chcieli ulepszyć. Przyciemnić wszystkie szyby 70% Jak znajdę wiecej czasu to dorzuce fotki !
Raf_kk Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Napisz coś więcej, wyposażenie plany itp...fajne zdjęcie...powodzenia w modach!
bob232 Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Widzę, że kolega z okolicy. Daj więcej fotek jakie plany?
rafal9119 Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 przeczytaj inne watki kolegow jak opisuja swoje auta i zrob tak samo bedzie o wiele lepiej
Wajsik86 Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Ładna sztuka,coś modzisz czy seria zostaje?
tomii11 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 dopiero kolega zaczyna ale fajna baza
Rekomendowane odpowiedzi