bastek93 Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 Witam, problem polega na tym ze auto odpala i odrazu gaśnie a gdy wkręce je delikatnie na obroty i przytrzymam kilka sekund chodzi juz normalnie problem pojawia sie tylko na zimnym silniku. Pierwszy raz mi sie coś takiego zdarzyło i nie wiem co jest grane z góry dzieki za odp.
trepek Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 Zapowietrzająca się pompa. Szukaj powietrza w przewodach paliwowych i wycieków paliwa na pompie.
LUKASZ1989 Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 Dokładnie tak jak kolega wyżej napisał paliwo się cofa i dlatego trzeba trochę przygazować. Ale zdiagnozować w którym to miejscu jest to nie tak łatwo:kwasny:
bula87 Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 mam podobny problem w innym aucie, jest prosty sposób żeby to obejść, fakt trochę uciążliwy bo codziennie rano trzeba taką gruszką pompować, ale na jakiś czas będzie ok, a na wiosnę poszukasz problemu
trepek Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 Jak ktoś ma blisko to zapraszam do siebie na uszczelnienie pompy :-) Można też pocztą wysłać.
VTG Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 Zacznij od uszczelniacza na zaworze zwrotnym przy filtrze paliwa, przerabiałem ten temat było podobnie.
feti Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 Wymień sobie od rszu filtr paliwa jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś. Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
Rekomendowane odpowiedzi