trzacha197444 Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 Witam! Jakiś czas temu mignął mi na forum temat regeneracji uchwytu drzwi, wytartego włącznika świateł i przycisków szyb i regulacji lusterek. Ktoś z Klubowiczów podał link do Allegro, gdzie można regenerować takie elementy, ale nie mogę teraz go znaleźć. A kupiłem auto w Niemczech, od "dojrzałej Niemry", która miała pazury jak Polsilver i teraz wszystkim tym elementom chcę przywrócić dawny blask. Zaznaczam, że nie chcę robić tego sam, bo trzeba mieć do tego warunki i zależy mi, przede wszystkim, na estetyce, a jak sprawdziłem ile te elementy kosztują w ASO, to doszedłem do wniosku, że w tak krótkim czasie nie znajdę tylu żyrantów ... Dlatego proszę o jakieś podpowiedzi i linki. Z góry też zaznaczam raptusom, żeby dali sobie spokój z tekstami typu:" ile razy to jeszcze trzeba pisać...", "było to już ze sto razy...", "czytajcie uważnie..." - owszem może, ale nie wszyscy mają możliwość siedzieć przed komputerem 24 h/dobę - i ja też nie! A zakładam, że korona nikomu z głowy nie spadnie, jak nawet setny raz komuś pomoże... Pozdrawiam!
Talib13 Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 Proszsze Włącznik Przełącznik świateł audi A4 - regeneracja (3063079490) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. znalezione w 1 min na allegro - leń jesteś i chyba koleś trochę oszukuje bo nie wiem jak on pomalował włącznik cały i po podświetleniu nie świecą mu się te ikonki trójkąta to tylko w ori tak mi się bynajmniej wydaje Poza tym jakie warunku Ty chcesz mieć do malowania tego, komorę klimatyzowaną i sterylną ?? dla mnie to za drogo sam bym to zrobił
trzacha197444 Opublikowano 9 Marca 2013 Autor Opublikowano 9 Marca 2013 Może niekoniecznie leń, tylko stary już jestem ... To jest właśnie ten link, który widziałem wcześniej. Dzięki!
serfin Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 ja zakupilem swietny zamiennik na allegro z chromowanym uchwytem w wlaczniku wszystko elegancko dziala i podswietla sie, zauwazylem ze identyczny w wykonaniu i ksztaltach siedzi np w obecnych skodach SuperB np z tej aukcji: NOWY WLACZNIK SWIATEL VW AUDI SKODA GOLF A4 CHROM moze to jest tania alternatywa na wycierajace sie ori przelaczniki ?
elmo814 Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 na forum koledzy regeneruja CI co sprzedaja szablony np kolega Bizon pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi