Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jak dla mnie za szybka :decayed:

Istnieje możliwość sprzedaży w systemie ratalnym na dogodnych warunkach :naughty::polew:

Opublikowano

Ale nawet nie wie co ma. Tam jest RNS-E a nie MMI. :tongue4:

Opublikowano

widziałem ją miesiąc temu na "obwodnicy" za zaporą, jechała w str tesco. Myślałem że jakiś forumowicz ze śląska, ale nie pytałem na forum. Powiem tak: jebnięcie w palnik ma i przy ostrym slalomie między autami drogi trzyma się zaje....ie. Kierowca chętnie korzystał z możliwości auta :naughty: A najlepsze było na światłach, gdzie z obwodnicy zjeżdżał na Tyczyn Quattro+moc i widok jak ze star-treka: zero poślizgu i próbujesz dogonić wzrokiem rozmyte światła, hehehe

jednym słowem :kox:

Z szaty ogłoszenia wynika, że to ten koleś co ściąga z DE dużo A4 poleasingowych, na allegro trochę tego ma. Nie znam nikogo kto kupił u niego auto, ale ma ładne fury.

Opublikowano

To jest gość z Błażowej. ostatnio wzięliśmy dla taty ładne B7. Na sprzedaż przyjechał chyba tym rsem bo tato coś właśnie o tym mówił a mnie w dniu zakupu nie było.

Tato mówil że dawał nieźle w palnik więc to by się zgadzało :) [br]Dopisany: 30 Listopad 2009, 03:48_________________________________________________A co do MMI to w czasie startu RNS wyświetla taki napis więc piszą że taki system jest :chytry:

Opublikowano

btw. znany człowiek kiedyś przez chwilkę miał najszybsze S3 w RZ i okolicach (żółte) a to ściągnął dla siebie ale pojeździł chwile zobaczył ze to wcale tak rewelacyjnie nie jedzie a pali 25 litrów na 100KM(przy jego stylu jazdy) i sprzedaje niejeden już kupił magiczne 4.2 V8 i się mocno rozczarował :( ale wygląd oczywiście wielki +.

A tak na marginesie jak tak wygląda fotel kierowcy po 70 tysiącach to moja fura ma chyba 50 tysięcy przebiegu a nie 160 jak wskazuje licznik.

Opublikowano

A tak na marginesie jak tak wygląda fotel kierowcy po 70 tysiącach to moja fura ma chyba 50 tysięcy przebiegu a nie 160 jak wskazuje licznik.

te boczki na siedzisku i oparciu sporo pracują więc się nie dziwmy :decayed: :decayed: :decayed:

Czy ktoś wie, co to za miejsce gdzie była zrobiona sesja zdjęciowa tego RS4??

Opublikowano

rzeczywiscie :shocked: boczek skory troszke zniszczony ..... ciekawe jaki ma rzeczywisty przebieg :wink4:

Opublikowano

W tym aucie VAG powinien pokazywać wykresik ze średnimi obrotami silnika albo ilość spalonego paliwa - to było by bardziej miarodajne niż przebieg :decayed:

Do wrclaguna - takich lusterek szukasz??

Opublikowano

W tym aucie VAG powinien pokazywać wykresik ze średnimi obrotami silnika albo ilość spalonego paliwa - to było by bardziej miarodajne niż przebieg :decayed:

Do wrclaguna - takich lusterek szukasz??

prawego lusterka :)

Opublikowano

gdzies widzialem podobny przycisk i kiere :mysli::wink4:

Ja również jechałem za tą Bestią :evil: na obwodnicy. Wyjechała z pod Princa i stanąłem obok na światłach, ale gostek skręcił na Tyczyn. Pięknaaa :rolleyes: .

Środek faktycznie jakiś znajomy !!! :) nie zwracając szczególnej uwagi na siedzenia, telefon i napis QUATTRO to identyko!!! Wrclaguna??? :mysli::)

Opublikowano

No i jak będzie ten Mikołaj na spocie :naughty: Ja w liście prosiłem o felgi 17" na lato ale może chociaż cukierki albo lizaki będą :decayed:[br]Dopisany: 02 Grudzień 2009, 10:20_________________________________________________Ooooo... u mnie już był Mikołaj :evil:

Muszę się pochwalić :naughty:

09d5fc5c060ba6efm.jpg

i laczek KUMHO 215/45/17 - 17 tydzień 06r.

7367e6fba7379339m.jpg

Całość "przytachana" z USA :cool1:

Opublikowano

no elegancko :good: będzie :kox:

Opublikowano

no elegancko :good: będzie :kox:

Już jest :evil: Zimy nie ma to przełożyłem :kox:

Opublikowano

ani nawet nie powiem ze widziałem M4cka wczoraj na Jałowego - machałem łapami, mrugałem światłami a on nic...tak że to już druga żółta kartka, jakby tego było mało widziałem wczoraj kolegę z czarnej A4 B5 w Nowym Świecie około 14.00 (długi i chudy widziany z dwoma kobietami w różnym wieku (nie będę zgadywał koligacji) mówię cześć a on popatrzył na mnie jak na głupka i poszedł dalej...ehh jak mnie nie chcecie znać to wystarczy powiedzieć ja kolegów na siłę nie szukam :wallbash::polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

Maćkiem się nie przejmuj bo on na drodze to nikogo nie widzi :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Witam :hi:

jakby tego było mało widziałem wczoraj kolegę z czarnej A4 B5 w Nowym Świecie około 14.00 (długi i chudy widziany z dwoma kobietami w różnym wieku (nie będę zgadywał koligacji) mówię cześć a on popatrzył na mnie jak na głupka i poszedł dalej...ehh jak mnie nie chcecie znać to wystarczy powiedzieć ja kolegów na siłę nie szukam :wallbash::polew: :polew: :polew:

Przepraszam kolego Bracus ale bylem zamyślony i Cie po prostu nie skojarzyłem :wallbash: żona mi potem mówiła że to Ty chyba szedłeś ale było już za późno, więc sorry :notworthy:

Opublikowano

, jakby tego było mało widziałem wczoraj kolegę z czarnej A4 B5 w Nowym Świecie około 14.00 (długi i chudy

Bracus rzadko bywasz na spotach więc nie każdy może Ciebie pamiętać :cool1:

Opublikowano

a bo się spotykacie w weekendy w emeryckich godzinach :hi::naughty: