Opublikowano 20 Grudnia 200916 l Autor podzielimy sie na grupy i zrobimy wojne na sniezki trzeba korzystac z uroków zimy, wkoncu taka piękna jest Dobry pomysł, tylko przy takim mrozie to ciężko będzie kulke śniegową zrobić
Opublikowano 20 Grudnia 200916 l podzielimy sie na grupy i zrobimy wojne na sniezki trzeba korzystac z uroków zimy, wkoncu taka piękna jest Jestem za, jeśli będziemy w jednej grupie.
Opublikowano 20 Grudnia 200916 l podzielimy sie na grupy i zrobimy wojne na sniezki trzeba korzystac z uroków zimy, wkoncu taka piękna jest A może lepiej zabawimy się w Pudzianów i Najmanów podobno to jest teraz na topie
Opublikowano 20 Grudnia 200916 l tzn ja wole być sędzią bo zapewne nie bede miała szans z samymi facetami! po waszych kulach sniegowych pewnie beda siniaki zostawac, a moje ledwo musną wam ubrania hehe
Opublikowano 20 Grudnia 200916 l Autor Rekordu frekwencji co prawda dzisiaj nie było ale, 14 furek przy temp -15 to mega liczba :kox:
Opublikowano 20 Grudnia 200916 l heheh a moj term. pokazuje - 10stC milej sie wychodzi na pole jak tak oszukuje :-) następnym razem proponuje na parking pod galerią rzeszów..... w niedziel jest otwarty.... jak by ktoś chciał to mam kilka gratów z mojego do sprzedania -> http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_kola_zimowe_kola_letnie_alu_ori_16_wskaznik_temp_zewn_zegary_i_inne-t107967.0.html
Opublikowano 20 Grudnia 200916 l Autor Następny spocik będzie Noworoczny, także tez pasuje zrobić dobrą frekwencje Może zorganizuje się jakiegoś szampana tak jak rok temu :> Pytanie tylko kiedy ten spot... 3-go lub 10-go stycznia Dodałem ankiete tekże głosujcie następnym razem proponuje na parking pod galerią rzeszów..... w niedziel jest otwarty.... Zamknięty już jest..., wisi łańcuch
Opublikowano 20 Grudnia 200916 l Było super tylko troszeczkę zimno ale co się nie robi dla naszych Audiczek , jak coś to mam foteczki ze spota . Ps . Saneczki miała Tygrysiczka w bagażniku ????? hi pozdrawiam ......
Opublikowano 20 Grudnia 200916 l Autor Zimno to mało powiedziane..., masakra dzisiaj była z tym mrozem