Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

najlepiej róbcie sobie spoty na zlotach ogólnopolskich :decayed::naughty:

Juz nieaktualne :decayed:

Ale sie tutaj spinacie :cool1: masakra hyhyhy..

• Odpowiedzi 17,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Trzeniek może zawitasz do Nas :naughty:

KueQ ostatnio byłem w październiku. Mam pewien wyjazd w niedzielę tylko jeszcze nie wiem czy 25.04 czy tydzień później także zobaczymy :wink4: A jak nie to za dwa tygodnie :cool1:

Opublikowano

Hoho Październik... kiedy to było :gwizdanie:.

Opublikowano

Ano było... ale zrobiło się ciepło także nadrobię :wink4:

Opublikowano

ehh szukałem pw od Szudera ale okazuje się ze nie mam już konta na EU to bym dokładnie napisał co i jak - ale generalnie żadnych wielkich napinek nie było więc nie będę głupot opowiadał ot zwykłe ludzkie rzeczy o wyższości stali nad betonem i takie tam (ale ja nie studiowałem wytrzymałości materiałów budowlanych) to i cięzko mi komentować - poza tym widziałem się z Szuderem live 2 x w życiu a i u nas na vag-u nie zagrzał długo miejsca tak że generalnie ja to wszystko biorę przez palce bo nie mam kompletnie opinii na jego temat wyrobionej :confused4: tak ze luzik - a z przyjemnych rzeczy - mój potwór wczoraj odpalił i przejechał z podnośnika pod bramę o własnych siłach :shocked: i teraz przy ostatecznym składaniu trzeba się zastanowić czy psykamy coś i szukamy mocy 500+ czy nie psykamy :polew:

Opublikowano

Mnie osobiście też niejako zaintrygowała sprawa EU (nawet nie wiedziałem, że taki klub istnieje :P). Rzuciłem okiem co tam się dzieje, no i widzę w sygnaturce u jednego z nich coś takiego:

.pl jest jak dziwka, przyjmie wszystkich
Opublikowano

Może mi ktoś pomóc odszukać RTOCKIEGO?? "Ukradł" mi 5 stówek... :confused4:

Opublikowano

25 kwietnia spot, taa??? hmm.. 24 wesele, no to akurat taki spot na kacu w sam raz :)

Opublikowano

25 kwietnia spot, taa??? hmm.. 24 wesele, no to akurat taki spot na kacu w sam raz :)

:> podaj gdzie odbywa się wesele, a przyjedziemy 24-go na wieczorowego :decayed::kox::evil:

Opublikowano

nie podawaj adresu bo z opowiadań wiem że jak przyjadą to ty będziesz trzeźwa po weselu bo nie będzie czego pić :naughty: a i sweterek też może zaginąć niejeden a wieczory jeszcze zimne :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Może mi ktoś pomóc odszukać RTOCKIEGO?? "Ukradł" mi 5 stówek... :confused4:

Nie wiem czy ktoś z nas może Ci w jakiś sposób pomoc. Bo co my możemy zrobić? Zatrzymać na ulicy i...?

Auto Rtockiego widać na ulicach Rzeszowa a my możemy mu tylko zwrócić uwagę żeby oddał kasę albo wysłał towar.

Opublikowano

w Kolbuszowej ;] a gdzie to nie wiem bo to weselisko sąsiada :P hehe

Opublikowano

Od sweterków to się Klaudiusz odstosunkuj hahaha :polew: Sławkowi ponoć służy :gwizdanie:

Co do Rtockiego, słyszałem, że miał duży problem, nie wnikam, mam nadzieję, że ureguluje te wszystkie zaległości, bo złodziejem raczej nie jest.

A i mam zamiar wreszcie pojawić się na spocie, albo 24 można byłoby zrobić jakąś butlę :P hę?

Opublikowano

Od sweterków to się Klaudiusz odstosunkuj hahaha :polew: Sławkowi ponoć służy :gwizdanie:

Co do Rtockiego, słyszałem, że miał duży problem, nie wnikam, mam nadzieję, że ureguluje te wszystkie zaległości, bo złodziejem raczej nie jest.

A i mam zamiar wreszcie pojawić się na spocie, albo 24 można byłoby zrobić jakąś butlę :P hę?

gazową chyba :laghing2:

Opublikowano

Dzieki slaweq

Wiem, że już kilka osób podało go na policję, więc lepiej dla niego jak się odezwie...

Opublikowano

:buhaha:

ale sie porobilo...

:> podaj gdzie odbywa się wesele, a przyjedziemy 24-go na wieczorowego :decayed::kox::evil:

:naughty: Marcin wez aparat i wpadniemy jak Vipy

glosowalem na.... co 2 tygodnie :decayed::thumbup:

Slaweq :good:

Opublikowano

Mój samolot jest zagrożony :shocked: Dlatego właśnie nie przylecę na najbliższy zlot bo mi pozatyka turbiny :decayed:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

:naughty: :naughty: :naughty: