Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prawo do wyrazania swojego zdania? OK! a więc..

1. Nie znam tego serwisu wiec sie nie wypowiedzialam na jego temat i nie mam zamiaru sie wypowiadac.

2. Napisalam posta kierującego do zachowania tego Tacina, bo zachowal sie jak burak! a nie do tego jaki jest ten serwis, co moze czego nie.

3. Tacinie jeśli widzisz że ktoś ma coś do Twojego Seriwus to pogadaj sobie z nim w realu albo na PW

4. zalało nam podpromie :/

5. słońce wyszło :-)

6. Jestem przed okresem wiec możecie odczuć lekką agresję z mojej strony w najbliższych dniach :)

ps. nie wiem czy zwrocil ktos z was uwage na to co napisalam, chodz posta juz usunelam "Jak ktos bedzie mial przyjechac do tego serwisu to i tak do niego przyjedzie" takze nie wiem z jakiej racji mam się lepiej nie wypowiadac? :blink: zreszta sory, ale nie każdemu sie to auto musi podobac zewnętrznie jak i wewnętrznie :)

Najlepiej to PUŚCCIE SOBIE BEŁTA NA ZGODĘ! i po sprawie..

• Odpowiedzi 17,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Najlepiej to PUŚCCIE SOBIE BEŁTA NA ZGODĘ! i po sprawie..

Tugrysiczka, nie każdy pija takie drogie trunki... :naughty:

Opublikowano

się kolega z RS service podniecił, zamiast zapytać o co biega to się kolego nie popisałeś, a tak byś wiedział o co lata :hi:

Opublikowano

prawo do wyrazania swojego zdania? OK! a więc..

1. Nie znam tego serwisu wiec sie nie wypowiedzialam na jego temat i nie mam zamiaru sie wypowiadac.

ps. nie wiem czy zwrocil ktos z was uwage na to co napisalam, chodz posta juz usunelam "Jak ktos bedzie mial przyjechac do tego serwisu to i tak do niego przyjedzie" takze nie wiem z jakiej racji mam się lepiej nie wypowiadac? :blink:

ogromna nie spójność - skoro się nie wypowiadasz bo nie znasz to po co się wypowiadasz ? :-) i zero tolerancji dla agresji :gwizdanie: ja już dzisiaj skopałem szafkę w pracy i nawet PMS mi do tego niepotrzebne :wink4:

Opublikowano

przyjzyj sie temu co napisalam :)

NIE WYPOWIADAM SIE NA TEMAT SERWISU! i kolejny raz powtarzam bo widze ze sa tu nie kumaci ludzie "Wypowiedzialam sie na temat zachowania Tacina a nie jego serwisu" ;| ehhhh NIE WAŻNE widze ze jak do sciany, ale jak to mowia, Mów Do d*py To Cie Osra! :>

kończę temat bo za chwile mnie tu zaczną wszyscy po trochu zjadać :)

Opublikowano

ee tam - napisałaś że nie ważne czy się tutaj oczernia czy nie i tak do tego czy tego serwisu się przyjedzie albo nie - o to mi chodziło :-) a tak na marginesie piszesz że jesteś z Rzeszowa ale czy na pewno ? używane przez Ciebie sformułowania nie tyle że agresywne co bardziej wulgarne wskazywały by raczej że jesteś "z pod Rzeszowa" a wtedy rozumiał bym i PMS i kilka innych rzeczy :polew:

chce żebyśmy się dobrze zrozumieli nie "boli" mnie że jedziecie po rs-service bo tacin to moj znajomy czy ze robiłem tam samochód bo spływa to po mnie wiadomo że każdy "swoje" chwali - denerwuje mnie tylko szczeniackie zachowanie i niczym nie podparte wypowiedzi - chyba się komuś to forum z pudelek.pl pomyliło a powinno być i śmiesznie i zabawnie...ale i merytorycznie a nie pisać że ktoś jest niefajny bo jest niefajny...zresztą rzeczywiście szkoda czasu na takie głupoty - kto zaczął to całe pisanie właśnie udowodnił swoja dojrzałość i to że należy bardzo się przejmować tym co napisał - a już na pewno z takim podejściem należy mu oddać cokolwiek do naprawy...

Opublikowano

Tygrysica - "niekumaci" oraz "nieważne" pisze się razem :chytry:

a Ty Bracus uważaj, ja jestem spod Rzeszowka :naughty: ale wcale przez to nie mam kompleksów :cool1:

pozdro dla wszystkich :hi:

ten, tego...

kiedy spot ? :pali:

Opublikowano

30 maja

mam się uzbroić na spota?? :decayed: :decayed: :polew: :polew:

Opublikowano

sixu ja też jestem teraz "ze wsi" ale nie w tym rzecz i nikogo nie obrażam a raczej staram się zrozumieć :wallbash:

bo nie przywykłem do prowadzenia konwersacji na takim poziomie dlatego mogę błędnie postrzegać niektóre wypowiedzi - zastanawiam się po prostu czy to taki "język" czy coś się za tym "kryje" innego :mysli:

mech15 ja myślę że nie ma takiej potrzeby i każdemu (chyba) zależy na tym żeby się dogadać :> a nie ciągnąc w nieskończoność jakieś domysły i dywagacje które nikomu nie są na rękę (mogę się oczywiście mylić):gwizdanie:

Opublikowano

też myślę, że powinniśmy pozostać przy tej formule forum:

powinno być i śmiesznie i zabawnie...ale i merytorycznie

;)

Opublikowano

skończcie już te głupie przepychanki bo się czytać nie chce.

Jak ktoś ma coś do tacina konkretnego to niech z nim sobie na pw wyjaśnia albo napisze konkretnie co i komu popsuli

bo takie przekomarzanie się nie ma sensu.

Jak dla mnie audik był zrobiony ok, czasy miał rewelacyjne jak na ośkę i tego nie można podważać

Najwięcej tu chyba może mieć do powiedzenia bracus bo robił tam samochód i ma jakies doświadczenie z tym warsztatem.

Opublikowano

się uśmiałam.. xD

Kochany, ludzie ze WSI są o wiele mądrzejsi niż nie jeden Pan z Miasta :)

jak ktoś chce sobie poobrażać mnie, nabijać się ze mnie lub coś w tym stylu to zapraszam na spotaknie w 4 oczy bądź ostatecznie PW jak ktoś ma kupkę w majtusiach przed spotkaniem ze mną :)

ps. Jestem z Rzeszowa i zawsze tu mieszkalam, ale przyznaje że u mnie na ulicy ludzie mają krowy czasem nawet sie kury zdarzają :>

Opublikowano
  • Autor

Wyluzujcie trochę... konwersacja w niektórych momentach jest naprawdę żenująca :cool1:

Opublikowano

rzeczywiście poziom żenujący...

Opublikowano

sory ale jakis dupek z wypiz*owa nie będzie mi stwierdzał że "ja chyba z pod rzeszowa jestem" :) wiec ja nie mam z czym luzować! mam nadzieje ze szybko dojdzie do naszego spotkania bo chetnie Ci powiem parę słow! :)

Opublikowano

no no widze ze jeszcze sie tuaj dzieje , a myślałem ze juz sie skonczyło to gadanie na poziomie nizszym niz panów z pod remizy.

A więc na zakończenie powiem tylko tyle.

Dajcie spokoj sobie juz i tym debilnym dyskusją.które nie prowadza do niczego, niektórzy uzytkownicy a w szczególności uzytkowniczki forum pokazały swój poziom , i proponuje moze pozostłym nie znizac sie do niego.

Ja tylko mam nadzieje ze moze kolega david0 np na spocie w 4oczy opowie mi co takiego ma do mnie i naszej firmy.

i jako osoba wokół której jakoby kreci sie to całe zamieszanie proponuje skonczyc tą dziecinade.

Opublikowano

to jest kreska którą oddzielamy to co było, po tej kresce do akcji wkroczy mod z koszem kropków i rozda chętnym :decayed: :decayed:

tacin, jest cień szansy żebyś wpadł na spota tym modzonym audi??

Opublikowano

jezdze nim na codzien wiec czemu nie?

tak naprawde jest to A4 ze swape 2.2Turbo + lekkie mody wiec chyba słowo modzonym jest za duże.

Opublikowano

jako dupek z wypiz*owa niestety nie moge sie bronic w ten sposob bo niestety nie potrafie obrazać i ubliżać ludziom...nie bardzo wiem o czym mielibysmy rozmawiac na spocie ? niestety nie znajdziemy wspolnych tematow tym bardziej wspolnego jezyka :confused4:

Opublikowano

bracus daj spoko zacytuje ci kogos bedziesz wiedział o kogo chodzi:)

,, ta pani nie jest godnym partnerem do rozmowy dla ciebie":)

dajcie spokój i skonczcie ta dziecinade.

RELAX