Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Slaweq, chyba jeszcze poczekamy z zamówieniem, żeby dać szansę innym forumowiczom złożyć zamówienie na kalendarzyki :thumbup:

Myśle, że poczekamy do końca tygodnia a jak nie bedzie wiecej chetnych to złoże zamówienie u odpowiedniej osoby w nastepny poniedziałek bo w weekend mnie nie ma w Rzeszowie... :>

A gdzie bedziesz w weekend??? :naughty: Jedziesz odebrać rameczki klubowe?? :polew:

• Odpowiedzi 17,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Slaweq, chyba jeszcze poczekamy z zamówieniem, żeby dać szansę innym forumowiczom złożyć zamówienie na kalendarzyki :thumbup:

Myśle, że poczekamy do końca tygodnia a jak nie bedzie wiecej chetnych to złoże zamówienie u odpowiedniej osoby w nastepny poniedziałek bo w weekend mnie nie ma w Rzeszowie... :>

A gdzie bedziesz w weekend??? :naughty: Jedziesz odebrać rameczki klubowe?? :polew:

Nie no nie moge :polew: Człowiek pojdzie chwile popracować a tu takie rzeczy sie wypisuje :polew:

A wracając do pytania... Bawie w okolicach Krynicy, a rameczki mają do mnie przyjechac w piatek i oczywiście na wyjazd je zabieram... ;):D

Opublikowano

Nie no nie moge :polew: Człowiek pojdzie chwile popracować a tu takie rzeczy sie wypisuje :polew:

A wracając do pytania... Bawie w okolicach Krynicy, a rameczki mają do mnie przyjechac w piatek i oczywiście na wyjazd je zabieram...

To sie zapowiada milusi weekend... z nowymi rameczkami... (w tle) :thumbup:

Opublikowano

A wracając do pytania... Bawie w okolicach Krynicy, a rameczki mają do mnie przyjechac w piatek i oczywiście na wyjazd je zabieram...

Mily weekend ale oczywiscie tylko dzieki rameczkom.. :polew::thumbup:

Opublikowano

Mysle, ze nie tylko dzieki rameczką... Krynica też dostarcza wielu miłych wrażeń... :polew:

Opublikowano

Mysle, ze nie tylko dzieki rameczką... Krynica też dostarcza wielu miłych wrażeń... :polew:

Oj chlopcy....kilka chwil mnie nie bylo.....a tu takie rzeczy....... :D

Ale fakt....w Krynicy....mozna przy okazji klub zareklamowac nowymi rameczkami..... :D

Opublikowano

Orientuje się ktoś kiedy ma by wysyłka tych rameczek od Keżora ?

Opublikowano

Orientuje się ktoś kiedy ma by wysyłka tych rameczek od Keżora ?

Zamawiał ktoś ramki klubowe od Keżora?? Bo ja bym też zamówił 2 sztuki i od razu naklejki klubowe - 2 szt. czarne.

Opublikowano

Szuder ja zamawiałem 2 kpl ale dostałem odpowiedź od Keżora że nie wiadomo czy się zmieszcze w tej edycji.

Najwyżej zamów i podaj mu żeby wysłał je paczką z do mnie razem z moimi.

Opublikowano
  • Autor

Widze, że koledzy mają niezły ubaw ze mnie tutaj :polew:Szuder a Ty to mi wyrastasz na pierwszego prowodyra tego wszystkiego :bicz3: ;)

Opublikowano

Może sam by tak chciał :decayed:

Opublikowano

Kiedy jakiś spot się szykuje ?

Opublikowano

Ja bym optował za pierwszą sobotą grudnia, albo drugą :P potem to już święta i takie tam :decayed:

Opublikowano

moja dzisiejsza podróż do pracy-na szczęście jakoś wyszedłem z tego, ale rowek był blisko...nie ma QUATTRO!! :foch: uważajcie panowie bo nie ma laby na lodzie.

fotki010yj5.th.jpg fotki011it8.th.jpg fotki012hv5.th.jpg fotki013kc3.th.jpg

Opublikowano

Iverson :shocked: ale nic sie nie stalo..?

Opublikowano

nie nic-jechałem jakieś 60 km/h i pozamiatało mnie trochę!!

Opublikowano

:tongue4: Trochę posypało i już wszyscy panikują.

Za mało śniegu ;)

Opublikowano
  • Autor

moja dzisiejsza podróż do pracy-na szczęście jakoś wyszedłem z tego, ale rowek był blisko...nie ma QUATTRO!! :foch: uważajcie panowie bo nie ma laby na lodzie.

fotki010yj5.th.jpg fotki011it8.th.jpg fotki012hv5.th.jpg fotki013kc3.th.jpg

Jak widac miales przykrą przygode rano ale na szczescie nic Ci sie nie stało i oby :a4fan: też nic powaznego... na takiej drodze jak widac na fotkach to :quattro: by nie pomogło....

Opublikowano

O kruca... miałeś szczęście. Ja dzisiaj pomykałem na Krosno (służbową toyotą) przez Dynów -- Domaradz i tam też była masakra. lód ze śniegiem i nie ma żartów.

A raz juz oglądałem świat do góry nogami. Więc panowie noga z gazu....

Opublikowano

:tongue4: Trochę posypało i już wszyscy panikują.

Za mało śniegu ;)

śmiej się śmiej, miałbym ładny prezent na mikołaja hyhyhy. :kwasny: