Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak myślę czy by 19 nie wsadzić :decayed: te 17-stki ładne no aaaaaale... jak patrze na koła wrclaguna to robi mi się szkoda że ja mam tylko 17-stki ;( :kox:

• Odpowiedzi 17,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ale porażka - zmieniałem koła i obrobiłem zabezpieczenie na śrubie, nie mogę ściągnąć jednego koła :doh1:

Opublikowano

diaksem go :gwizdanie:[br]Dopisany: 16 Grudzień 2010, 22:24_________________________________________________a tak poważnie, to dość nie ciekawie :kwasny:

Opublikowano

tak myślę czy by 19 nie wsadzić :decayed: te 17-stki ładne no aaaaaale... jak patrze na koła wrclaguna to robi mi się szkoda że ja mam tylko 17-stki ;( :kox:

hehe jak chcesz dać czadu to czeka cię 20" :kox: a tak na poważnie to w b5 jak dasz 18 to wyglądają już za***iście :wink4:[br]Dopisany: 16 Grudzień 2010, 22:26_________________________________________________

ale porażka - zmieniałem koła i obrobiłem zabezpieczenie na śrubie, nie mogę ściągnąć jednego koła :doh1:

przyjedz do mnie damy rade tak czy inaczej :baseball:

Opublikowano

daleko mam, jutro serwis

Opublikowano

a teraz pytanie z innej beczki :) a raczej tylko do GM'a o ile tu jeszcze zagląda potrzebna mi dokładna +/- 5 kg waga audi A4 b5 2.8 Q w sedanie przed 99 rokiem :-) nie interesują mnie dane katalogowe i inne bzduro pierdoły - trzeba mi kogoś kto podjedzie lub już był na wadze...anyone ? :wink4:

Opublikowano

Ilu z Was kupiło samochód od starszej osoby?? :polew:

Opublikowano

Pany, silniczek chodzi :notworthy: :notworthy: :notworthy: a juz sie balem ze beszóstkę muszę złomować :mysli:

Opublikowano

SIXUto co się stało?? :cool1:

Opublikowano

jak to co, w tamta niedziele dostalem strzala od 19-letniego Mistrza Kierownicy k..wa

Opublikowano

uuuuuu szkoda ;(... nie wiedziałem. będziesz naprawiał czy do sprzedania?

Opublikowano

silnik na szczescie nie dostal wiec mi ulzylo. ale chlodnice , maska,lampa i blotnik do wymiany. czekam na wycene z ubezpieczalni ale bede robil dla siebie. szkoda mi sprzedawac bo auto bylo zrobione na igłę :disgust:

Opublikowano

to teraz bi xenon, przód s-line :decayed: no i tylną dokładkę. Kasy z ubezpieczenia powinno wystarczyć a jak dadzą za mało to pisz odwołanie to podniosą trochę :wink4:

Opublikowano

s-line pewnie bedzie, a o kasę sie nie boje bo widzialem wstepna wycene :notworthy:

Opublikowano
  • Autor

a teraz pytanie z innej beczki :) a raczej tylko do GM'a o ile tu jeszcze zagląda potrzebna mi dokładna +/- 5 kg waga audi A4 b5 2.8 Q w sedanie przed 99 rokiem :-) nie interesują mnie dane katalogowe i inne bzduro pierdoły - trzeba mi kogoś kto podjedzie lub już był na wadze...anyone ? :wink4:

GM ma 2.6 Q :wink4:

Opublikowano

zaglądam, zaglądam kilka razy dziennie :kox:

moja jest 2.6 Q w dowodzie mam że masa własna 1480 kg, ale to pewnie dla Ciebie mało dokładne, na weekendzie brak czasu , ale jeśli chcesz to mogę zważyć ja w poniedziałek.

Pozdro :hi:

jak to co, w tamta niedziele dostalem strzala od 19-letniego Mistrza Kierownicy k..wa

ufffffffff ;( ;( :shocked: szkoda

Opublikowano

Marcin:

a ile masz na naklejce w bagazniku?

Opublikowano

to się nazywa konkretne ciśnienie :kox:

Opublikowano
:naughty: :naughty: nieźle :blink: