Opublikowano 20 Grudnia 201015 l tak niektore sa wersje na Europe , USA , JAPAN , Australia Zdjecie chwile temu robione teraz jest okolo 220 sztuk to się nazywa pasja ;-) śmieję sie ale rozumiem, ja zbierałem dawniej płyty zespołu z lat 80 a potem wszystko sprzedałem, zostawiłem MP3
Opublikowano 20 Grudnia 201015 l jak znajde czas to Witek pozamawiamy plytki z USA no problem, jest tego trochę jak i gadżetów
Opublikowano 20 Grudnia 201015 l Grzesiu... szacunek Tak jak mówi Witek: to się nazywa pasja, nie dość że pełna perfekcja odnośnie b6 to jeszcze taka kolekcja chemicznych braci
Opublikowano 20 Grudnia 201015 l zna Ktoś z Was ten sprzęcior ? dzisiaj w sklepie go usłyszałem i mnie zaczarował. jak na takie małe gówienko - super gra. zastanawiam się na zakupem - http://allegro.pl/yamaha-mcr-040-mcr-040-36-m-gwar-jm-system-olkusz-i1376762330.html
Opublikowano 20 Grudnia 201015 l ja tam bym tyle za to nie dał ja wole duże kolumny podłogowe za dobre pieniądze można kupić altus 300 i nic więcej nie potrzeba
Opublikowano 20 Grudnia 201015 l altus 300 i nic więcej nie potrzeba :decayed dokładnie... stare ale jare no i pięknie grają
Opublikowano 20 Grudnia 201015 l mam kino domowe wiec kolejne duze glosniki nie wchodza w rachube. a ta jamaszka idealnie by mi sie komponowala :mysli:zastanowie sie
Opublikowano 21 Grudnia 201015 l mam kino domowe wiec kolejne duze glosniki nie wchodza w rachube. a ta jamaszka idealnie by mi sie komponowala :mysli:zastanowie sie poszukaj takiego niedużego "bumboxa" JBLa z przystawką u góry na iPod'a, powali Cię na kolana, kosztował z rok/dwa lata temu ok 1000-1100 zł, to takie moje 3 grosze po 4 latach przepracowanych w media markt hehehe, yamaha zeszła na dziady, osobiście z tego co przesłuchałem przez te lata zawaliście gra PHILIPS i Denon ale to już inne pieniądze za Denona (ewentualnie też JVC), wydawałoby się że Philips to taki szaraczek ale koło tysiąca masz hybrydę czyli wzmacniacz lampowo-tranzystorowy i świetne głośniki oraz wygląd, wymiata...
Opublikowano 21 Grudnia 201015 l ja poskładasz auto i będziesz jechał na spota to weź ją Pewnie wybiera się na włam :polew: Ap ropo CMR2 to znalazłem gierkę jak będziesz gdzieś w moich okolicach to daj znać
Opublikowano 21 Grudnia 201015 l ja poskładasz auto i będziesz jechał na spota to weź ją Pewnie wybiera się na włam :polew: Ap ropo CMR2 to znalazłem gierkę jak będziesz gdzieś w moich okolicach to daj znać prawie robie inaczej, tankuje gaz do pełna, potem paliwo i odjeżdżam :gwizdanie:[br]Dopisany: 21 Grudzień 2010, 18:18_________________________________________________Ryje beret równo Wodzionka! Mmmm Wodzionka!
Opublikowano 21 Grudnia 201015 l siema niom działo się tu troszkę mnie tu nie było ale już mykam pozdrawiam pozdrowionka