Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda Miro_x, szukam Hexa w pobliżu mnie.

• Odpowiedzi 17,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

panowie co tu taka cisza ?,sobota ładna pogoda pewnie wszyscy zmieniają kółeczka na letnie czy to już czas na zmianę :mysli:?

Opublikowano

Sławeq pisał , że idzie wymieniać właśnie :kox: , ja po niedzieli chyba wymieniam... :wink4:

Opublikowano

Ja po ostatnich opadach śniegu wylądowałem w rowie :embarrassed: mimo używanych zimówek :kwasny:. Jechałem sobie ok 40km/h po wiejskiej drodze z ubitym śniegiem (dokładnie czarna sędziszowska) nagle pokazał mi się zakręt 90stopni. Nie było już szans wyprowadzić niuni, przesliznąłem się na drugi pas, a potem wciągnęło mnie do rowu. Pomyślałem sobie - za***iście auto jeszcze nie przerejestrowane a ja już je rozjebałem :( Wysiadłem drzwiami pasażera bo kierowcy otwierały się tylko na parę cm. Oglądam w koło niunie leżącą w rowie i widze że nie jest źle, bok kierowcy nie dotyka rowu, przód w zaspie ale też nic mu nie jest.

Znalazłem gościa z traktorem który mi powiedział że dzień wcześniej 2 osoby wyciągał z tego rowu tylko że jechały szybciej i auta porozpierdzielali. Po ok godzinie udało się wyciągnąć niunie za tył :th:

Jak się okazało autko wyszło z tego wszystkiego bez ryski :tongue4:

Żałuję tylko że zdjęć nie zrobiłem, ja do teraz mam ten straszny obraz przed oczyma :wallbash:

Opublikowano

...dobrze, że są traktory... :decayed:

Opublikowano
  • Autor

ja wlasnie zmienilem kółka i pieknie furka wyglada :thumbup: nie to co na stalówach :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Trzeniu bardzo chetnie tylko widze ze u Was wiekszosc pracuje wtedy... ja wzialem sobie wolne i nie wiem czy wczesniej nie bedziemy jechali... tak ok 11 z Rzeszowa.

Opublikowano

aha , no to lipton :gwizdanie:

Opublikowano

Pamietacie jak na ostatnim spocie wspominałem o blaszanej osłonie pod silnik-może jakiś magik z Resy bo to wyrezał...

fota podglądowa:

b5panzera4do4.jpg

Opublikowano
  • Autor

Ive mysle ze jak bys poszukal to ktos jest w stanie Ci to zrobic.

Pytales ostatnio o moje wspomaganie... poprosiłem chlopaka który mi zakładał turbo o luknięcie pod auto i juz wszystko wiadomo :th:

Jesli chodzi o wspomaganie to przetarty jest przewód i z niego kapie...

Leje sie i to konkretnie jeszcze z jednego miejaca... ze zbiorniczka od płynu do spryskiwaczy :polew:

Opublikowano

ile płaciłes za wymianę turbo?? ze zbiorniczka sprysków , też mi kapało przy uszczelce pompki, trochę poxiliny załatwiło problem.

Opublikowano
  • Autor

ile płaciłes za wymianę turbo?? ze zbiorniczka sprysków , też mi kapało przy uszczelce pompki, trochę poxiliny załatwiło problem.

Tez bede musial pomyslec zeby ten zbiorniczek jakos zakleić... a za wyjęcie i włozenie turbo zaplacilem 100 zł, kolega Szudera mi to zrobił :notworthy: Dla porównania "Automacher" w zaczerniu 350 zł, mechanik obok mnie na osiedlu powiedzial 200 zł i stękał ze to problem bo V6 itp bzdety :>

Opublikowano

ciekawe ile mi zejdzie na wymianie, o ile wogóle dostanę...bo jak narazie to lipton :kwasny:

Opublikowano

o blaszanej osłonie pod silnik

myślę ze zamówień było by więcej - grupowo

Opublikowano

no to sie popytam, ale osłona by się na przymiarkę przydała, bo moja to papa zrobiła w zeszłym roku zimą :embarrassed:

Opublikowano

slaweq a ten mechanik u Ciebie na osiedlu to może w takim garażu jest ? okolice Wita Stwosza ?

Opublikowano

hehe fajnie,to daj znać na forum co z tego wyszło!! :decayed:

Opublikowano
  • Autor

slaweq a ten mechanik u Ciebie na osiedlu to może w takim garażu jest ? okolice Wita Stwosza ?

Akurat nie o tym pisałem... a ten którego Ty masz na mysli to jest obok mojego bloku :)

Opublikowano

Pytanie: dlaczego tylko Spoty Rzeszowskie sa podwieszone..? :mysli::polew: