Szuder Opublikowano 11 Lutego 2008 Opublikowano 11 Lutego 2008 Ja jestem pewny ze Panie napewno kiedyś bedą... :naughty Slaweq, ja bym uważał na Twoim miejscu z takimi stwierdzeniami... :polew:
slaweq Opublikowano 11 Lutego 2008 Autor Opublikowano 11 Lutego 2008 Szuder a pomyśl w jakim sensie ja to moglem napisac...
Szuder Opublikowano 11 Lutego 2008 Opublikowano 11 Lutego 2008 Szuder a pomyśl w jakim sensie ja to moglem napisac... Yhy, tak to sobie wykombinowałeś... Ale mi chodziło o... ... a zresztą nie ma sie co rozpisywac...
slaweq Opublikowano 11 Lutego 2008 Autor Opublikowano 11 Lutego 2008 Ale mi chodziło o... ... a zresztą nie ma sie co rozpisywac... hehe ja juz sie domyslam jakie Ci mysli po głowie chodziły
Szuder Opublikowano 11 Lutego 2008 Opublikowano 11 Lutego 2008 Ale mi chodziło o... ... a zresztą nie ma sie co rozpisywac... hehe ja juz sie domyslam jakie Ci mysli po głowie chodziły ... a potem do garażu....
slaweq Opublikowano 11 Lutego 2008 Autor Opublikowano 11 Lutego 2008 ... a potem do garażu.... :polew: no jasne jasne... do garazu czyli brac przykład z Ciebie
voxan69 Opublikowano 11 Lutego 2008 Opublikowano 11 Lutego 2008 mA4ciek pisałem ci, że słyszałem o nich dobre i złe opinie. U mnie tylko wsadzili radyjko i dopieli adapter bo tył mi nie grał. Prawda jest taka, że jak chcesz profesjonalnie zrobione audio to po taniości nie zrobisz nigdzie. [br]Dopisany: 11 Luty 2008, 20:11 _________________________________________________ sorki miał być tylko mA4ciek po czerwoności
Iverson Opublikowano 11 Lutego 2008 Opublikowano 11 Lutego 2008 Pany chyba , że moglibysmy sie spotkac i u kogoś wyrezać te moje lampki, bałaby okazja do spotu!!! Miałby ktoś wolne popołudnie i garaż??
slaweq Opublikowano 11 Lutego 2008 Autor Opublikowano 11 Lutego 2008 Pany chyba , że moglibysmy sie spotkac i u kogoś wyrezać te moje lampki, bałaby okazja do spotu!!! Miałby ktoś wolne popołudnie i garaż?? niech przekalkuluje... Iverson jakie koszta?
Iverson Opublikowano 11 Lutego 2008 Opublikowano 11 Lutego 2008 im więcej ludków tym cieplej nam będzie-hyhyhy
slaweq Opublikowano 11 Lutego 2008 Autor Opublikowano 11 Lutego 2008 ale czego?? całej operacji?? chyba Cie nie zrozumialem myslalem ze skoro Ci przysłali nie takie jak zamawiales to chcesz je komus sprzedac a jako gratis zamontować :polew:
Iverson Opublikowano 11 Lutego 2008 Opublikowano 11 Lutego 2008 nie no chodziło o rezanie moich dla mnie. Ale chyba sam się zabiorę za to, tylko elektryka mnie przeraża!!
ykk Opublikowano 11 Lutego 2008 Opublikowano 11 Lutego 2008 Iverson nie jest tak zle.. :th: poza tym caly opis jest na forum..
slaweq Opublikowano 11 Lutego 2008 Autor Opublikowano 11 Lutego 2008 jak bedziesz w regionie to mysle ze kilku chetnych do pomocy by sie znalazło :th: tylko ten garaz
Szuder Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 jak bedziesz w regionie to mysle ze kilku chetnych do pomocy by sie znalazło :th: tylko ten garaz jak wiecie, ja garaż mam... :naughty: :kox: więc miejsce na rezanie jest...
Rekomendowane odpowiedzi