Iverson Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 eeee dzisiaj rezam.....na walentynki na xenonie przyjadę
miro_x Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 Widzę że pre_pl coś działał w sprawie autora wątku ale nadal szuder jest drugi. Czyli jeszcze konieczna jest jedna modyfikacja i będzie ok.
Szuder Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 miro, to Szogun podziałał... :th: i ma działać dalej, zeby to był pierszy post... [br]Dopisany: 12 Luty 2008, 09:47 _________________________________________________UDAłO SIę!! Możemy już modyfikować pierwszego posta, wg potrzeb spotów klubowych. Dziękuję WSZYSTKIM, którzy przyczynili się do tego... :notworthy:
slaweq Opublikowano 12 Lutego 2008 Autor Opublikowano 12 Lutego 2008 Szuder awansował i nie wiadomo jak sie teraz zwracac do niego Per Pan?
Gość ZeeBee Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 O proszę, co ja słyszę Szuder awansował . Pogratulować!!!. Panie Szuder jest Pan Wielki Szuder mam nadzieję, że dalej jesteśmy kumplami :> Pozdro
slaweq Opublikowano 12 Lutego 2008 Autor Opublikowano 12 Lutego 2008 O proszę, co ja słyszę Szuder awansował . Pogratulować!!!. Panie Szuder jest Pan Wielki Szuder mam nadzieję, że dalej jesteśmy kumplami :> Pozdro Lizus :polew:
ykk Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 Szuder pisz do Prezesa co by Ci zmienil nick na: Szanowny Pan Moderator 1 posta w Spocikach Rzeszowskich Szuder A tak na serio to bardzo fajnie to wyglada.. :th:
Szuder Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 1 post to narazie wstęp do tego co będzie... ... I wszystko co jest w nim zawarte jest autorstwa Slawqa... wiec to do Slawqa należy mówić per PAN...
slaweq Opublikowano 12 Lutego 2008 Autor Opublikowano 12 Lutego 2008 Zdjecie to prototyp z pierwszej fazy produkcji Trzeba jeszcze kilka rzeczy zmienic i wtedy bedzie fajne, mam nadzieje No ale jesli sie podoba to milo mi
Szuder Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 O proszę, co ja słyszę Szuder awansował . Pogratulować!!!. Panie Szuder jest Pan Wielki Szuder mam nadzieję, że dalej jesteśmy kumplami :> Pozdro ZeeBee, nic sie nie zmieni... Oprócz 1 posta... :th:
ykk Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 1 post to narazie wstęp do tego co będzie... ... I wszystko co jest w nim zawarte jest autorstwa Slawqa... wiec to do Slawqa należy mówić per PAN... Zatem.. Szanowny PAN Autor Tresci 1 posta Spocikach Rzeszowskich slaweq slaweq :th:
Szuder Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 Slaweq, wszystkim sie podoba... To bardzo dobrze... :th:
Gość ZeeBee Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 Lizus :polew: Slaweq ja tam z Prezesem Naszego Klubu (łubu dubu) wolę nie zadzierać a i trochę wazelinki nie zaszkodzi
slaweq Opublikowano 12 Lutego 2008 Autor Opublikowano 12 Lutego 2008 Slaweq ja tam z Prezesem Naszego Klubu (łubu dubu) wolę nie zadzierać a i trochę wazelinki nie zaszkodzi No jasne jasne Slaweq, wszystkim sie podoba... To bardzo dobrze... :th: Ciesze sie :th: dzisiaj pokombinuje jeszcze cos z tym i wtedy ocenicie
Gość ZeeBee Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 wazelina dobra na wszystko... wazelina jest dobra na wszystko, na Szuder-a i Slaweq-a gdy są blisko :gwizdanie: Chłopaki jak nie posmarujesz to daleko nie pojedziesz [br]Dopisany: 12 Luty 2008, 16:03 _________________________________________________Chłopaki mam pytanko: gdzie mogę znaleźć kody wyposażenia swojego autka? (szukałem już tam gdzie koło zapasowe i w książce serwisowej niestety tam nie ma )
slaweq Opublikowano 12 Lutego 2008 Autor Opublikowano 12 Lutego 2008 ZeeBee dobrze szukales... naklejka w kole zapasowym lub w ksiazce serwisowej... jeszcze po nr VIN mozna poszukac.
Gość ZeeBee Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 ZeeBee dobrze szukales... naklejka w kole zapasowym lub w ksiazce serwisowej... jeszcze po nr VIN mozna poszukac. Dokładniutko przeszukałem normalnie jak policja, serio nie mam ;( A jak po numerze VIN?
slaweq Opublikowano 12 Lutego 2008 Autor Opublikowano 12 Lutego 2008 Napisz PW do kolegi ykk on napewno ma jakąs stronke gdzie wpiszesz VIN i powinny wyskoczyc kody
Gość ZeeBee Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 Napisz PW do kolegi ykk on napewno ma jakąs stronke gdzie wpiszesz VIN i powinny wyskoczyc kody Ok thx
Rekomendowane odpowiedzi