dsz33 Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 Panowie pierwszy post jest super Dobra robota Panowie
miro_x Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 Zdjęcie nie działa :doh1: a na poprzednim mnie nie było
slaweq Opublikowano 12 Lutego 2008 Autor Opublikowano 12 Lutego 2008 kurde zdjecie nie działa bo skasowalem je z fotosika Myslalem ze Szuder wrzucil je inaczej... jutro bedzie nowe i mam nadzieje lepsze [br]Dopisany: 12 Luty 2008, 19:03 _________________________________________________Cos dzisiaj pokombinowalem i wrzuce Wam tutaj do oceny... jak sie spodoba to Szuder da to do pierwszego posta. mapki jak dojechac
miro_x Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 Podoba podoba Ale mnie dalej na zdjęciu nie ma : \
slaweq Opublikowano 12 Lutego 2008 Autor Opublikowano 12 Lutego 2008 Miro nie bylo Cie na spocie jak fotke robilismy
angela Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 No mi sie podoba bardzo....... :th: heheh....Miro wyslij im jakies swoje zdjecie to Cie dokleja.....
miro_x Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 He ale byłem na innym letnim. To Was nie było A Szuder był Żartuje. Ja nawet nie lubię chwalić się facjatą
Gość elmo Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 Ojcowie prowadzący.... możemy już na letnich 2 marca przyjechać :> Dziś zawiesiłem sie moja czarną .... normalnie zawiecha "pro offroad" a jednak parking stromy pod sklepem z wystającym kanałem i przód przeszedł i w połowie auta kanał wszedł w podłogę ...nie miłe uczucie.... jutro tam zaglądnę pod spód dziś nie miąłem odwagi
miro_x Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 Elmo zrobiłem tak samo kiedyś Yarisem. Myślałem że utknąłem a później pod spodem się okazało że nic nie ma. A dźwięki były jakby podłogę zrywało. Chłopaki uważajcie. Zaczyna się sezon na ścigacze. Kto dzisiaj kręcił po Rzeszowie to pewnie widział/słyszał co się stało koło wiaduktu śląskiego . Niefajnie to wyglądało.
mA4ciek Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 miro co się działo? akcja patrz w lusterka nie pomogła ?
Szuder Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 witam wszystkich serdecznie... pierwszy post już pozmieniany... i jak Wam się podobie??? P.s. Dzięki za podpis w profilu... :th: temu co to uczynił... .... bardzo śmieszne, bardzo... :polew: :polew:
angela Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 Mi sie podoba... :th: Tylko te cytaty na dole.... trzeba je wywalic....
angela Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 Wedlug mnie teraz jest super....bo te cytaty z poprzednich usunietych postow byly...i nie wiadomo co gdzie i jak....
Szuder Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 Angela, masz w zupełności rację... :th: Już poprawione... :th:
angela Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 Haha...Szuder teraz dopiero zauwazylam...jaki Ty masz piekny podpis pod avatarem....
Szuder Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 Angie, to niestety nie moje dzieło... Ktoś mi zrobił niespodziankę... Ale podoba mi sie... :polew:
Szuder Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 Pewnie tak... Dowcipnis... :polew: :polew:
miro_x Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 Elmo akurat wczoraj nie chodziło o lusterka. Facet wyjeżdzając z Borelowskiego na Wiadukt Śląski zaraz przy dziurze po hotelu Rzeszów swoim pięknym nowym BMW 3 nie ustąpił pierwszeństwa ścigaczowi który leciał w kierunku na Kraków, no i ten ścigacz pięknie się wbił mu w przód. Ale na szczęście prędkości nie były jak na ścigacz przystało bo by w tej Bm-ce przód urwało a tak to tylko koło Gość chyba przeżył bo w worku nie leżał a najechałem na to zaraz po.. Nieprzyjemny widok. A co do lusterek to zaczyna się sezon i naprawdę trzeba mieć oczy naokoło głowy. Ostatnio jeden bałwan na ścigaczu w Kolbuszowej prawie mnie staranował bo zachciało mu się na jednym kółku po publicznej drodze szaleć.
Rekomendowane odpowiedzi