Waldekf Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 A ja mam pytanko trochę nie w temat ale chyba ten dział najodpowiedniejszy. Szukam swojej pierwszej i zastanawiam się gdzie jest najbliższe ASO Audi. W rzeszowie mamy coś takiego?? Mam do Rzesz. 70 km i wyjazdy tak średnio mi leżą - tym bardziej dla sprawdzenia przy kupnie. O wiele bliżej mam do ASO VW tylko pytanko czy sprawdzą mi tam ?
slaweq Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Opublikowano 15 Lutego 2008 W Rzeszowie jest ASO na Armii Krajowej. A czy sprawdzą Ci w serwisie VW to nie wiem
Szuder Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 najlepiej zadzwoń do ASO VW i zapytaj ich czy Ci sprawdza...
LuCaS_gr44 Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 no pierwszy post jest ładny podobie mi sie, Iverson ładnie widze nowa fota w podpisie fajnie siwieci niema co :th:
malkontent Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 W Rzeszowie ten na Armii Krajowej to jest VW, ale Audi tam też mają - może i w innych VW też tak mają - w końcu to jedna grupa.
miro_x Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 Prawdziwe audi to w Mielcu jest. Ale nigdy tam nie byłem. Byłem za to w ASO VW&Audi w Stalowej Woli i obsługa mi się podobała chociaż ceny wyższe niż w Rzeszowie. Iverson światelka kox. .
slaweq Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Opublikowano 15 Lutego 2008 Z tego co pamietam to Knapik na Armii Krajowej byl kiedys dealerem Audi i VW. Obecnie tylko VW ale serwis Audi został.
miro_x Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 Taa. Byłem się pytać o jedną część to normalnie mnie facet na częściach tak zraził że więcej tam nie pójdę. A szwagier jeździł tam serwisować polo (kupione u nich) to skończyło się tak że mu w końcu w St.Woli naprawili.
slaweq Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Opublikowano 15 Lutego 2008 Ja mialem z nimi tylko raz do czynienia jak planowalem kupić . Pytalem wtedy o pare spraw i byli bardzo mili :>
miro_x Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 No tak chyba że sprawiałeś wrażenie jakbyś miał u nich w salonie kupić to tak
slaweq Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Opublikowano 15 Lutego 2008 Pytalem czy mozna do nich na sprawdzenie auta przyjechac i pewnie dlatego mili byli
slaweq Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Opublikowano 15 Lutego 2008 Gerax niestety narazie nie dam rady kupic felg...
malkontent Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 Potwierdzam opinię, że gość na "częściach" w Król&Knapik to jest tak niemiły, że aż się odechciewa kupować tam cokolwiek. Ja się dziś o listwy pytałem telefonicznie to mi się na początku zdawało, że się do centrali nasiennej dodzwoniłem i przerwałem komuś jedzenie kanapki. Niestety będę musiał skorzystać, bo te listwy to tylko oryginalne można kupić.
Iverson Opublikowano 16 Lutego 2008 Opublikowano 16 Lutego 2008 Dobry!!! śnieg śnieg -> parking kaufland
dsz33 Opublikowano 16 Lutego 2008 Opublikowano 16 Lutego 2008 Dobry!! Ano śniegi a ja autko na polu mam i mi zasypało że nie widać P.s. Ive można gdzieś zobaczyć ten filmik z twojego palenia na podpromiu czy nie jest zamieszczony ??
slaweq Opublikowano 16 Lutego 2008 Autor Opublikowano 16 Lutego 2008 No ku...a sniegu napadalo a my z Szuderem na Kraków dzisiaj uderzamy.
Rekomendowane odpowiedzi