GM Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 Do zobaczenia jutro na spocie... Juz mnie dziś nie bedzie na forum... PAMIęTAJCIE!! OBECNOść OBOWIąZKOWA!!! Ledwo Ojciec prowadzący napisał ze Go dziś już nie będzie Pojawia się jakiś „ bojkot” WOW leje wieje pewnie spotu nie beje . . . . . . . :gwizdanie: Oczywiście ze sie spot ODBĘDZIE :> i Ciebie LuCaS_gr44 widzę obowiązkowo
GM Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 Iverson TY nie zapominasz o nas my nie zapomnimy o fotach dla Ciebie ,szkoda tylko ze Cie nie bedzie na spocie ;(
LuCaS_gr44 Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 GM pewnie bedziemy nawet pogoda nam dopisuje przynajmniej niepada
slaweq Opublikowano 2 Marca 2008 Autor Opublikowano 2 Marca 2008 gerax w Resie wiatru juz nie ma, a deszcz wlasnie delikatnie zaczął padac.
miro_x Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 U nas zaczęło padać ale i tak się wybieramy.
GM Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 O prosze jaka tu cisza :gwizdanie:.to dobry znak mam rozumieć ze wszyscy udali sie juz na spota , w takim razie do zobaczenia
siwy8416 Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 spot nawet się udał tylko ta pogoda ale może w kwietniu będzie lepiej a mam pytanko czy te zdjecia co robiliście to będa na forum? pozdro
slaweq Opublikowano 2 Marca 2008 Autor Opublikowano 2 Marca 2008 Spot faktycznie udany... 13 aut w taka pogode to dobry wynik Dzieki wszystkim którzy byli Siwy kilka fotek napewno wrzucimy na forum :th:
Gość elmo Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 tak na szybko kilka fotek koledzy mają na pewno lepsze, bo mi z podziemnego parkingu nic nie wyszło , filmikami zajmę się niedługo ... kto na CB cały czas gadał na 19 "z drogi śledzie audi jedzie" jak jechaliśmy z agory
Iverson Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 oooo kurczaczki ale frekwencja, u nas w WLKP 5 autek,dobre i to. Sławeq dzięki za tel. miałem chwilę spota na live'ie.
slaweq Opublikowano 2 Marca 2008 Autor Opublikowano 2 Marca 2008 Fotki sa rózne bo spot był w trzech róznych miejscach... Parking Koło UW, paking pod Agorą i na Lisiej Górze :>
Iverson Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 co to za miejsce ta Lisia Góra, co tam jest ciekawego??
slaweq Opublikowano 2 Marca 2008 Autor Opublikowano 2 Marca 2008 Lisia Góra to rezerwat przyrody w okolicach Wisłoka... tam jest dobre miejsce na spota z grillem bo nikt sie nie przyczepi :th:
Iverson Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 a co Szuder taki odstrojony date'a miał czy znowu do "garażu" jechał
slaweq Opublikowano 2 Marca 2008 Autor Opublikowano 2 Marca 2008 Ile wytrzymaliscie na tym deszczu..? jakies 15 min :> Poczekalismy na reszte i ucieklismy na podziemny parking a co Szuder taki odstrojony date'a miał czy znowu do "garażu" jechał Trzeba przyznac ze Szuder był dzisiaj wystrojony
dsz33 Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 Szuder jak na prezesa przystało był wystrojony
Rekomendowane odpowiedzi