harylog Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 Moi drodzy, znacie może kogoś dobrego, kto by mi zdiagnozował komputer w moim AVG? Mam problemy ze wskaźniakmi - obrotomież przekłamuje mi raz o 1tys raz o 3 (jak mu się podoba), temp nigdy mi nie dochodzi do 90*, znaczek rezerwy (1/2 FIS) wyskakuje mi przy 1/4 baku, świeci mi się błąd układu hamulcowego, a ostatnio wywaliło mi errora "AirBag". Kasowanie błędów wcześniej nie pomogło i dlatego szukam kogoś dobrego od elektroniki samochodowej.
szogun0 Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 Podaj jaki producent licznika. Jeśli jaeger, to szukaj elektronika albo inny licznik.
Szuder Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 dobry wszystkim... Slaweq, wiosna idzie... :th:
slaweq Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Opublikowano 6 Marca 2008 No dzisiaj pogoda wiosenna ale jak jechalem do pracy o 6,30 to bylo - 3 stopnie
Iverson Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 o której wyjeżdżacie jutro, i ile będziecie jechać do Debicy??
Szuder Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Ive, wyjeżdzamy z Resa około 11. Do Dębicy mamy 40 km (przy korkach w Ropczycach) bedziemy jechać do godziny czasu. A Ty ile masz do Dębicy?? Możemy sie umówić na McDonaldzie po prawej stronie przy obwodnicy
slaweq Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Opublikowano 6 Marca 2008 Szuder rozmawialem z Ive przed chwilą i juz wszystko ustaliliśmy zeby tutaj wywodów nie prowadzić
GM Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Sławeq przypomnij Angeli o zaróweczce!! Iverson co ty mówisz o jakiej żaróweczce? Chyba miałeś na myśli żeby Slaweq przypomniał Angeli o flaszeczce , a najlepiej to nie jednej :>
Szuder Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Szuder rozmawialem z Ive przed chwilą i juz wszystko ustaliliśmy zeby tutaj wywodów nie prowadzić Przepraszam... Szkoda, ze ja nic nie wiem...
Iverson Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 GM o żaróweczce , to taka nasza słodka tajemnica
slaweq Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Opublikowano 6 Marca 2008 Sławeq przypomnij Angeli o zaróweczce!! Pamietam pamietam Szkoda, ze ja nic nie wiem... My to sie zgadamy jutro i bez -ów mi tu prosze
angela Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Sławeq przypomnij Angeli o zaróweczce!! ....pamietam....pamietam......mam ja w autku takze nie zapomne napewno
Szuder Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Ive, wyjeżdzamy z Resa około 11. Do Dębicy mamy 40 km (przy korkach w Ropczycach) bedziemy jechać do godziny czasu. A Ty ile masz do Dębicy?? Możemy sie umówić na McDonaldzie po prawej stronie przy obwodnicy No to koledzy szerokosci wam zycze i bawcie sie dobrze :drool: jak przystało na Klubowiczów Gerax, dzięki... :th:
angela Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Iverson co ty mówisz o jakiej żaróweczce? Chyba miałeś na myśli żeby Slaweq przypomniał Angeli o flaszeczce , a najlepiej to nie jednej :> spokojnie.....flaszeczka tez bedzie..... i to nie jedna....
slaweq Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Opublikowano 6 Marca 2008 ja nie piję... :polew: Kolego dzwonie do Ciebie a Ty masz tel wylaczony :gwizdanie:
Szuder Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 zenon 8000K, nie ma efektu bo komórką robiłem...
Rekomendowane odpowiedzi