szogun0 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Takie same. 1,2 W. Mocniejszych nie zakładać, bo potopią się elementy światłoprzewodzące.
Szuder Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Pragnę poinformować że jeśli ktoś wczoraj śmigał ul. Podkarpacką w stronę Rzeszowa to może się spodziewać zaproszenia po odbiór fotki. "Skrzyneczka" była załadowana. ja 2 razy dziennie smigam podkarpacką... :th: ciekawe czy sie usmiechnąłem...
inco Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 szuder ja w koncu cie widzalem na miescie, powiem ci ze pazdzioch sie prezentuje duzo lepiej niz na fotkach
songo Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 mam nadzieje że łapał tylko ten pas jadac od boguchwały a nie w drugą bo miałem ponad 130
slaweq Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Kto sie pisze na niedzielnego spota?
slaweq Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2008 elmo pytaleś ostatnio o jakąś fabryke jak sie jedzie w strone salonu Skody... byłem w tamtch rejonach ostatno i faktycznie w Białej k/Rzeszowa jest to miejsce o ktorym pisales :th:
Gość elmo Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 no to co zbiórka pod urzędem wojewódzkim i czekanko małe na ekipę i jazda tam pooglądać :-) ????????
Iverson Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 poróbci efoty , może to bedzie nowa miejscówka na spoty
Andronikus Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 no to co zbiórka pod urzędem wojewódzkim i czekanko małe na ekipę i jazda tam pooglądać :-) ???????? Parking Podpromie chyba Raczej będę
GM Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Takie same. 1,2 W. Mocniejszych nie zakładać, bo potopią się elementy światłoprzewodzące. szogun0 dzięki za info [br]Dopisany: 16 Kwiecień 2008, 10:24 _________________________________________________Panowie co do radaru to powiem wam że cwaniaki ustawiają radary na przeciwległy pas i robią zdjęcia zadku , sytuacja taka miała miejsce np. 26,03,08 w Kraczkowej a 10 ego tego miesiąca przyszło wezwanie, cóż za szok kumpel przeżył jak zobaczył tylną klapę swojego samochodu i nie jest to kit osobiście wczoraj widziałem to zdjęcie (co prawda jechał zaledwie 86 km aczkolwiek 200 zł piechotą nie chodzi )
slaweq Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2008 szczerze mowiąc to pierwszy raz slysze zeby ktos takie zdjecie dostał
Andronikus Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Może nie na temat ale taka mała impresja Czyje to ? Zgadywać !
songo Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 panowie i co z tym spotem?,zbiórka o 15 pod urzedem wojewódzkim czy na podpromiu?
Szuder Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 szuder ja w koncu cie widzalem na miescie, powiem ci ze pazdzioch sie prezentuje duzo lepiej niz na fotkach gdzie mnie widziałes i kiedy?????????[br]Dopisany: 16 Kwiecień 2008, 20:25 _________________________________________________ panowie i co z tym spotem?,zbiórka o 15 pod urzedem wojewódzkim czy na podpromiu? ja proponuje Podpromie, ale to nie ode mnie zalezy... Trzeba zapytać Pana MODA... :polew: P.s. Slaweq, bez urazy.... [br]Dopisany: 16 Kwiecień 2008, 20:26 _________________________________________________ Może nie na temat ale taka mała impresja Czyje to ? Zgadywać ! kawałek mojego tez widać... ale w roli glownej Nasz MOD... :th:
slaweq Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2008 ja proponuje Podpromie, ale to nie ode mnie zalezy... Trzeba zapytać Pana MODA... :polew: P.s. Slaweq, bez urazy.... Szuder... tego nie bede komentował Mnie najprawdopodobniej nie bedzie w niedziele.
Andronikus Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Podpromie :th: .... pod mostem bo będzie lało Ankietę zrobić
slaweq Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Przeciez to obojetne gdzie spot sie zacznie, zawsze mozna sie przemiescic a skoro duzo wczesniej było ustalone, że UW to nie ma co na szybko tego zmieniać.
Rekomendowane odpowiedzi