Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mi one też najbardziej leżą :tonguemad:

• Odpowiedzi 17.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

To gadaj z odpowiednim człowiekiem, żeby Ci wyszukał takie w dobrej cenie i bedziemy zakładać :kox: jak by co to oferuje swoją pomoc :wink4:

Opublikowano

w takim razie dzięki za wsparcie zawsze to przyda się pomoc, choćby nawet po to żeby ktoś trzymał piwo - co by sie nie wylało :> no i żeby było z kim wznosić toasty i potem oblewać nowe zmiany w aucie :polew: :polew:

Opublikowano

Slaweq i GM a będziecie ładować zenony ? Bo mi się coś ostatnio tak umyśliło i chcę włożyć te co Szuder załatwiał. :kox:

Opublikowano

Ja w pierwszej kolejności bede zmieniał kółka, pozniej ewentualnie oswietlenie :th:

Opublikowano

miro_x Jak u mnie sprawa lampek to temat na pewno nie wcześniejszy niż za ok. 2-3 miesiące teraz czas urlopów, wesel i innych wydatków :tongue4: :>

Opublikowano

NO doskonale Cie rozumiem u mnie też wysypało w tym roku wesel a o innych wydatkach nie wspomnę. No ale zobaczy się.

Opublikowano

Co zrobić widzę ze to jakaś fala przyszła :travolta:„chłopy” kolejno podpisują na siebie wyroki :polew: :polew: :nabijasie:

Opublikowano

Witajcie,

ja cały czas walcze ze sobą czy zrobić chip tuning mojej niuńki czy nie. Ciągle brakuje mi kasy ponieważ tak jak Wy mam inne wydatki. ;(

Opublikowano

ZeeBee Rób ten chip tuning, każda złotówka wsadzona w audi :audi: jest złotówką nie straconą, a co najważniejsze żę później procentuje i cieszy użytkownika :evil2::decayed: :>

Opublikowano

ZeeBee Rób ten chip tuning, każda złotówka wsadzona w audi :audi: jest złotówką nie straconą, a co najważniejsze żę później procentuje i cieszy użytkownika :evil2::decayed: :>

Też tak myślę GM, to chyba w końcu się zdecyduję. Właśnie jadę w środę/czwartek do wawy to przy okazji zajechałbym do Rogala. :> No i 06.07.08r. na spocik przyjechałbym z nowym powerem :kox:

Opublikowano

Też tak myślę GM, to chyba w końcu się zdecyduję. Właśnie jadę w środę/czwartek do wawy to przy okazji zajechałbym do Rogala. :> No i 06.07.08r. na spocik przyjechałbym z nowym powerem :kox:

:th: :drool: To się pięknie zapowiada spot (spot z nową mocą :ON::thumbup:)

Opublikowano

Super. To mi poopowiadasz co i jak z tym chiptunningiem jest.

Opublikowano

6 lipca Egzamin ;( kurcze postaram sie chociaż na chwile zajechać :beksa:

Opublikowano

Super. To mi poopowiadasz co i jak z tym chiptunningiem jest.

Jak tylko dojdzie do skutku to pewnie, że poopowiadam :th:

Opublikowano

...no wreszcie się zdecydował po pół roku namawiania-jak coś to 1 upalam :tongue4:

Opublikowano

...no wreszcie się zdecydował po pół roku namawiania-jak coś to 1 upalam :tongue4:

oj Iverson wiesz jak jest, czasami ciężko się zdecydować :)

Opublikowano

GM zmieniles lampki.. :th:

Opublikowano

JUŻ 21.06.08 długo nie leżały na regale :> z tym że do dziś nie mam pinów podmienionych i skręcając migam wstecznym, czekam szogun na spocie mówił że może mi to podmieni :naughty: a jesli nie to cięcie, podmianka,lut :polew: :polew:

Opublikowano

GM :polew:

Nakrec film.. Chcialbym to widziec.. Ale zonk hahahaha.. :polew:

A jak wrzucasz wsteczny to sie pomaranczowe swieca..? :polew:

Nie no jak amerykanski lans.. :kox: