slaweq Opublikowano 28 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2008 To gadaj z odpowiednim człowiekiem, żeby Ci wyszukał takie w dobrej cenie i bedziemy zakładać jak by co to oferuje swoją pomoc
GM Opublikowano 29 Czerwca 2008 Opublikowano 29 Czerwca 2008 w takim razie dzięki za wsparcie zawsze to przyda się pomoc, choćby nawet po to żeby ktoś trzymał piwo - co by sie nie wylało :> no i żeby było z kim wznosić toasty i potem oblewać nowe zmiany w aucie :polew:
miro_x Opublikowano 29 Czerwca 2008 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Slaweq i GM a będziecie ładować zenony ? Bo mi się coś ostatnio tak umyśliło i chcę włożyć te co Szuder załatwiał.
slaweq Opublikowano 29 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2008 Ja w pierwszej kolejności bede zmieniał kółka, pozniej ewentualnie oswietlenie :th:
GM Opublikowano 29 Czerwca 2008 Opublikowano 29 Czerwca 2008 miro_x Jak u mnie sprawa lampek to temat na pewno nie wcześniejszy niż za ok. 2-3 miesiące teraz czas urlopów, wesel i innych wydatków :>
miro_x Opublikowano 29 Czerwca 2008 Opublikowano 29 Czerwca 2008 NO doskonale Cie rozumiem u mnie też wysypało w tym roku wesel a o innych wydatkach nie wspomnę. No ale zobaczy się.
GM Opublikowano 29 Czerwca 2008 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Co zrobić widzę ze to jakaś fala przyszła „chłopy” kolejno podpisują na siebie wyroki :polew:
Gość ZeeBee Opublikowano 29 Czerwca 2008 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Witajcie, ja cały czas walcze ze sobą czy zrobić chip tuning mojej niuńki czy nie. Ciągle brakuje mi kasy ponieważ tak jak Wy mam inne wydatki. ;(
GM Opublikowano 29 Czerwca 2008 Opublikowano 29 Czerwca 2008 ZeeBee Rób ten chip tuning, każda złotówka wsadzona w audi jest złotówką nie straconą, a co najważniejsze żę później procentuje i cieszy użytkownika :>
Gość ZeeBee Opublikowano 29 Czerwca 2008 Opublikowano 29 Czerwca 2008 ZeeBee Rób ten chip tuning, każda złotówka wsadzona w audi jest złotówką nie straconą, a co najważniejsze żę później procentuje i cieszy użytkownika :> Też tak myślę GM, to chyba w końcu się zdecyduję. Właśnie jadę w środę/czwartek do wawy to przy okazji zajechałbym do Rogala. :> No i 06.07.08r. na spocik przyjechałbym z nowym powerem
GM Opublikowano 29 Czerwca 2008 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Też tak myślę GM, to chyba w końcu się zdecyduję. Właśnie jadę w środę/czwartek do wawy to przy okazji zajechałbym do Rogala. :> No i 06.07.08r. na spocik przyjechałbym z nowym powerem :th: :drool: To się pięknie zapowiada spot (spot z nową mocą )
miro_x Opublikowano 29 Czerwca 2008 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Super. To mi poopowiadasz co i jak z tym chiptunningiem jest.
Gość elmo Opublikowano 29 Czerwca 2008 Opublikowano 29 Czerwca 2008 6 lipca Egzamin ;( kurcze postaram sie chociaż na chwile zajechać
Gość ZeeBee Opublikowano 29 Czerwca 2008 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Super. To mi poopowiadasz co i jak z tym chiptunningiem jest. Jak tylko dojdzie do skutku to pewnie, że poopowiadam :th:
Iverson Opublikowano 30 Czerwca 2008 Opublikowano 30 Czerwca 2008 ...no wreszcie się zdecydował po pół roku namawiania-jak coś to 1 upalam
Gość ZeeBee Opublikowano 30 Czerwca 2008 Opublikowano 30 Czerwca 2008 ...no wreszcie się zdecydował po pół roku namawiania-jak coś to 1 upalam oj Iverson wiesz jak jest, czasami ciężko się zdecydować
GM Opublikowano 30 Czerwca 2008 Opublikowano 30 Czerwca 2008 JUŻ 21.06.08 długo nie leżały na regale :> z tym że do dziś nie mam pinów podmienionych i skręcając migam wstecznym, czekam szogun na spocie mówił że może mi to podmieni a jesli nie to cięcie, podmianka,lut :polew:
ykk Opublikowano 30 Czerwca 2008 Opublikowano 30 Czerwca 2008 GM Nakrec film.. Chcialbym to widziec.. Ale zonk hahahaha.. A jak wrzucasz wsteczny to sie pomaranczowe swieca..? Nie no jak amerykanski lans..
Rekomendowane odpowiedzi