dsz33 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Pewnie ulga że to jednak od LPG gumka
szogun0 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Może lepiej było napisać: diafragma, (ewentualnie membrana lub przepona).
dsz33 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Może lepiej było napisać: diafragma, (ewentualnie membrana lub przepona). Szogun o tym myśleliśmy, tylko ty chyba sobie skojarzyłeś źle, może u Ciebie coś na rzeczy
aramis Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Na szczęście to nie była membrana, bo w maju wymieniałem, tylko gumka w zaworku który jest pod membraną i nie przepuszczało gazu. Ale widzę że wam się nie ładnie kojarzy
szogun0 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Aha, chodziło ci o ten kapturek na zaworku takim iglicowym.
aramis Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Coś w tym rodzaju. Ta iglica weszła w pękniętą gumę i membrana nie miała już co popchnąć żeby puścić gaz. A ja przy okazji zrypałem dzień wcześniej gościa na stacji LPG jaki mi syf zatankowali że mi zawaliło tak filtr gazu, że przełącza mi się na bęzynę ( okazało się że nie dokońca słusznie, choć syf był).
slaweq Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Co tu taka cisza tego to jeszcze nie było żeby 10 dni nawet jeden post się w wątku nie pojawił
skalarx Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Co tu taka cisza tego to jeszcze nie było żeby 10 dni nawet jeden post się w wątku nie pojawił Długi weekend, ludziska bez netu :gwizdanie: A wcześniej? przygotowania do długiego weekendu
wit.s Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 http://www.a4-klub.pl/smf/all_konkurs_pomagamy_wymyslic_nowego_nicka-t41153.0.html;all= Wszyscy już głosowali? Jutro kończymy konkurs ...
slaweq Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Ja jeszcze nie głosowałem, ale juz ie to zrobić o ile jakis nowy nick mi sie spodoba
dsz33 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 siema grubasy Ja tam jestem szczupły ale siema Koledzy mam pytanko ktoś może mi napisać co to za fele ?? Podobne do RS6 ale chodzi mi dokładnie o te co na foto. Fele użytkownika radzio-tcz. Coś go ostanio nie ma na forum a potrzebuje wiedziec co to za felgi są.
Iverson Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 może alu-tec[br]Dopisany: 24 Sierpień 2008, 19:00 _________________________________________________ykk jesteś-przynajmnie z Tobą se pogadam bo Resovia is death
Iverson Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 ostatnio jak wracałem z Zakopca, to byłem w Tarnowie, chyba nawet widziałem 1 klubową B6 na parkingu przed blokiem.
Rekomendowane odpowiedzi