ykk Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Slawek chyba pil denaturat.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 No chyba po kolorze patrząc Lizus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 23 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Oglądałem wczoraj pogode długoterminową i w okolicach naszego spota ma być ponad 20 stopni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Oglądałem wczoraj pogode długoterminową i w okolicach naszego spota ma być ponad 20 stopni No to gites!!! Wkońcu normalna pogoda oby się sprawdziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dsz33 Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Sławek skąd Ty taką optymistyczną pogode bierzesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Witam kolegów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dsz33 Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Witam kolegów Witaj Madas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 witaj Madas Jak wczorajszy powrót do domu , obeszło się bez punktów karnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 ooo wstał Marcin jak tam po zlocie ? A Ty Darek możesz żałować że nie pojechałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dsz33 Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Oj żałuje ale ja tam za śniegiem nie przepadam Może na letnim kiedyś sie spotkamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daemon Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Witam panowie Jak tam Slawku i Marcinku samopoczucie po mega zlocie, juz zregenerowani do rzeczywistosci :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Oj żałuje ale ja tam za śniegiem nie przepadam Może na letnim kiedyś sie spotkamy pewnie tak ..... integracja musi byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 ooo wstał Marcin jak tam po zlocie ? Rewela imprezka kox ,fajnie było Was poznać ( równy z Ciebie gość ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 ooo wstał Marcin jak tam po zlocie ? Rewela imprezka kox ,fajnie było Was poznać ( równy z Ciebie gość ) i wzajemnie ... szkoda że nasze piękne miasta oddalone od siebie są tyloma kilosami wspólne spoty to byłoby coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 23 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Cześć Adaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 jak poniedziałkowy poranek Sławcio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 hej Resa , przyjedźcie do Tbg na spot 12.04. , niedziela , wiem święta ale może na parę h uda się Wam wyrwać , serdecznie zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 23 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 jak poniedziałkowy poranek Sławcio A nawet dobrze, dzięki W pracy jestem..., a po takim weekendzie to męka siedzieć w czterech scianach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 no ja na szczęście w domku sobie mogę posiedzieć .... odwiedźcie Iverka na spocie w TBG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 odwiedźcie Iverka na spocie w TBG Z wielką chęcią odwiedził bym Tomasza, ale ta data odpada na 100 % w moim przypadku , może innym razem - dzięki za zaproszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi