slaweq Opublikowano 23 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 O kufa..., zapomniałem mu je dać :embarrassed: Ive dawaj adres do wysyłki na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 to co można tu do Was wpadać co jakiś czas na forum Rzeszowa??? Bo u Iversona to kiedyś napisałem na Tarnobrzegu i mi nikt nie odpisał ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 a może jedzie ktoś do Tbg , to by podrzucił , Skalar czasami jeździ [br]Dopisany: 23 Marzec 2009, 16:47_________________________________________________ Bo u Iversona to kiedyś napisałem na Tarnobrzegu i mi nikt nie odpisał ;( no to nie ładnie się Tbg zachował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 23 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 to co można tu do Was wpadać co jakiś czas na forum Rzeszowa??? Bo u Iversona to kiedyś napisałem na Tarnobrzegu i mi nikt nie odpisał ;( Jasne, że można a nawet trzeba Zapraszamy jak najczesciej Ive zapytam skalara a jak nie bedzie jechał to wysle Ci pocztą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 ok. jak coś to mi wyślesz na TBg ok. to chłopakom rozdam naklejki na spocie, dziękówka , adres wysyłam na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 to co można tu do Was wpadać co jakiś czas na forum Rzeszowa??? Bo u Iversona to kiedyś napisałem na Tarnobrzegu i mi nikt nie odpisał ;( ........pewnie kuredu wbijaj kiedy chcesz, będziesz zawsze tu mile widziany, a co to Tarnobrzegu to się nie dziwie że nikt Ci nie odpisał :polew: ( Tomeczkowi odcieli neta) :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 :polew: dobre powaliłeś mnie :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Dziś jakiś cham zajechał mi droge berlingiem na Lisa Kuli i obtarłem troche felge ;( czy ja Ci już czsem nie pisałem że jesteś jakiś pechowy do felg ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalarx Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 hej Resa , przyjedźcie do Tbg na spot 12.04. , niedziela , wiem święta ale może na parę h uda się Wam wyrwać , serdecznie zapraszam jak będziemy trzeźwi to wpadniemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mA4ciek Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Miro_x może mam pecha co do felg, ale nie jestem "jakiś" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 hej Resa , przyjedźcie do Tbg na spot 12.04. , niedziela , wiem święta ale może na parę h uda się Wam wyrwać , serdecznie zapraszam jak będziemy trzeźwi to wpadniemy aha , no to po ptokach :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalarx Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Ive zapytam skalara a jak nie bedzie jechał to wysle Ci pocztą Swięta zawsze w Siarce Tarnobrzeskiej, więc tym razem chyba nie będzie inaczej [br]Dopisany: 23 Marzec 2009, 21:24_________________________________________________ hej Resa , przyjedźcie do Tbg na spot 12.04. , niedziela , wiem święta ale może na parę h uda się Wam wyrwać , serdecznie zapraszam jak będziemy trzeźwi to wpadniemy aha , no to po ptokach :gwizdanie: sprostowanie: Jak będziemy trzeźwi, to na spota zaglądniemy . W tbg będziemy na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Miro_x może mam pecha co do felg, ale nie jestem "jakiś" ;( chyba mnie źle nie zrozumiałeś Ja też coś nie mam szczęścia do felg ale to dłuższa opowieść na spota :gwizdanie:[br]Dopisany: 23 Marzec 2009, 21:34_________________________________________________skalar a ty będziesz 5 w rzeszowie ? Chciałbym oglądnąć twój zaślepiony egr bo mnie to cieknące g.. już wq u siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 miro_x na najbliższego spota namawiaj szwagra i większa ekipa z Pska zawita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 nima problemu jak tylko bedzie czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mA4ciek Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 miro luzik :gwizdanie: hihi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 witam Rzeszów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 24 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Czesc Młody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 chciałem serdecznie powitać moich kolegów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 24 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Czesc Madas Kufa, ale tu nudy prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi