GM Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 domyślam się , nie na darmo Maciek dzisiejszy cały dziń spędził na " szmacie" [br]Dopisany: 29 Marzec 2009, 02:28_________________________________________________sprzęt do zdjęc tez pełna profeska , także zdjęcia muszą być [br]Dopisany: 29 Marzec 2009, 02:30_________________________________________________szkoda tylko że nie załapałem sie na sesję swoim brudasem, zawinąłem zbyt szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 29 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Jak zmienisz felunek to sie ustawimy we trzech..., bedą fele 17" 18" i 19" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 :polew: ok trzymam za słowo , ale sesja musi być wieczorna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 29 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Tylko wieczorna.., najlepsze wtedy wychodzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mA4ciek Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Marcin :bicz3: :laghing2: A zdjęcia są MEGA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 witam [br]Dopisany: 29 Marzec 2009, 09:47_________________________________________________......... ale shit w F1 , wiem ze to sport , ale mozna sie "zdenerwować" jak sie cos takiego widzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mA4ciek Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Akurat się obudziłem, włączyłem telewizor a tu bum i po Kubicy http://moto.allegro.pl/12425_80.html?id=12425&view=gtext&order=pd&change_view=1 Sławek niedowiarku popatrz sobie na B4 w cabrio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Siema Maciek I jak odeszła Cię ochota na kiere ESke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mA4ciek Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Grzesiek dalej mam w planach, ale teraz przymusowo naszła mnie ochota na szybę czołową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Kamyczek z pod cieżarówki ? [br]Dopisany: 29 Marzec 2009, 11:08_________________________________________________A teraz środeczek wygląda tak: :> Fotka zrobiona na szybko dziś w garażu. Przy okazji jeszcze raz podziękowania dla Michała K. za profesjonalne podejście do sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mA4ciek Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 oooo nieźle Kamyczek kamyczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hellrider Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Jesli bym wpadl na spota do Was Ktory dalby mi sie przejechac audiczką ? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Jesli bym wpadl na spota do Was Ktory dalby mi sie przejechac audiczką ? :gwizdanie: jedynie z prawej strony jako pasażer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hellrider Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 jesli to cos zmienia, to mam 5 lat prawojazdy Zdawalem w zimie . Wcdzesniej biernie jezdzilem na KJS-ach i super OS-ach Wiec jezdzic umiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 jesli to cos zmienia, to mam 5 lat prawojazdy Zdawalem w zimie . Wcdzesniej biernie jezdzilem na KJS-ach i super OS-ach Wiec jezdzic umiem Nie wątpię w Twoje umiejętności ale dla większości z nas nasze auta to tak jak nasze kobiety - koledze się nie odstępuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hellrider Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 nasze auta to tak jak nasze kobiety Dobra, to ktory mi sie da przejechc, stawiam jego Niuni prysznic na stacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Jak zmienisz felunek to sie ustawimy we trzech..., bedą fele 17" 18" i 19" Ja też chcę z Wami na taką sesje podjechać Zobaczyłbym co to lustro potrafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Jak zmienisz felunek to sie ustawimy we trzech..., bedą fele 17" 18" i 19" Ja też chcę z Wami na taką sesje podjechać Zobaczyłbym co to lustro potrafi musisz juz ze Sławkiem gadac, ale jest jeden warunek musisz mieć 16 cali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciapset Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Niedługo dołącze do was chlopaki Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konradzed Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi