inco Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 wiem co powinienem a czego nie, to jest watek ogolny dla mieszkancow podkarpacia, rozmawia sie o roznych rzeczach, nie tylko o spotach dawno mnie tu nie bylo i postanowilem sie pochwalic zmianami, chyba te kilka zdjec nie przeszkadza ci jakos specjalnie
Iverson Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Hello Resa Inco, glebusia się kłania hyhy...tak to kox .
inco Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Iverson sprezyny do glebusi juz sa w garazu to tego niedlugo moze wizyta u lakiernika i reszta dokladek w kolor, no i mam nadzieje ze znajde pozostale listwy drzwiowe od allroada
inco Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 inco wreszcie wziął się za rezanie najwyzszy czas
grzes1150 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 inco a kiedy dłubniesz coś pod maską? Troszke więcej mocy by mogło się przydać przy takiej budzie
inco Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 grzes1150 jak tylko zrobie ta glebe i dokladki to zabieram sie za silnik bo czuc ze na tych kapciochach sporo wigoru stracila :/
bracus Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 a ja spotkałem mA4cka w Polanczyku mowie czesc a on nic...w dodatku byłem w koszulce vag-podkarpacie.pl wiec nie mogl nie poznac...brrr obrazaony jakiś czy co ??? p.s sławek masz juz bilecik na koncert Sabatonu w Rzeszowie ?
grzes1150 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 a ja spotkałem mA4cka w Polanczyku mowie czesc a on nic...w dodatku byłem w koszulce vag-podkarpacie.pl wiec nie mogl nie poznac...brrr obrazaony jakiś czy co ??? ...może zakochany???
slaweq Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2009 p.s sławek masz juz bilecik na koncert Sabatonu w Rzeszowie ? Nie mam jeszcze, kolega pracuje w UM i ma załatwić
GM Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 a ja spotkałem mA4cka w Polanczyku mowie czesc a on nic...w dodatku byłem w koszulce vag-podkarpacie.pl wiec nie mogl nie poznac...brrr obrazaony jakiś czy co ??? bracus, teraz pytanie w jakim charakterze występował tam Maciek- jako turysta? sprzedawca popcorn-u ? czy może jako koleś wypożyczający rowerki wodne ? to by wiele tłumaczyło, dlaczego nie odpowiedział „ cześć” - może to duma, a może chęć nie udzielenia znajomemu rabatu itp. :polew:
skalarx Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 :beksa: http://www.a4-klub.pl/smf/b5_avg_audi_a4_avant_19tdi_avg-t88675.0.html
ykk Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Miejmy nadzieje ze spowodowane jest to kupnem B6, B7
skalarx Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Miejmy nadzieje ze spowodowane jest to kupnem B6, B7 B6, B7? S4 B5 [br]Dopisany: 05 Sierpień 2009, 12:46_________________________________________________ poszła?? jeszcze nie. ale wystawiona.
bracus Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 GM nie wiem - mA4ciek występował raczej jako lansujący się koło zielonej b5 na ogromnych kołach turysta
Si?a Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Witajcie. Mam pytanko co do jutrzejszego wyjazdu na Słowację, czy ktoś się wybiera? Ogólnie to raczej nie jest to spory wydatek .
mA4ciek Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Klaudiusz przepraszam, ale w polańczyku to chodzę do tyłu :gwizdanie: nie zauważyłem zapewne. A Ty mały to WYJDŹ
Rekomendowane odpowiedzi