inco Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 dsz33 nr 10 tez mi do konca nie pasuje bo na rysunku jest prosty a u mnie chyba byl po wyginany, a nr 9 ma jakies mocowanie a u mnie czego takiego raczej nie bylo :|
wrclaguna Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 zawsze ciezko mi cos znalesc na tych rysunkach ale chodzi o waz ktory wchodzi od gory do ic i idzie nad filtrem paliwa bo przez to wlasnie mi przetarlo pewnie skonczy sie na tym ze bede musial odpisac ten numer
inco Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 jutro sie przyjrze temu wezowi no wlasnie gdzie ten slawek
dsz33 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 jutro sie przyjrze temu wezowi no wlasnie gdzie ten slawek Składa bolid :polew:
wrclaguna Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 wpisz tu numer weza http://sklep.gajos.com.pl/sklep/
inco Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 wrclaguna ok, jak jutro odpisze to tam wklepie tylko poda mi tam odrazu cene? i jesli tak to bedzie to cena ostateczna czy do "negocjacji"?
slaweq Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Kiedy Sławek pokaże fotki z "upalania" ?? no wlasnie gdzie ten slawek jestem jestem, ale foty wrzuce jutro bo dzisiaj nie mam siły sie bawić w zmniejszanie itp
inco Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 hehe slawek mowisz ze bycie swiezym tatusiem to ciezki kawalek chleba
slaweq Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Łatwo nie jest, to trzeba przyznac
slaweq Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Siema Adaś U nas juz po upałach, ciepło jest ale strasznego szału nie ma
Madas Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 u nas grzeje póki co ...... jak tam Michaś ??
dsz33 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Najmłodszy spotowicz chyba w historii ?
slaweq Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2009 u nas grzeje póki co ...... jak tam Michaś ?? A dobrze, dzieki. Dzisiaj jest 6 dzień jak sie urodził i juz spota zaliczył
Madas Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 u nas grzeje póki co ...... jak tam Michaś ?? A dobrze, dzieki. Dzisiaj jest 6 dzień jak sie urodził i juz spota zaliczył oooooo to wypas :naughty: :kox:
slaweq Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Ciepło było to wzieliśmy go na spacer, a że był spot to przy okazji go zaliczył mimo, że spał cały czas
Madas Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Ciepło było to wzieliśmy go na spacer, a że był spot to przy okazji go zaliczył mimo, że spał cały czas widocznie nudny spot był :polew: [br]Dopisany: 09 Sierpień 2009, 22:35_________________________________________________żartuje
Rekomendowane odpowiedzi