Gość Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 ale czad zdjęcie nr 2 jest najlepsze Tygrysiczka ? :gwizdanie:nie pamietam tamtego spota za dobrze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bracus Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 a nie za "długa" ta ze zdjęcia ? co prawda widziałem Tygrysiczkę tylko raz i to "od tyłu" :naughty: :naughty: na spocie tak że nie wiem jak wygląda ale kolor włosów się raczej nie zgadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 co prawda widziałem Tygrysiczkę tylko raz i to "od tyłu" :polew: :lol1: :nabijasie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalarx Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 a nie za "długa" ta ze zdjęcia ? co prawda widziałem Tygrysiczkę tylko raz i to "od tyłu" :naughty: :naughty: na spocie tak że nie wiem jak wygląda ale kolor włosów się raczej nie zgadza leżałeś na bani? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 bracus , Ty świńtuszku :bicz3: p.s. znalazłem też foto ze spota audi.EU Uploaded with ImageShack.us :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bracus Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 ehh co Wam chodzi po głowach to ja nie wiem a w temacie do was też już dotarło ? dzisiaj chyba z 15 osób mi to wysłało :-) http://nowahistoria.aq.pl/virral/?id=1tlv89fkl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Jak spoty wyglądają tak jak na obrazku nr 2 , to może nie czekajmy aż do niedzieli tez, jakaś nerkrofilia chodzi ci po głowie?? :polew: [br]Dopisany: 21 Październik 2010, 18:24_________________________________________________ http://nowahistoria.aq.pl/virral/?id=1tlv89fkl od razu widać jej crazy eyes bracus jak już uzbierasz 50 osób, to pokopiuj zdjęcia, wideo i prześlij nam :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 ehh co Wam chodzi po głowach to ja nie wiem a w temacie do was też już dotarło ? dzisiaj chyba z 15 osób mi to wysłało :-) http://nowahistoria.aq.pl/virral/?id=1tlv89fkl to jest walek foty z USA i dziewczyna tez , ktos sobie robi reklame Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 :thumbdown: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plugibugi Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Sixu Dobre te obrazki he zrobisz nam frekwencje hhe :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 http://www.wykop.pl/ramka/496141/nie-zadzieraj-z-animacja/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bracus Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 ehh co Wam chodzi po głowach to ja nie wiem a w temacie do was też już dotarło ? dzisiaj chyba z 15 osób mi to wysłało :-) http://nowahistoria.aq.pl/virral/?id=1tlv89fkl to jest walek foty z USA i dziewczyna tez , ktos sobie robi reklame nie tyle ktos co przeciez tam reklama iplusa cały czas jest i baner :-) a od 8 zdjecia juz nie działa i generalnie nic nie widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Panowie, macie kogoś kto naprawia komórki po gwarancji ? w serwisie stwierdzili że "telefon uległ zawilgoceniu" i teraz mam zgryz z nokią E72 za tysiąca wy***rdolić czy jakiś Magik to zrobi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalarx Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Panowie, macie kogoś kto naprawia komórki po gwarancji ? w serwisie stwierdzili że "telefon uległ zawilgoceniu" i teraz mam zgryz z nokią E72 za tysiąca wy***rdolić czy jakiś Magik to zrobi ? Sensor Serwis na Piłsudskiego w Rzeszowie. Powinni poradzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Panowie, macie kogoś kto naprawia komórki po gwarancji ? w serwisie stwierdzili że "telefon uległ zawilgoceniu" i teraz mam zgryz z nokią E72 za tysiąca wy***rdolić czy jakiś Magik to zrobi ? powiedz ze jestes od Mariusza Wozniaka i na pewno cos poradza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 pytanie Kim jest Ów Dżentelmen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 pytanie Kim jest Ów Dżentelmen powiedz ze do szkoly razem chodziliscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrysiczka Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 ale czad zdjęcie nr 2 jest najlepsze Tygrysiczka ? :gwizdanie:nie pamietam tamtego spota za dobrze... POCAŁUJ MNIE SERDECZNIE W DUPE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 SIXU chyba nie odmówisz :decayed: [br]Dopisany: 22 Październik 2010, 18:11_________________________________________________ pytanie Kim jest Ów Dżentelmen wiki nie kłamie http://pl.wikipedia.org/wiki/Mariusz_Wo%C5%BAniak :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi