julian Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Numer gdzieś jest na forum... A aktualny czas oczekiwania to 1.5 tygodnia
FAFAL Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Panowie co ile wymienia się rozrząd 60tyś?
slimaczek89rz Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 ejj a gdzie jest w końcu ten spot??
wrclaguna Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Parking za Biedronką na ul. Hetmańskiej a ty co budzisz sie do pracy ( 4.23 ) Ja pale teraz w kominku jakby kto pytal :gwizdanie:
GM Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Numer gdzieś jest na forum... Nr dla potrzebujących do mechanika z Łąki 608 812 779
slimaczek89rz Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 brrrrrrr ale mrozi... wczoraj miałem koło 22 kurs po pizze to na termometrze miałem -19 a podobno od jutra ma być ocieplenie
Si?a Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Parking za Biedronką na ul. Hetmańskiej a ty co budzisz sie do pracy ( 4.23 ) Ja pale teraz w kominku jakby kto pytal :gwizdanie: Jakoś tak nie chciało mi się spać . wrclaguna widziałeś napis przy rondzie Pobitno "Zima zła" ? Może jeszcze się trzyma
slaweq Opublikowano 5 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2010 Przy zmianie daty spotu zapomniałem zmienić miejscówki..., parking za Biedronka to było tymczasowe miejsce bo wtedy na Podpromiu był mecz. Dzisiejszy spot oczywiście na Podpromiu
grzes1150 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Przy zmianie daty spotu zapomniałem zmienić miejscówki..., parking za Biedronka to było tymczasowe miejsce bo wtedy na Podpromiu był mecz. Dzisiejszy spot oczywiście na Podpromiu Tylko wjeżdżajcie wolno bo jest lodowisko :>
slimaczek89rz Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 grzes1150 Tobie to chyba nie przeszkadza bo ma quattro... pozazdrościc
wrclaguna Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Parking za Biedronką na ul. Hetmańskiej a ty co budzisz sie do pracy ( 4.23 ) Ja pale teraz w kominku jakby kto pytal :gwizdanie: Jakoś tak nie chciało mi się spać . wrclaguna widziałeś napis przy rondzie Pobitno "Zima zła" ? Może jeszcze się trzyma tak na rondzie na Pobitnym stoi na gorce sniegu transparent z napisem Zima Zla
grzes1150 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Parking za Biedronką na ul. Hetmańskiej a ty co budzisz sie do pracy ( 4.23 ) Ja pale teraz w kominku jakby kto pytal :gwizdanie: Jakoś tak nie chciało mi się spać . wrclaguna widziałeś napis przy rondzie Pobitno "Zima zła" ? Może jeszcze się trzyma tak na rondzie na Pobitnym stoi na gorce sniegu transparent z napisem Zima Zla Widziałem w sobotę o 5 rano Nawet fotkę zrobiłem ale przez zasyfione szyby kiepsko wyszło A co do lodowiska to jak za szybko wjedziesz to nawet kolce nie pomogą
wrclaguna Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 ciekawe koło :gwizdanie: kupiles czy sprzedajesz ile ma cali i czy masz dekielki :gwizdanie:
Gość Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 super Dziewucha mech, co to za felunek ?
mech15 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 super Dziewucha to tylko znalezione w sieci, felgi R18 jakaś chińszczyzna, ale powiem wam że chyba za małe, bo giną na tych fotkach :decayed: [br]Dopisany: 05 Grudzień 2010, 19:05__________________________________________________________________________________________________ jak po spocie??
Plugibugi Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Mech15 u nas super wpadaj Ciepło 15 na + ,fajne laski he pewnie nie takie jak u ciebie ale zawsze coś he spot spox rządził poldek borewicz hhe bokami brak bmw szt 2 zlot zafiry i oczywiście A4 :cool1: ps.Gm jak tam na slikach się śmiga hi
mech15 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 wczoraj u mnie, ale dziś już nic nie ma :>
Plugibugi Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 hi :naughty: niom to u nas ciut wiecej
Rekomendowane odpowiedzi