wrclaguna Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 Ja bym sprawdzil klime jezeli brak bledow w klimatyzacji ( climatronic ) to zadna klapa sie nie zaciela .Zrob jeszcze moze caly TEST klap
Si?a Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 Dzisiaj nie miałem jak zajechać na spota :( Cały dzień w pracy, jutro jadę małą trasę gdzieś koło 9... Jest ktoś z Rzeszowa lub okolic z Vagiem kto sprawdziłby dawki czy wszystko ok? A w razie zmian ustawił by kąt i prawidłowe dawki? Jutro koło 9? Sobota to może akurat się ktoś znajdzie. A jak nie to gdzie mogliby mi to sprawdzić i ustawić nie zdzierając za bardzo kasy :/?
grzes1150 Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 Ja bym sprawdzil klime jezeli brak bledow w klimatyzacji ( climatronic ) to zadna klapa sie nie zaciela .Zrob jeszcze moze caly TEST klap Robiłem test klap i nastawy Macie jakiegoś magika od klimy co mi odessie czynnik, wymieni dysze rozprężną i nabije tyle ile ma być??? Osuszacza nie muszę wymieniać bo był wymieniony po tym jak auto miało dzwona
wrclaguna Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 Znacie moze? Zielony avant B5 (przedlift) nigdy nie widzilem na Spocie pl. , nawet na konkurencyjnym Spocie
ykk Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 Bo stoi taki u mnie kolo bloku, i nie wiem czy sie obawiac :polew: :polew:
wrclaguna Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 Bo stoi taki u mnie kolo bloku, i nie wiem czy sie obawiac :polew: :polew: Jerzyk powinien on ci mowic ....Dzien Dobry
mech15 Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 Bo stoi taki u mnie kolo bloku, i nie wiem czy sie obawiac :polew: :polew: jak go wymoderowałeś z naszego klubu to się bój :>
Si?a Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 ja bym był, będzie miał ktoś Vaga? Sprawdzić dawki i kąt? Ostatnio nie dałem rady, ale jutro bym był. Ktoś przywiezie Vaga? Albo nawet jak ktoś nie ma kabla to ja mam tylko, że bez lapka i oprogramowania.
GM Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 jesli ogarne szybko temat - komunia, to zajrze
amor70 Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 to ile bedzie aut jutro na spocie jest sens jechac czy znowu bedzie 3-4 audiczki
mech15 Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 jesli ogarne szybko temat - komunia, to zajrze no i widzisz, trza było iść w 2 klasie podstawówki teraz nie miałbyś takich problemów :naughty: A co do spotów, to nie opłaca się przyjeżdżać, mało aut, nikt nie ma VAGa, żadnego RSa też nie ma, wrclaguna modzi tylko swoje auto, a Prezes nie zaprasza pań o lekkich obyczajach :polew:
grzes1150 Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 jesli ogarne szybko temat - komunia, to zajrze no i widzisz, trza było iść w 2 klasie podstawówki teraz nie miałbyś takich problemów :naughty: A co do spotów, to nie opłaca się przyjeżdżać, mało aut, nikt nie ma VAGa, żadnego RSa też nie ma, wrclaguna modzi tylko swoje auto, a Prezes nie zaprasza pań o lekkich obyczajach :polew: mech ... dalej palisz to świństwo :polew:
slaweq Opublikowano 14 Maja 2011 Autor Opublikowano 14 Maja 2011 A co do spotów, to nie opłaca się przyjeżdżać, mało aut, nikt nie ma VAGa, żadnego RSa też nie ma, wrclaguna modzi tylko swoje auto, a Prezes nie zaprasza pań o lekkich obyczajach :polew: hehe :polew: :polew:
wrclaguna Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 jesli ogarne szybko temat - komunia, to zajrze no i widzisz, trza było iść w 2 klasie podstawówki teraz nie miałbyś takich problemów :naughty: A co do spotów, to nie opłaca się przyjeżdżać, mało aut, nikt nie ma VAGa, żadnego RSa też nie ma, wrclaguna modzi tylko swoje auto, a Prezes nie zaprasza pań o lekkich obyczajach :polew: mech ... dalej palisz to świństwo :polew: chociaz daj opakowanie poogladac
mech15 Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 chłopaki znacie jakieś fajne muzea w Rzeszowie (poza trasą podziemną) lub okolicach - dzisiaj wszystko za free no i pasowało by się odchamić, bo jak nic nie znajdę to idę pić
krzysmaj Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 Słyszałem że dziś gdzieś na mieście było otwarcie muzeum techniki. Ale gdzie jeszcze nie zlokalizowałem
Rekomendowane odpowiedzi