Gość Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 Chłopaki czy białe B6 w sedanie to ktoś z Forum ?
Plugibugi Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 siema ma \takie pytanie może głupie ale spytam czy można odtwarzać filmy dvd na rns-e , jak się zamiast płyty dvd z navi załaduje z filmem bo kiedyś próbowałem ale może był źle nagrany czy tylko będzie chodziła navi? No co ty nie mozesz odtwarzac , musisz miec osobno DVD oraz modul i kilka kabli http://www.naviservice.com.pl/?item=209&t=1305953696 dzięki wrclaguna za odpowiedz//[br]Dopisany: 21 Maj 2011, 19:53_________________________________________________ Chłopaki czy białe B6 w sedanie to ktoś z Forum ? raczej nie chyba ale klubowiczów przybywa ..[br]Dopisany: 21 Maj 2011, 19:57_________________________________________________
slimaczek89rz Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 panowie... miał ktoś gwint ta technix?
Gość Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 Za chińskie zawieszenie nie warto duzo dawać. lepiej szukać markowej a używki (KW,Bilstein,KONI)
mech15 Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 ja bym szukał nówki, na używkę nikt ci nie da gwarancji. Szukaj czegoś z FK, a o TA Technix popytaj w battalionie
slimaczek89rz Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 Fk to nie ta sama półka co ta?? trzeba by coś działac...
mech15 Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 Panowie, potrzebuję wężyk paliwowy na powrót od wtryskiwaczy bo mi sika po silniku ;( średnica otworu 3,5 mm grubość ścianki 1,9 mm Ma ktoś na stanie? Muszę mieć na dziś!
grzes1150 Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 Za chińskie zawieszenie nie warto duzo dawać. lepiej szukać markowej a używki (KW,Bilstein,KONI) Miałeś że się wypowiadasz?? To nie chińskie zawieszenie Amory są ok. chociaż przy tyle na sztycy jest troszke inne podtoczenie i trzeba się lekko pogłowić przy składaniu ale za to lux trzymają. Pzednie sprężynu na zagęszczonym zwoju lubią poskrzypieć bo zwoje dotykają do siebie. Testowałem w b5 na glebie -50 niżej od 1BE Był gdzieś temat o TATechnix Nie jest beton ale jest dobrze twardo :gwizdanie:
Texi89 Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 Panowie od kilku dni na większych wybojach jak huśnie to z okolic przedniego lewego koła słychać dziwny dzwięk , jakby otarcie opony . Wcześniej nigdy mi nic nie ocierało także złe ET felgi wykluczam. Czyżby wahacze domagały się wymiany?? a może amory?
leon_stalowawola Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 ja miałem ta tehnix nie jest najlepsze ale daje radę za tą cenę nic lepszego nie kupisz
slimaczek89rz Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 Za chińskie zawieszenie nie warto duzo dawać. lepiej szukać markowej a używki (KW,Bilstein,KONI) Miałeś że się wypowiadasz?? To nie chińskie zawieszenie Amory są ok. chociaż przy tyle na sztycy jest troszke inne podtoczenie i trzeba się lekko pogłowić przy składaniu ale za to lux trzymają. Pzednie sprężynu na zagęszczonym zwoju lubią poskrzypieć bo zwoje dotykają do siebie. Testowałem w b5 na glebie -50 niżej od 1BE Był gdzieś temat o TATechnix Nie jest beton ale jest dobrze twardo :gwizdanie: o takie wypowiedzi mi chodziło właśnie no to trzeba powoli kase zbierać, a potem jakaś konkretna felga
bracus Opublikowano 24 Maja 2011 Opublikowano 24 Maja 2011 u mnie na forum paru chłopaków ma TA i są umiarkowanie zadowoleni ale to tylko ze względu ze paru chłopaków na forum ma markowe zawieszki i jest różnica - jeden chłopak handluje na vagu używkami z gwarancją z krosna jest chyba nick "sslawek77" napisz i popytaj co jakiś czas coś tam przywozi
Gość Opublikowano 24 Maja 2011 Opublikowano 24 Maja 2011 grześ, nie miałem bo szajsu nie zakładam dzisiaj na Solinie :
leon_stalowawola Opublikowano 24 Maja 2011 Opublikowano 24 Maja 2011 od pażdziernika się wprowadzam do Rz więc jedno audi bedzie wiecej
leon_stalowawola Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 no i na spocie to się często pojawię
Rekomendowane odpowiedzi