leon_stalowawola Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 był ktos wczoraj na podrpomiu bo przejechałem z ciekawości o 16:27 i żadnego a4 nie widziałem SPOT jest w tą NIEDZIELE czyli 27.11 o 16.00 heheh wiem ale myślałem ,że może ktoś się nudzi jak ja i pojechałem zobaczyć Alfy byly i jeden lancer czerwony;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 pytanie do sharg i wszystkich chyba do ciebie nie pamiętam dokładnie gdzie można zrobić zbieżność (geometrę ) wspominałeś że sie gdzieś od wyzwolenia mieści zakład nowy jakis ?? http://www.multimoto.com.pl/stacja/index.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 był ktos wczoraj na podrpomiu bo przejechałem z ciekawości o 16:27 i żadnego a4 nie widziałem parkujesz na Hetmańskiej?? :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=%2F20111122%2FRZESZOW%2F74265682 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
notorious Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 hej chlopaki pytanie:) potrzebuje do swojej audi tylni zderzak w kolorze jak w moim awatarze Ly6k.. do kombi.. nie widział ktos gdzies? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon_stalowawola Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 był ktos wczoraj na podrpomiu bo przejechałem z ciekawości o 16:27 i żadnego a4 nie widziałem parkujesz na Hetmańskiej?? :gwizdanie: :gwizdanie: no mieszkam sobie tam teraz ;-) więc na spota mam dwa ruchy tłokiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 notoriousnie leciałeś czasem w tamtym tygodniu w kierunku na Łańcut, albo w okolicach Markowej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Chłopaki, ma Któryś z Was Agencję Reklamową lub w takowej pracuje ? Są do zrobienia bannery reklamowe ,rollapy , naklejki i taśmy. Zamówienie na jakieś 30.000 PLN - dam pewny cynk za działkę p.s. Firma musi być z Podkarpacia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
notorious Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 notoriousnie leciałeś czasem w tamtym tygodniu w kierunku na Łańcut, albo w okolicach Markowej? hmm mnie czesto widac na trasie sanok zaczernie:P a ostatnio pod domem bo mi facet audika sponiewieral z tylu i szukam czesci w kolorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Mam nadzieje ze ktos dzis sie zjawi na Spociszu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 ja będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon_stalowawola Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 i ja wpadnę ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miroo Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 ja pewnie tez bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek180 Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 i ja pewnie choć można było by później się przemieścić do jakiegoś cieplejszego miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiczel Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 No ja piątek-sobota tak powojowałem, że nie wsiądę za kółko do zobaczyska w grudniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koman Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Chłopaki znacie Pana GADA z lotnej ? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiczel Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 No jak tam po spocie, zmarzliście chociaż? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon_stalowawola Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 zdeczka pomarzli ;-) ale ale było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 No jak tam po spocie, zmarzliście chociaż? no dzisiaj troszke powiewa chłodem Takie pytanie do tych którzy latali do Warszawy: ile czasu trzeba liczyć godziny nocne, wlot o 7:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Wiało to i zmarzliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi