Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bry:hi:

Jeździł ktoś na xenonie bez samopoziomowania? Miśki się czepiały?

• Odpowiedzi 17.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
grzes1150 - stałeś dzisiaj koło 20.00 przed Delikatesami w Hyżnem ? ;-)

:no:

Opublikowano

to ja sixu

---------- Post dopisany at 22:46 ---------- Poprzedni post napisany at 22:45 ----------

ostatnio się tam poruszam po twoich stronach

he

:banan::banan::grin:

---------- Post dopisany at 22:49 ---------- Poprzedni post napisany at 22:46 ----------

mi to już mineło 222 coś tam...

---------- Post dopisany at 22:52 ---------- Poprzedni post napisany at 22:49 ----------

ale ja cię nie widziałem :facepalm::facepalm::facepalm:

Opublikowano

a jak mnie mogłeś widzieć skoro na rowerze zapinkalałem gdyż mam kapcia w aucie od 19.00 ;-) Pozdrawiam ;-)

p.s. Radio już sprzedane na alledrogo.

Opublikowano
1341668237_by_wanek.jpg?1341668237
Opublikowano

Witam . Mam pytanko do Was szanowni użytkownicy aut marki Audi :)

Gdzie najlepiej zachipować Audi A4 B6 1.9 TDI 130 KM AVF?

Kogo polecacie ? Myślę o Rogalu z Warszawy ;]

A może ktoś bliżej ? czekam na waszą podpowiedź :)

Opublikowano

Mój jest zrobiony u Rogala. Jestem zadowolony. W sumie nie tak daleko a w pobliżu nie ma jakichś specjalnie polecanych tunerów od tdi.

No chyba ze teraz w Autorudzie ale nie wiem co tam oferują i za ile.

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź. pewnie wybiorę się do Rogala i bede zadowolony niż do kogoś co za 4 setki wgra gotowca a później miałoby się coś rozsypać ;]

jeszcze raz dzięki i pozdro :)

Opublikowano

jasna sprawa.

Opublikowano
Mój jest zrobiony u Rogala. Jestem zadowolony. W sumie nie tak daleko a w pobliżu nie ma jakichś specjalnie polecanych tunerów od tdi.

No chyba ze teraz w Autorudzie ale nie wiem co tam oferują i za ile.

Ja polecam tutaj: Usuwanie filtrów DPF FAP Rzeszów Podkarpacie Sanok Krosno Jasło Brzozów Lesko Ustrzyki Przemyśl - firma z Sanoka

szybko, tanio i profesjonalnie!!

ja jestem zadowolony..:banan:

Opublikowano

http://a4-klub.pl/podkarpackie-88/audi-meet-2012-30-09-2012-salon-autorud-241827/

---------- Post dopisany 07-08-2012 at 12:40 ---------- Poprzedni post napisany 06-08-2012 at 17:39 ----------

Wypadek czy samobójstwo? - Media - WP.PL

Opublikowano

Witajcie

Miałem lekką stłuczkę, to znaczy dziewczyna na skrzyżowaniu wymusiła pierwszeństwo. Do wymiany mam błotnik i do zrobienia zderzak. Niestety mam taki kolor :/, że ciężko będzie znaleźć element z kodem lakieru: LZ5T. Teraz pytanie czy robić w ASO czy bawić się w szukanie elementów i szukać lakiernika, który by to wszystko ładnie pomalował? Sprawca ubezpieczony był w Liberty Direct, gdzie po kalkulacji naprawy wypłacili mi kwotę za którą ciężko będzie zrobić wszystko jak należy. Co radzicie?

Opublikowano
Witajcie

Miałem lekką stłuczkę, to znaczy dziewczyna na skrzyżowaniu wymusiła pierwszeństwo. Do wymiany mam błotnik i do zrobienia zderzak. Niestety mam taki kolor :/, że ciężko będzie znaleźć element z kodem lakieru: LZ5T. Teraz pytanie czy robić w ASO czy bawić się w szukanie elementów i szukać lakiernika, który by to wszystko ładnie pomalował? Sprawca ubezpieczony był w Liberty Direct, gdzie po kalkulacji naprawy wypłacili mi kwotę za którą ciężko będzie zrobić wszystko jak należy. Co radzicie?

Odwoływałeś się??? Za taką szkodę powinieneś skasować min.1100zł :whistling: Kup błotnik na szrocie i oddaj auto do normalnego lakiernika. O ASO nawet nie myśl - nowe i tak nie będzie a zedrą z Ciebie skórę :decayed:

Opublikowano

ma ktoś numer do GM'a?