Hauzer Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zamknął forum A3 klub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badunio Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 hehe lepiej nie bo ten A3 juz jest dobrze znany federalnym :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hauzer Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Ale Łańcucka grupa opanowała spocik :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badunio Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Pewnie :biggrin: i tak nie wszyscy byli jeszcze 3 zabrakło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szark Opublikowano 1 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 hello no i mamy zdjecia http://szark.fotosik.pl/albumy/181123.html umiescilem wszystkie zdjecia sa w duzej rozdz jakby ktos chcial na tapetke to bedzie zdjecia na prosbe zostaly przerobione bez tablic jakby zostalo cos pominiete to dajcie znac a jakby ktos chcial zdjecia w org tez piszcie bede wysylal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hauzer Opublikowano 1 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 Ja to chyba musze, do swojej błyskawicy, jakiś spojler dokleić, to może ktoś zrobi więcej zdjęć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuder Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 hello no i mamy zdjecia http://szark.fotosik.pl/albumy/181123.html coś nie gada ta galeria... no przynajmniej u mnie nie gada:(:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szark Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 niemozliwe sprawdzalem i dziala na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elkrecik Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Dziala bez problemu, dzieki Szark za spelnienie prosby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuder Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 OK, OK... Już wszystko w porzadku.... To u mnie coś nie gadało.. Szark, ładne fotki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Trochę temat odświeżę. Kiedy następny zlocik? Bo była propozycja żeby tak pod koniec maja zorganizować. Jestem za dlatego pasuje już zacząć o tym myśleć. Na pierwszym nie mogłem być z przyczyn technicznych (niunia była składana po wymianie rozrządu) więc pasuje na drugim się pojawić obowiązkowo I dlatego koniec maja byłby odpowiedni tymbardziej patrząc na piękną pogodę za oknem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuder Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Trochę temat odświeżę. Kiedy następny zlocik? Bo była propozycja żeby tak pod koniec maja zorganizować. Jestem za dlatego pasuje już zacząć o tym myśleć. Na pierwszym nie mogłem być z przyczyn technicznych (niunia była składana po wymianie rozrządu) więc pasuje na drugim się pojawić obowiązkowo I dlatego koniec maja byłby odpowiedni tymbardziej patrząc na piękną pogodę za oknem. Jestem jak najbardziej "ZA", żeby zacząć już coś organizować, bo koniec (maja) jest juz blisko...:) Ma ktoś jakieś propozycje, co do daty, godziny no i miejsca spotu??? Prosze pisać Wasze propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hauzer Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 A może by zrobić jakiś grill Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hauzer Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 No dobra dziewczynki Trzeba coś zaproponować 26.05 godzina 16.00 Podpromie To jest tak na szybko, zgłaszajcie swoje uwagi i propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Prawdopodobnie będę wtedy w Tbg-u to wpadnę na bank!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elmo Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 i znów mnie nie bedzie :-( bede mogł tylko fotki z żalem (ze mnie nie było) poogladac, w ten weekend to juz chyba nic nie robicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hauzer Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Elmo to zaproponuj jakiś inny termin, w którym będziesz mógł być. Zbieramy propozycje i zobaczymy jaki termin najbardziej będzie odpowiadał. Chodzi o to, żeby zebrać jak największą liczbę osób. Możemy spocik przenieść np. gdzieś na początek czerwca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Mi 26.05 odpowiada. Co do początku czerwca to tylko nie w pierwszy weekend czerwca (2.06) bo wtedy napewno nie dam rady. Jak dla mnie to data podana przez Hauzera ewentualnie 9.06. No i godzinka troszeczkę późniejsza tak 15 - 16 będzie OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuder Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 godzinka troszeczkę późniejsza tak 15 - 16 będzie OK Pasuje mi 26.05, proponuje godzinę 16 (o 14 może być za gorąco:() Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badunio Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 ja tez sie na 26.05 piszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi