grzes1150 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 ale pada Ja właśnie byłem polatać bokami wszystkie drogi poza miastem są idealne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysmaj Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Kiedy następny spot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Pany pasuje zrobić ostatni SPOT w tym roku tj. 23 grudnia (jak dozyjemy ) ---------- Post dopisany at 10:02 ---------- Poprzedni post napisany at 07:02 ---------- Rzeszów czarny Ford Focus WE 588CW czarny Ford Mondeo WE 594CW Sfora.pl - Oto numery aut tajniaków z radarami. Unikniesz mandatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Pany pasuje zrobić ostatni SPOT w tym roku tj. 23 grudnia (jak dozyjemy )---------- Post dopisany at 10:02 ---------- Poprzedni post napisany at 07:02 ---------- Rzeszów czarny Ford Focus WE 588CW czarny Ford Mondeo WE 594CW Sfora.pl - Oto numery aut tajniaków z radarami. Unikniesz mandatu Trzeba mieć się na baczności bo te nawet nie będą zatrzymywać tylko do domu przyjdzie kwitek do płacenia bez zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazam Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Pany pasuje zrobić ostatni SPOT w tym roku tj. 23 grudnia (jak dozyjemy )---------- Post dopisany at 10:02 ---------- Poprzedni post napisany at 07:02 ---------- Rzeszów czarny Ford Focus WE 588CW czarny Ford Mondeo WE 594CW Sfora.pl - Oto numery aut tajniaków z radarami. Unikniesz mandatu Jest jeszcze u nas oznakowany żółty PEUGEOT PARTNER WE 214EC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 dzisiaj zajechałem na stację paliw, na środku stoi rozkraczony nowszy passat - Pani stwierdziła że auto po prostu stanęło i sorry ale nie może go odpalić i odjechać oraz że czeka na lawetę. zapytałem co się stało a Ona na to że świeciła się kontrolka niskiego poziomu oleju a kiedy zatankowała i ruszyła - samochód po prostu zgasł i już nie zapalił. pomyślałem i po 15 minutach auto było na chodzie. pytanie : co było przyczyną awarii ? Kto trafi - stawiam browara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 dzisiaj zajechałem na stację paliw, na środku stoi rozkraczony nowszy passat - Pani stwierdziła że auto po prostu stanęło i sorry ale nie może go odpalić i odjechać oraz że czeka na lawetę. zapytałem co się stało a Ona na to że świeciła się kontrolka niskiego poziomu oleju a kiedy zatankowała i ruszyła - samochód po prostu zgasł i już nie zapalił. pomyślałem i po 15 minutach auto było na chodzie. pytanie : co było przyczyną awarii ? Kto trafi - stawiam browara zatankowała benzyne do tdi??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 otworzyłeś maskę i zamknąłeś, hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 nieeeee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 dobra Jarek nie wkurwiaj mnie przed spaniem, gadaj co to było :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 hahahaha właśnie poziom oleju . auto sygnalizowało to kontrolką a Baba nic więc Passat się wqrwił i zgasł. Baba kupiła litr syntetyka, dolałem i zapaliło na dyg Myslałem że zrobi mi laskę za tę przysługę ale się myliłem Na moją osłodę zajechała laweta którą Ona sama wezwała i zapłaciła 150 za dojazd a Sama ochoczo pomknęła na Rzeszów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 najprostsze rozwiazania sa najlepsze:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majuDJ Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Koledzy kupiłem olej olej MOTUL 8100 X-clean C3 5W-40 5L (2835621623) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. mam go odebrać osobiście przed świętami. Pytanie do was jak wygląda oryginał butli, ma też mieć odklejaną etykietę ? Facet ten co mi sprzedał mówił, że nie ma paragonu ale wygrał go na jakimś zjeździe Audi w Rzeszowie. Było coś takiego ostatnio ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Pewnie pod Autorudem na niedawnym Zlocie Audic ---------- Post dopisany at 23:58 ---------- Poprzedni post napisany at 23:56 ---------- Kolega Dziku na Forum handluje Motulem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majuDJ Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 To ja wiem, że on handluje to spoko to mi się udało za 110zł kupić X-Cleana C3 a u dzika taki sam 150zl + przesyłką. Więc jakieś 60zł jestem do przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 jeśli Gościu dostał za darmo to i sprzedał w dobrej cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Koledzy kupiłem olej olej MOTUL 8100 X-clean C3 5W-40 5L (2835621623) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. mam go odebrać osobiście przed świętami. Pytanie do was jak wygląda oryginał butli, ma też mieć odklejaną etykietę ? Facet ten co mi sprzedał mówił, że nie ma paragonu ale wygrał go na jakimś zjeździe Audi w Rzeszowie. Było coś takiego ostatnio ? tu masz temat: http://a4-klub.pl/silniki-diesla-29/all-tdi-prawda-falsz-olej-motul-181442/index28.html#post3184499 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Rzeszów: Ewakuacja Millenium Hall. Na szczęście nic się nie stało - 14 grudnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekW. Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Pewnie pod Autorudem na niedawnym Zlocie Audic ---------- Post dopisany at 23:58 ---------- Poprzedni post napisany at 23:56 ---------- Kolega Dziku na Forum handluje Motulem Piszesz o niedawnym zlocie pod Autorudem; czy to są jakieś zloty cykliczne?? Kiedy to było? Pytam z ciekawości bo mieszkam niedaleko Autorud:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 AUDI Meet' 2013 – wkrótce info! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi