wrclaguna Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 A ja pozyczyłem kabel i został uj***ny moj VCDS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 do neta się podłączyli z nim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 do neta się podłączyli z nim? .....eeech do neta i aktualizowali sobie Polskiego VCDS ...........bo mozna sciagnac za darmo A mowiłem i przestrzegałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 do neta się podłączyli z nim? .....eeech do neta i aktualizowali sobie Polskiego VCDS ...........bo mozna sciagnac za darmo A mowiłem i przestrzegałem no najgorsze i najprostsze żeby uwalić ---------- Post dopisany at 19:48 ---------- Poprzedni post napisany at 13:33 ---------- ktoś coś wie o tym aucie?? Oferta - Audi A4 - AUDI A4 Z 2002 ROKU, SAMOCHÓD SPROWADZIŁEM DLA SIEBIE SAM OSOBIŚCIE ZE SZWAJCARII W 2009 ROKU. SAMOCHÓD 100 PROCENT BEZWYPADKOWY, P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamaz1980 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Panowie trzeba chyba zmienić miejscówkę na niedzielę bo jest święto 3 Kingów i Parking będzie zamknięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 do neta się podłączyli z nim? .....eeech do neta i aktualizowali sobie Polskiego VCDS ...........bo mozna sciagnac za darmo A mowiłem i przestrzegałem no najgorsze i najprostsze żeby uwalić ---------- Post dopisany at 19:48 ---------- Poprzedni post napisany at 13:33 ---------- ktoś coś wie o tym aucie?? Oferta - Audi A4 - AUDI A4 Z 2002 ROKU, SAMOCHÓD SPROWADZIŁEM DLA SIEBIE SAM OSOBIŚCIE ZE SZWAJCARII W 2009 ROKU. SAMOCHÓD 100 PROCENT BEZWYPADKOWY, P Chcesz kupić takiego paścia że pytasz??? Widać że auto ostro wydymane i na dodatek multitronic Naruchaj trochę siana to Ci swoją "padlinę" sprzedam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Panowie trzeba chyba zmienić miejscówkę na niedzielę bo jest święto 3 Kingów i Parking będzie zamknięty Racja, pewnie będzie zamknięty. Tak też było na spocie 11 listopada roku ubiegłego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 i pod maską mi wygląda na AVJ a moc wpisana jak w BFB ---------- Post dopisany at 20:40 ---------- Poprzedni post napisany at 20:38 ---------- Panowie trzeba chyba zmienić miejscówkę na niedzielę bo jest święto 3 Kingów i Parking będzie zamknięty Racja, pewnie będzie zamknięty. Tak też było na spocie 11 listopada roku ubiegłego. Może śniegu naspruszy to zrobił by na jakimś dużym parkingu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 ktoś coś wie o tym aucie?? Oferta - Audi A4 - AUDI A4 Z 2002 ROKU, SAMOCHÓD SPROWADZIŁEM DLA SIEBIE SAM OSOBIŚCIE ZE SZWAJCARII W 2009 ROKU. SAMOCHÓD 100 PROCENT BEZWYPADKOWY, P Chcesz kupić takiego paścia że pytasz??? Widać że auto ostro wydymane i na dodatek multitronic Naruchaj trochę siana to Ci swoją "padlinę" sprzedam auto już kupione, ale nie przeze mnie-dowiedziałem się o tym po fakcie, a pytam tylko kontrolnie. Ile więcej cenisz swojego potwora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 ktoś coś wie o tym aucie?? Oferta - Audi A4 - AUDI A4 Z 2002 ROKU, SAMOCHÓD SPROWADZIŁEM DLA SIEBIE SAM OSOBIŚCIE ZE SZWAJCARII W 2009 ROKU. SAMOCHÓD 100 PROCENT BEZWYPADKOWY, P Chcesz kupić takiego paścia że pytasz??? Widać że auto ostro wydymane i na dodatek multitronic Naruchaj trochę siana to Ci swoją "padlinę" sprzedam Ile więcej cenisz swojego potwora? Wiesz nigdy tak na prawdę się nie zastanawiałem... za bardzo się do niego przywiązałem i chyba go ngdy nie sprzedam... był ze mną w te dobre jak i złe życia chwile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Pany listwy s-line na drzwi - z B7 podejdą do B6 bez problemu ? ---------- Post dopisany at 09:41 ---------- Poprzedni post napisany at 09:40 ---------- jest różnica między sedanem a avantem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Tak podejdą Roznice polegają tylko na kształcie tylnej ramki szyb miedzy sedan a avant . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QuadRider2 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 to jak z tą miejscówką?? na jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek180 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Witam czy taki adapter ma prawo bytu czy bija w butle ludzi ? może ktos to ma ? ADAPTER AUX AUDI CHORUS 2 CONCERT 1 / 2 SYMPHONY (2870236798) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 dzięki Grześ, zakupiłem listewki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Witam czy taki adapter ma prawo bytu czy bija w butle ludzi ? może ktos to ma ? ADAPTER AUX AUDI CHORUS 2 CONCERT 1 / 2 SYMPHONY (2870236798) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Tak bedzie działac tylko trzeba zakodować pod AUX w 56 RADIO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekW. Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Chłopaki jak z tą miejscówką na jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QuadRider2 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 dokładnie trzeba coś wymyślić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Gdyby górny parking w płazie był zamknięty, to żeby daleko nie jeździć proponuje parking obok Leclerca. Sklep zamknięty to będzie pusto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi