slimaczek89rz Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Wiem że starszy model ale... Ja mam ori amortyzatory 1BA i na to założyłem sprężyny 1BE, jest niżej, ale troche buja, wiadomo troche twardziej niż sprężyny 1BE ale to nie to... Pakuj Gwint, mam nadzieję że i do mnie zawita w tym roku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Bez prawa jazdy i pijany wracał z Zakopanego 5 promili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Bez prawa jazdy i pijany wracał z Zakopanego5 promili przestroga dla tych którzy jadą do BT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekW. Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Myślę że musiał ładować klika dni i nazbierał; 5 promili naraz trudno byłoby mu uzyskać po jednorazowej imprezie. Chyba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 bukowina jest na 3 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekW. Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 chyba że tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 zima sobie o nas przypomniała ale Ferenc nie odśnieża, fajnie się jeździ po Rzeszowie, hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
z.i.o.m. Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Nie powiem -wiosna u nas w pełni. Dziś po pracy 500 m przejechałem w prawie godzinę... Zobaczymy jak będzie jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Chyba założę zimówki :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 W was tez taka zima złapałem neta na chwile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Gun Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Dzisiaj do pracy (Capital Park - Szopena) jechałem 32 minuty.... Służby w Rzeszowie śpią... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Nie tylko u was. Ja dotarłem do pracy 40 minut spóźniony. Niektórych w pracy jeszcze nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Chyba założę zimówki :-) chyba się pośpieszyłeś ale :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 15 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Nie ma się co dziwić, że nie odśnieżają bo przy takich opadach to bez sensu. U mnie na osiedlu od rana jeździ ciągnik spółdzielni i odśnieża..., tylko po 20 minutach jest to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Gun Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Dzisiaj posiadacze quattro mają swoje święto Zostaje tylko pozazdrościć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 ja dzisiaj jeżdżę koniem i saniami - warunki idealne:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Chyba założę zimówki :-) chyba się pośpieszyłeś ale :kox: Mam całę koła więc przekłądka trwała 15min w garażu Jadę na wioskę bo podobno drogi nieprzejezdne Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Gun Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Ulica Zagłoby w Rz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Dzisiaj posiadacze quattro mają swoje święto Zostaje tylko pozazdrościć... :decayed::decayed: he he he,jest pięknie :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Masakra była wczoraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi