mech15 Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 wrclaguna To z tymi krzakami to znaleźli już w tamtym roku, tylko nic nie gadali, dla dobra śledztwa niby... BTW wybiera się ktoś na otwarcie tego salonu Audi na lubelskiej? jutro to jest? jest jakiś grafik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Bylem na Lubelskiej to jakaś pomyłka to otwarcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamaz1980 Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Też byłem na otwarciu porażka Ochrona nie pozwalała oglądać samochodów na zewnątrz tylko te w środku i strasznie drętwo koloęś za mikrofonem nie przygotował sie szczególnie do swej roli Ogólnie jestem rozczarowany Czy ktos bedzie jutro na spocie z kompem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Mechu, tak Ci smakowała wczoraj pizza w Millenium że ludzi nie poznajesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid0 Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 wybiera się ktoś na spota? dziś spot audi podkarpacie chyba tez tam o tej porze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamaz1980 Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Ja się wybieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid0 Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 ja będę jeep-kiem to może się gdzieś wpasuje :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Mechu, tak Ci smakowała wczoraj pizza w Millenium że ludzi nie poznajesz nie widziałeś, że z dwiema paniami siedziałem? - miałem klapki na oczach czemuś się nie ozwał, jak mnie widziałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Panowie gdzie w Rzeszowie znajde firme od utylizacji substyancji typu ropa olej itd. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medium_rze Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Grzesiu w Rzeszowie na hetmańskiej jest firma która zajmuje się utylizacją zadzwoń i zapytaj Odpady z przeróbki ropy naftowej - utylizacja Utylizacja odpadów z przeróbki ropy naftowej , Inne odpady - utylizacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid0 Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 może wiecie może gdzie pojeździć w poza asfaltami w terenie (4x4) w okolicach Rzeszowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plugibugi Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 WRCLAGUNA zapytaj dokładnie jak podał ci linka eko-top pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 kogo my tu mamy ? https://www.facebook.com/photo.php?fbid=728303877185912&set=a.728303690519264.1073741830.421246274558342&type=1&theater Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Krzysiek PILOT 24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Rzeszów: Awantura na skrzyżowaniu w Rzeszowie. 54-latek pałką zaatakował innego kierowcę - 21 września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Yebany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid0 Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 nie wiem czy to się dziwić że tak może się zdarzyć, ja ostatnio już 3 razy widziałem w centrum jak koleś wysiadł z auta i targał za klamkę w innym co mu przed sekundą wbiło się na pas albo zajechało drogę :-) Będzie ktoś na spocie jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Podkarpacie: W Bachórzu zginął motocyklista. Droga jest zablokowana - 20 września 2013 motocykl prowadził Ksiądz : Parafia pw św. Katarzyny w Wesołej: Zmarł ks. Mariusz Flis, proboszcz z Hłudna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QuikSilver Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Będzie ktoś na spocie jutro? ja byłem frekwencja znikoma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi