Kamaz1980 Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 Panowie niech ktoś weźmie na spota jakiś program co działa pod xp i obsłuzy go kabelek KKL viakena .Będę bardzo wdzięczny
wrclaguna Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 Gdzie teraz bedzie SPOT ? tam gdzie zawsze ?
Kamaz1980 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Teraz są na parkingu galerii Nowa obok TESCO ---------- Post dopisany 01-12-2013 at 11:14 ---------- Poprzedni post napisany 30-11-2013 at 15:10 ---------- Będzie ktoś dzisiaj na spocie?
Gość harry19-19 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 kużwa , znów spocik ominąłem ,a byłem w Rzeszowie dzisiaj jak wracałem z Krynicy , czemu nikt nie dał mi znać :facepalm:
harley22 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Panowie mozecie polecic jakis dobry zaklad do renowacji felg? Glownie chodzi mi o pomalowanie.
pepik Opublikowano 3 Grudnia 2013 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Szukam pompiarza w okolicach Lubaczowa-Jarosławia-Przeworska-Rzeszowa. Jak ktoś zna jakiś sprawdzony warsztat to proszę o namiary
Tommy Gun Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Panowie mozecie polecic jakis dobry zaklad do renowacji felg? Glownie chodzi mi o pomalowanie. Mój znajomy zajmuje się renowacją.
MaciekW. Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Panowie mozecie polecic jakis dobry zaklad do renowacji felg? Glownie chodzi mi o pomalowanie. Ja swoje alu robiłem u nich Malowanie, prostowanie i naprawa alufelg, malowanie samochodów od 20 lat | i jestem bardzo zadowolony. Fajne podejście do klienta a ponadto właściciel wie o czym mówi, usługa wykonana terminowo, felgi zrobione bardzo ładnie
wrclaguna Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Panowie kto ma jakies dojscia do płyt gipsowych itd.
harley22 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Panowie mozecie polecic jakis dobry zaklad do renowacji felg? Glownie chodzi mi o pomalowanie. Ja swoje alu robiłem u nich Malowanie, prostowanie i naprawa alufelg, malowanie samochodów od 20 lat | i jestem bardzo zadowolony. Fajne podejście do klienta a ponadto właściciel wie o czym mówi, usługa wykonana terminowo, felgi zrobione bardzo ładnie Zadzwonię popytam:naughty:. Marcinie też proszę kontakt do Twojego znajomego jeśli mozesz:wink: Od dawna zajmuje sie renowacja?
wrclaguna Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Panowie kto ma jakies dojscia do płyt gipsowych itd. up Ale dzis miałem akcje na drodze Japoński dash cam - video w cda.pl
Slawek Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 No to miałeś przeżycie Grześ Pewnie tak wygląda Orkan Ksawery (a może to Orkana:decayed:) A ja głośniki prawie full hehe:grin:
Marc!n Opublikowano 7 Grudnia 2013 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Pany gdzie w Rzeszowie lub okolicy jest jakaś hurtownia lub sklep z gratami LPG?
Miroo Opublikowano 7 Grudnia 2013 Opublikowano 7 Grudnia 2013 gdzie w Rzeszowie polecacie zrobić zbieżności przegląd?
Miroo Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 a jakie macie opinie na temat watkemu obok leclerka bo słyszałem ze jeżeli chodzi o zbieżność to są ok
Rekomendowane odpowiedzi