Opublikowano 16 Stycznia 200818 l Autor P.s. Slaweq, a po co jedziesz do Wawy???? :tongue4: :naughty: Oj Szuder... no do Angeli jade Ps. Masz moze dzisiaj chwilke po pracy?
Opublikowano 16 Stycznia 200818 l Slaweq, wiem, wiem, ze do Angeli jedziesz... To było pytanie retoryczne... Dziś nie za bardzo mam czas po pracy, bo już jestem umówiony...
Opublikowano 16 Stycznia 200818 l Autor Dziś nie za bardzo mam czas po pracy, bo już jestem umówiony... no no... nie pytam z kim
Opublikowano 16 Stycznia 200818 l ....i tak się rozpadają rodziny (mam nadzieję że warta grzechu) hyhyhy
Opublikowano 16 Stycznia 200818 l Autor z kochanką... No ładnie... zonka z dzieckiem w domu a ten na boki łazi :bicz3:
Opublikowano 16 Stycznia 200818 l z kochanką... No ładnie... zonka z dzieckiem w domu a ten na boki łazi :bicz3: no ba pewnie do garażu poszedł a wy już :gwizdanie:
Opublikowano 16 Stycznia 200818 l Fajnie "to" się teraz nazywa....."kochanie idę do "garażu"". buahahahah
Opublikowano 16 Stycznia 200818 l Autor Ja mam taką cichą nadzieje ze Szuder jutro zda nam relacje co tam ze swoją niunią kombinował w tym "garażu"
Opublikowano 16 Stycznia 200818 l jak sie zona dowie to jutro szuder moze juz nie miec garażu "ani" domu :polew:
Opublikowano 17 Stycznia 200818 l nic nie powiem.... milczenie oznacza zgodę z w/w sytuacją!!!! :polew:
Opublikowano 17 Stycznia 200818 l Autor Szuder mam nadzieje ze uwazasz i zonka sie nie dowie Jak by co to wal jak w dym, jakies lolkum sie wykombinuje zebyś chłopie pod mostem nie wylądował :polew:
Opublikowano 17 Stycznia 200818 l Slaweq, dzięki... Wiedziałem ze na Ciebie zawsze mogę liczyć.... :notworthy: :drunk:
Opublikowano 17 Stycznia 200818 l jak wyląduje pod mostem (np. na Podpromiu) to bedzie stałym uczestnikiem wszystkich spotkań
Opublikowano 17 Stycznia 200818 l GM, Ty we wszystkim znajdziesz jakieś plusy... :thumbup: nawet w ludzkiej (mojej) tragedii osobistej...:( :polew: :polew:
Opublikowano 17 Stycznia 200818 l Autor Szuder gdyby stało sie najgorsze czyli zona cos sie bedzie domyślała to możesz smialo mowić że byłeś u mnie , że naklejki naklejalismy na furki Ja oczywiscie tą wersje potwierdze
Opublikowano 17 Stycznia 200818 l Panowie spocik juz coraz bliżej a tu taka cisza odnośnie tego tematu co jest ?
Opublikowano 18 Stycznia 200818 l GM, kazdy nie moze sie juz doczekać spota, wiec milczy w samotności... A to został jeszcze cały tydzień, a nawet ponad tydzień... Jak dla mnie to spoty raz w miesiącu, to za rzadko... No ale jak będą chętni, to mozemy się spotykać częściej, ale ten temat już był wielokrotnie poruszany... Narazie zostaje, tak jak jest ustalone, czyli raz w miesiącu...
Opublikowano 18 Stycznia 200818 l Qurwa deszcz pada , a miałem furę myć-damn To do kogo wpadamy na rosół po spocie w niedzielę??!!