Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja dopiero teraz wróciłem do :wink: dzięki Panowie za miłą atmosferę, byłem tylko chwilkę ale fajnie było pogadać i poznać, do następnego razu...

• Odpowiedzi 17,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Było elegancko:wink:

Opublikowano

Dzięki Panowie, miło było poznać i pogadać :wink:

Opublikowano
:thumbup1:
Opublikowano

dzięki chłopaki za spota :decayed: wybaczcie że musiałem szybko uciekać :facepalm: piotr znalazł jakieś autko :wink:

a teraz wpadł mi pewien pomysł i nie wiem czy dobry byłby dla was , myślę zrobić takie spotkanie podkarpacia i gdzieś wyjechać na namioty lub na jakieś domki a nawet nad jakieś jeziorko i spędzić w gronie klubowiczami na cały weekend ja jestem za żeby zrobić coś takiego wtedy można w końcu coś :drunk::drinks: i kiełbaskę zjeść.

pozdrawiam tym którzy byli a moja wątroba również :grin:

Opublikowano

wpadł mi pewien pomysł i nie wiem czy dobry byłby dla was , myślę zrobić takie spotkanie podkarpacia i gdzieś wyjechać na namioty lub na jakieś domki a nawet nad jakieś jeziorko i spędzić w gronie klubowiczami na cały weekend ja jestem za żeby zrobić coś takiego wtedy można w końcu coś :drunk::drinks: i kiełbaskę zjeść.

hehehe :grin::grin::grin::decayed:zapewne harry19-19 -KAWALER !!!

..... a tak już poważnie ,to fajna sprawa , trzymam kciuki za realizację tego spotkania. Najlepiej od razu rzucić przykładową datę i zrobić wstępną listę chętnych. Będzie jasność tematu, czy są chętni - nie żebym "krakał" ale znając życie (przerabialiśmy niejednokrotnie temat) okaże się, że 2 / 3 osoby będą chętne. Niejedno spotkanie wieczorne :drunk:było realizowane w towarzystwie zazwyczaj w gronie max 4 osób (Ci którzy byli to wiedzą o kim mówię :wink:)

Dariusz , tak czy tak cieszy mnie, że są jakieś propozycję dodatkowych spotkań w 100 % trzymam kciuki za realizację tego planu :wink:

Pozdro

Opublikowano
Ja nie liczyłem, ale moje było najstarsze :P

Wstyd ;)

audi to audi nie ważne ile ma lat :wink:

dzięki panowie miło było poznać nowe twarze

pozdrawiam

http://s3.postimg.org/t4n5b10an/Zdj_cie3072.jpg

nawet sowja babcie poznalem :D:D tylko niepamietam kiedy to bylo robione :D:D

---------- Post dopisany at 19:33 ---------- Poprzedni post napisany at 19:28 ----------

dzięki chłopaki za spota :decayed: wybaczcie że musiałem szybko uciekać :facepalm: piotr znalazł jakieś autko :wink:

a teraz wpadł mi pewien pomysł i nie wiem czy dobry byłby dla was , myślę zrobić takie spotkanie podkarpacia i gdzieś wyjechać na namioty lub na jakieś domki a nawet nad jakieś jeziorko i spędzić w gronie klubowiczami na cały weekend ja jestem za żeby zrobić coś takiego wtedy można w końcu coś :drunk::drinks: i kiełbaskę zjeść.

pozdrawiam tym którzy byli a moja wątroba również :grin:

ja jak najbardziej popieram ten pomysl :) ale prosze nie zwalac wszystkiego na mnie ze znalazlem auto bo kolezanka chciala obejzec a nie ja hahahahaha a ja w zasadzie opuscilem grono klubowiczow cos po 0:00 jak dobrze pamietam :D:D:D

Opublikowano

wpadł mi pewien pomysł i nie wiem czy dobry byłby dla was , myślę zrobić takie spotkanie podkarpacia i gdzieś wyjechać na namioty lub na jakieś domki a nawet nad jakieś jeziorko i spędzić w gronie klubowiczami na cały weekend ja jestem za żeby zrobić coś takiego wtedy można w końcu coś :drunk::drinks: i kiełbaskę zjeść.

hehehe :grin::grin::grin::decayed:zapewne harry19-19 -KAWALER !!!

..... a tak już poważnie ,to fajna sprawa , trzymam kciuki za realizację tego spotkania. Najlepiej od razu rzucić przykładową datę i zrobić wstępną listę chętnych. Będzie jasność tematu, czy są chętni - nie żebym "krakał" ale znając życie (przerabialiśmy niejednokrotnie temat) okaże się, że 2 / 3 osoby będą chętne. Niejedno spotkanie wieczorne :drunk:było realizowane w towarzystwie zazwyczaj w gronie max 4 osób (Ci którzy byli to wiedzą o kim mówię :wink:)

Dariusz , tak czy tak cieszy mnie, że są jakieś propozycję dodatkowych spotkań w 100 % trzymam kciuki za realizację tego planu :wink:

Pozdro

Zgadza się nadal kawaler :D , za 2 lata uderza mi 30-stka :facepalm:

a co do spotkania to powiem , że każdy z nas na podkarpaciu jest innego rejonu i każdy z nas wie gdzie najlepiej spędzić weekend, wszyscy dobrze wiemy że najbardziej jest znana Solina , oczywiście możemy temat ogarnąć i pojechać nad Solinę i spędzić miły czas , wspólny przejazd :wink: , pamiątkowe zdjęcia klubowe i itd. , a co do terminu trzeba jakoś ustalić i jakoś ogarnąć im więcej nas tym lepiej.....

Opublikowano
  • Autor

Pomysł harrego z wyjazdem na weekend jak najbardziej ok, ale będzie ciężki do realizacji.

Ja bym proponował na początek zorganizować się na jednodniowego grilla (taki był raz chyba 2 albo 3 lata temu). Wtedy miejscówka była na Lisiej Górze, ale teraz trzeba by było znaleźć inną bo tam zawsze są tłumy.

Jak ktoś zna fajną i spokojną miejscówkę na grilla to dawać propozycje :wink:

Opublikowano

A standnina koni na slocinie?

Opublikowano
Pomysł harrego z wyjazdem na weekend jak najbardziej ok, ale będzie ciężki do realizacji.

Ja bym proponował na początek zorganizować się na jednodniowego grilla (taki był raz chyba 2 albo 3 lata temu). Wtedy miejscówka była na Lisiej Górze, ale teraz trzeba by było znaleźć inną bo tam zawsze są tłumy.

ja znam miejscówkę też fajną , Radawa Radawa - Portal informacyjny, ogłoszeniowy, dla mieszkańców i turystów , cicho spokój , nikt dupki nie urywa :decayed:

Opublikowano

ja znam miejscówkę też fajną , Radawa Radawa - Portal informacyjny, ogłoszeniowy, dla mieszkańców i turystów , cicho spokój , nikt dupki nie urywa :decayed:

byłem tam w tamtym roku na weekendzie, nie jest to jakieś mega duże ale właśnie pogrillować ze znajomymi, popluskać się w wodzie jest bardzo OK

Opublikowano

Będę na spocie tym razem na dłużej :decayed:

Opublikowano

Robimy coś w tą niedzielę ??

Opublikowano
Dzisiaj podromie o 16?

Niestety ja dziś na Politechnice do 18 :\

Opublikowano
Robimy coś w tą niedzielę ??

jak masz jakiś pomysł to krzycz :decayed: , chętnie gdzieś by się pojechało

Opublikowano
  • Autor

Najbliższy spot wypada w Świeto..., przekładamy na następny tydzień?

Opublikowano

No ja z tego względu mogę nie mieć czasu na spota :wink:

Opublikowano
Najbliższy spot wypada w Świeto..., przekładamy na następny tydzień?

:banan::banan::banan: ....jestem za , w takim przypadku w końcu będę mógł się zjawić :naughty: