MaciekW. Opublikowano 9 Listopada 2014 Opublikowano 9 Listopada 2014 Kurffa dopiero teraz zauważyłem że spoty są o 16 - dzisiaj już nie zdążę bo zanim się wybiorę to.... Jak dla mnie godzina spotów ekstra bo będę mógł przyjechać i jeszcze na 18 do pracy zdążę
Gość Opublikowano 9 Listopada 2014 Opublikowano 9 Listopada 2014 pozdro dla : Tomusia, Kornela, Harrego, Sławka, Kamaza oraz Kolegi z B7 - nicku nie pamiętam Fajny spocik i dużo śmiechu p.s. Tomeczek wpadł nowym nabytkiem : piękna niebieska B7 w avancie, full s-line i 3.0 TDI. Pomimo że to mój Bracik to zaczynam odczuwać zazdrość ponieważ posiada już B6 i zanosi się na to że oba zostawia... Polecieliśmy na miasto w pięciu tą niebieską i frańca zapindala... Burżuj ...
Gość harry19-19 Opublikowano 9 Listopada 2014 Opublikowano 9 Listopada 2014 dzięki za pozdro Jak odczuwasz zazdrość no to Jarku czas pozbywać się b6 i polować na b7 No auto ładne ma no i znane auto
Gość Opublikowano 9 Listopada 2014 Opublikowano 9 Listopada 2014 Masz rację Harry, wystawię SE B6 na Allegro za 40.000 A co mi szkodzi
tomekhxc Opublikowano 9 Listopada 2014 Opublikowano 9 Listopada 2014 pozdro dla : Tomusia, Kornela, Harrego, Sławka, Kamaza oraz Kolegi z B7 - nicku nie pamiętam Fajny spocik i dużo śmiechu p.s. Tomeczek wpadł nowym nabytkiem : piękna niebieska B7 w avancie, full s-line i 3.0 TDI. Pomimo że to mój Bracik to zaczynam odczuwać zazdrość ponieważ posiada już B6 i zanosi się na to że oba zostawia... Polecieliśmy na miasto w pięciu tą niebieską i frańca zapindala... Burżuj ... Jarekczu do b6 mam sentyment i ona zostaje w rodzinie nigdy jej nie sprzedam a b7 jest na dalsze wypady no i Żonie sie znudzilo 200hp pod maska takze musialo byc cos mocniejszego
Gość harry19-19 Opublikowano 9 Listopada 2014 Opublikowano 9 Listopada 2014 Masz rację Harry, wystawię SE B6 na Allegro za 40.000 A co mi szkodzi no nic ci nie szkodzi , wystawiaj
FPek Opublikowano 9 Listopada 2014 Opublikowano 9 Listopada 2014 Tomek.... Podkupiles mi auto od Michała Wysłane z Nokia 6310i za pomocą Tapatalk
tomekhxc Opublikowano 9 Listopada 2014 Opublikowano 9 Listopada 2014 Podkupilem...... Przecież nie było konkretnego kupca
Gość Opublikowano 9 Listopada 2014 Opublikowano 9 Listopada 2014 Auto piękne. Kolor super. Srodek jak nowy. Założymy Tomek listwy od S4 i będzie kosa Akurat do DE jadę na dwa tygodnie to Ci jakieś przywiozę
MaciekW. Opublikowano 10 Listopada 2014 Opublikowano 10 Listopada 2014 Podkupilem...... Przecież nie było konkretnego kupca Chodzi o Michała z Błażowej? Od niego kupowałeś B7?
Gość harry19-19 Opublikowano 10 Listopada 2014 Opublikowano 10 Listopada 2014 tak jest zgadza się ,ja od razu obczaiłem że to autko z Błażowej za nim mi oni to powiedzieli
MaciekW. Opublikowano 10 Listopada 2014 Opublikowano 10 Listopada 2014 Słyszałem o nim dobre opinie na forum, podobno zna się na rzeczy i ma dobre auta bez żadnego druciarstwa. Dobrze mieć kogoś takiego w niedalekiej odległości
Gość Opublikowano 10 Listopada 2014 Opublikowano 10 Listopada 2014 Byłem u Niego z miesiąc temu. Same ładne auta i facet na poziomie a nie jakiś handlarz Mirek.
FPek Opublikowano 10 Listopada 2014 Opublikowano 10 Listopada 2014 Podkupilem...... Przecież nie było konkretnego kupca okłamał Cie
tomekhxc Opublikowano 10 Listopada 2014 Opublikowano 10 Listopada 2014 Podkupilem...... Przecież nie było konkretnego kupca okłamał Cie tak czy siak juz po ptokach tak od Michala kupilem , jest on na tym forum a ta b7 byla akurat jego prywatnym samochodem
FPek Opublikowano 10 Listopada 2014 Opublikowano 10 Listopada 2014 no gratuluje zakupu ja lepszego b7 nie widziałem a przynajmniej nie jeździłem
MaciekW. Opublikowano 11 Listopada 2014 Opublikowano 11 Listopada 2014 Dobrze wiedzieć, że to co słyszałem to prawda Pewnie się "uśmiechnę" do Michała przy zmianie samochodu
wrclaguna Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 czy ja widze migawki teledysku z RZESZOWA
musti Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 Panowie czy ktoś z Was mieszka tu Będziemyśl, ropczycko-sędziszowski, Podkarpackie ewentualnie ktoś obok ?
Rekomendowane odpowiedzi