pavvel89 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 A ja sie wpakowalem w podpromie i akurat trafilem jak sie mecz skonczyl ;// pol godziny nie moje do zobaczenia next time !
Gość Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 i tak szajsowato było - raptem pięciu chłopa z czego trzech pojechało na hot-dogi podrywać d*py na orlenie... ja się cały usrałem musztardą, Kornel w końcu się przyznał że nosi w portfelu zdjęcie Marit Bjorgen a Tomek co chwilę powtarzał że spot bez Harrego to szajs a nie spot
tomekhxc Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 i tak szajsowato było - raptem pięciu chłopa z czego trzech pojechało na hot-dogi podrywać d*py na orlenie... ja się cały usrałem musztardą, Kornel w końcu się przyznał że nosi w portfelu zdjęcie Marit Bjorgen a Tomek co chwilę powtarzał że spot bez Harrego to szajs a nie spot i tego sie qr** trzymam ..... zreszta z tą musztardą i tak byś nicnie wyrwał Btw. Bartek jak następnym razem będzieta organizować spot audipodkarpacie to zostaw juz miejscówke tam gdzie była ..... z taka ilośćią jakby nawet real madryt grał na podpromiu to i tak sie zmieścicie
bartekziomek89 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Hahahah klękłem! :-P Spoko :-) Następny dopiero 18-go na Unimecie B-Day hehe :-P
WIŚNIA Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Siema! pytanko mam oglądał ktoś tą eSę http://sportaudi.pl/viewtopic.php?t=6061&postdays=0&postorder=asc&start=0 ?
Gość harry19-19 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 i tak szajsowato było - raptem pięciu chłopa z czego trzech pojechało na hot-dogi podrywać d*py na orlenie... ja się cały usrałem musztardą, Kornel w końcu się przyznał że nosi w portfelu zdjęcie Marit Bjorgen a Tomek co chwilę powtarzał że spot bez Harrego to szajs a nie spot i tego sie qr** trzymam ..... zreszta z tą musztardą i tak byś nicnie wyrwał Btw. Bartek jak następnym razem będzieta organizować spot audipodkarpacie to zostaw juz miejscówke tam gdzie była ..... z taka ilośćią jakby nawet real madryt grał na podpromiu to i tak sie zmieścicie :polew: spoczko kochani następnym razem zjawię się i zrobię ze spota pełen humoru i śmiech no wiadomo jak zawsze
tomekhxc Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Siema! pytanko mam oglądał ktoś tą eSę http://sportaudi.pl/viewtopic.php?t=6061&postdays=0&postorder=asc&start=0 ? dzisiaj ja widziałem na prkingu no ładna , rzuca sie w oczy , i juz jest na polskich blachach
koman Opublikowano 11 Stycznia 2015 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Siema! pytanko mam oglądał ktoś tą eSę http://sportaudi.pl/viewtopic.php?t=6061&postdays=0&postorder=asc&start=0 ? dzisiaj ja widziałem na prkingu no ładna , rzuca sie w oczy , i juz jest na polskich blachach Autko z tego co mi wiadomo poszło już w okolice Gdańska bo sam byłem zainteresowany i byłem u Sida ale go nie zastałem Jego kolega z warsztatu mówił że jest polift w Kombi ....
alfar Opublikowano 13 Stycznia 2015 Opublikowano 13 Stycznia 2015 (edytowane) Cześć Panowie i Panie (jak są jakieś tutaj ) Potrzebuję porządnych wyjmaków do RNS-E, mam allegrowe, ale nadają się tylko do wyrzucenia . Dzisiaj jeszcze może troszkę podpiłuję te wyjmaki z allegro i sprawdzę czy się uda, ale wątpie. Takie mam http://allegro.pl/klucze-audi-rns-rns-2-rns-e-navigation-plus-65-240-i4946357410.html W sumie to potrzebuję na chwile wyciągnąć moje RNS-E i sprawdzić piny we wtyczkach, bo VCDS nie widzi radia , z tego co czytałem to na mam pozamieniać kabelki między wtyczkami i ma być ok Teoretycznie mam ten problem http://a4-klub.pl/index.php?/topic/116690-all-b6b7-przejscie-z-bns-50-rns-e-podlaczenie-lini-k/- oby to było to Czy ktoś ma może w Rzeszowie takie wyjmaki i mógłbym do niego na chwile podjechać ? Edytowane 13 Stycznia 2015 przez alfar
xBladex Opublikowano 13 Stycznia 2015 Opublikowano 13 Stycznia 2015 (edytowane) Koledzy sorka ze tu pisze..ale moze znacie dobry zakład co regeneruje lampy? rzeszów tarnobrzeg stalowa wola? Edytowane 13 Stycznia 2015 przez xBladex
Plugibugi Opublikowano 13 Stycznia 2015 Opublikowano 13 Stycznia 2015 (edytowane) hejka cio tak cichooo.... Edytowane 13 Stycznia 2015 przez Plugibugi
Slawek Opublikowano 13 Stycznia 2015 Opublikowano 13 Stycznia 2015 hejka cio tak cichooo.... Nie ma Cię i nie ma kto rozrabiać
tomekhxc Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Koledzy sorka ze tu pisze..ale moze znacie dobry zakład co regeneruje lampy? rzeszów tarnobrzeg stalowa wola? regeneruje tzn? polerka czy rozklejanie itp?
medok1980 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Kto się wybiera jutro na urodziny APDK?
lukgem Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Wydaje mi się ze nie jutro tylko w niedziele. :grin: Może pojadę zobaczyć co tam będzie.
Zieluu Opublikowano 17 Stycznia 2015 Opublikowano 17 Stycznia 2015 to może jakiś wspólny wyjazd spod PDP na Unimet ?
Rekomendowane odpowiedzi