alfar Opublikowano 31 Grudnia 2015 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Najlepszego żeby fury się nie psuły, żeby więcej koni miały i żeby zawsze się audi nazywały
Hołowczyc20 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Opublikowano 31 Grudnia 2015 No to Pany Wszystkiego Najlepszego w tym Nowym 2016 Roku :) :banan:
kielarek10 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Panowie wszystkiego najlepszego w tym naszym nowym roku i żeby nasze autka nas nie zawodziły
wrclaguna Opublikowano 2 Stycznia 2016 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Jak podaje IMGW, na Podkarpaciu na obszarze Beskidu Niskiego i Bieszczad miejscami w dolinach karpackich temperatura minimalna może wynieść od -24 do -19 st. C. Maksymalna wyniesie od -15 do -10 st. C. Alert obowiązuje do poniedziałku (4 stycznia) do godz. 9:00. W subregionie północnym Podkarpacia temperatura minimalna wyniesie lokalnie od -18 st. do -15 st. C. W nocy z niedzieli na poniedziałek termometry mogą wskazać -20 st. C. Temperatura maksymalna wyniesie od -12 do -9 st. C. Alert także obowiązuje do poniedziałku (4 stycznia) do 9:00.
Hołowczyc20 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Robimy jutro tego spota czy odpuszczamy ze względu na temp.?
alfar Opublikowano 2 Stycznia 2016 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Ja bym się pojawił na chwilę, może na kawę do maca pojedziemy ? I tam spocik
Hołowczyc20 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Mi odpowiada teraz pytanie co reszta na to
alfar Opublikowano 3 Stycznia 2016 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Jak dzisiaj będziecie ? Ja się wybieram.
alfar Opublikowano 3 Stycznia 2016 Opublikowano 3 Stycznia 2016 (edytowane) Ktoś chętny bo narazie to ja i Holowczyc20 ktoś jeszcze ? Jaro uważaj żeby Durex wytrzymał https://youtu.be/6Gxlve579Vs Edytowane 3 Stycznia 2016 przez alfar
bobek_audi Opublikowano 3 Stycznia 2016 Opublikowano 3 Stycznia 2016 ja może też zaglądnę ;p ma ktoś na zbyciu korek od zbiorniczka płynu hamulcowego ?
alfar Opublikowano 3 Stycznia 2016 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Na podpromiu się widzimy, potem się zobaczy Jesteśmy na macu jak coś Skromnie nas dzisiaj było 3 osoby, ale zacnie w macu przy stoliczku z kawą w ręku Dzięki i do następnego. A stać na podpromiu nie polecamy, trzeba będzie znaleźć miejscówkę, bo jak tak dalej będzie to tam zamarzniemy, chyba że ktoś ma farelkę podpisaną do zapalniczki
Hołowczyc20 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Co Prawda było nas 3-ch,ale fajne było spotkać się i pogadać o tym i owym :decayed: i do następnego mam nadzieję,że w nieco większym gronie a i Harry może zaszczyci nas swoją osobą .
cysiek18 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Chciałem wpaść na swój pierwszy spot, ale dopiero wieczorem dotarłem do Rz. Może następnym razem
alfar Opublikowano 4 Stycznia 2016 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zapraszamy za 2 tygodnie, już wiem kto stawia kawę na kolejnym spocie
Gość Opublikowano 4 Stycznia 2016 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Na podpromiu się widzimy, potem się zobaczy Jesteśmy na macu jak coś Skromnie nas dzisiaj było 3 osoby, ale zacnie w macu przy stoliczku z kawą w ręku Dzięki i do następnego. A stać na podpromiu nie polecamy, trzeba będzie znaleźć miejscówkę, bo jak tak dalej będzie to tam zamarzniemy, chyba że ktoś ma farelkę podpisaną do zapalniczki No problem : http://allegro.pl/grzejnik-samochodowy-farelka-termowentylator-150w-i5729009605.html
Gość harry19-19 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Na podpromiu się widzimy, potem się zobaczy Jesteśmy na macu jak coś Skromnie nas dzisiaj było 3 osoby, ale zacnie w macu przy stoliczku z kawą w ręku Dzięki i do następnego. A stać na podpromiu nie polecamy, trzeba będzie znaleźć miejscówkę, bo jak tak dalej będzie to tam zamarzniemy, chyba że ktoś ma farelkę podpisaną do zapalniczki No problem : http://allegro.pl/grzejnik-samochodowy-farelka-termowentylator-150w-i5729009605.html R7 Jarek nie wiedziałem że grasz na maszynach w Tyczynie mam nadzieję że coś zdobyłeś
Rekomendowane odpowiedzi